Паническо разстройство - 31

• 84 377
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
Нелка, така е знам, но ми се иска да се консултирам и с друг пси Simple Smile
Споделете , ако някой определен пси в София ви е паснал като манталитет и адекватност Wink
На мен ми я препоръчаха аз я преворъчвам също, защото и аз съм ги обиколил по Сф. пробвай с Теменужка Йорданова ВМА, аз засега съм при нея.

# 271
  • София
Благодаря ви Hug

# 272
vencho82, leni_rad, благодаря че ми отговорихте  Hug
 Деанкситът сама си го предписах- по 1 сутрин и обяд. Интересно, че имах типичните прояви на гастрит и пиех ежедневно Еманера или Нексиум, а след като започнах Деанксита отшумяха симптомите както на гастрит, така и на сърцебиене и повишаване на къвното. Лоши мисли че си има, имам си от време на време, но определено се чувствам по-добре. Ще изчакам още малко да се позатопли времето и ще пробвам да намаля по 1 на ден и да видим дали ще успея да го спра.

# 273
Тук гледам за Деанксита коментирате. Аз лично 3 пъти се опитвах да го почна. Е, много странно се усещам от него. Вътрешно нервно, неприятно. Външно парцал, очите едвам отворени, тялото омекнало...едвам се движа. Абе все едно тялото ми е под упойка, но вътрешно съм съвсем будна и нервна. Обяснявах го това на невролога и на личната и двамата не разбират защо така, било слабо лекарство, не трябвало да има такъв ефект. Възможно ли е това да е в началото страничен ефект? Имал ли е някой такова усещане в началото с Деанксит? Аз го спирах и трите пъти след максимум седмица.

# 274
  • София
Някой има ли инфо за Ксанакса, дали е изчезнал ?
http://m.bg-mamma.com/?topic=1022294

# 275
Бях чела някъде, че го няма по складовете. Аз имам няколко блистера от 0.25, но не го пия вече. Годен е до края на Април, ако ти трябва мога да ти изпратя.

# 276
  • София
Нелка, много ти благодаря, страшно си мила Hug имам си и аз засега, просто видях, че момичето е питало и ако някой има по-подробно инфо, да споделим Simple Smile

# 277
Нелка, много ти благодаря, страшно си мила Hug имам си и аз засега, просто видях, че момичето е питало и ако някой има по-подробно инфо, да споделим Simple Smile
Аа добре, че му изтича срока и затова .  Hug

# 278
Нелка, така е знам, но ми се иска да се консултирам и с друг пси Simple Smile
Споделете , ако някой определен пси в София ви е паснал като манталитет и адекватност Wink
Аз съм доволна от Джупанов. Дори и с направление да отида ми отделя максимално време, случвало се е и по 40-50 минути. Той също работи на 4км в психиатрията, частно има кабинет в Люлин.
Аз също съм ходила при д-р Джупанов, много съм доволна от него. В кабинета  в кв. Люлин освен частно работи и с направления. Иначе прегледа е 50 лв.

Последна редакция: пн, 26 фев 2018, 21:26 от Карла_Карла

# 279
  • Перник
Бях чела някъде, че го няма по складовете. Аз имам няколко блистера от 0.25, но не го пия вече. Годен е до края на Април, ако ти трябва мога да ти изпратя.
Ако не намеря до края на седмицата ще го взема аз, че няма да ми стигне.

# 280
# 281
Прясно, прясно и аз съм диагноза ПР. От около 2 3 месеца започнах да получавам паник атаките и то рядко, докато имаше седмици в които сърцебиенето и тревожността и всички лоши мисли за болести и страх от това че умирам... Познатото ви явно. Ходила съм само на кардиолог и изследвания за щитовидна жлеза, но след като не се установиха никакви нарушения отидох на психиатър и ми изписа от една седмица пия стимулотон. Започнах да прибягвам и до клонарекс, който ми даде само при нужда. Може ли някой да сподели, ако някой ги в взимал как им действат?

# 282
  • София
Здравей, Мария, аз пия Стимулотон от 50 мг по 1 на ден от около 5 месеца, той ме извади от страхотна депресия и ми спря паник атаките, които бяха много чести. Но пък други физически проблеми, които уж са от тревожността още си ги имам и не съм много ок и обмислям да пробвам с друг АД. Но, от който е пил Стимулотон или Золофт, не съм чула лоши отзиви. Дано ти помогне. Успех !

# 283
На мен ми направи схема от 1/4 първите 5 дни и след това по 1/2, но 2 3 дни беше ад.Освен паник атаки, имаше и световъртеж в продължение на 2 дни, страх, паника дали не трябва да ходя при още някой специалист и да не е от ПР. Надявам се да е от засилването в началото от АД.

# 284
  • София
В началото се засилват симптомите, които са от тревожността, би трябвало страничните ефекти да ти отминат след около 2 седмици прием

Общи условия

Активация на акаунт