Паническо разстройство - 31

• 84 241
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
Рената, ако с душата си усещаш, че тази работа не е за теб-напускай. От там обаче, какво ще последва? Ще се застоиш вкъщи, а това не е добра идея с ПР. Трябва някак си сама да се успокоиш и да нямаш очаквания относно работата. Може да срещнеш добри приятели там, просто търси позитивните неща. Знам, че е трудно, но наистина е по-лошо да се стои вкъщи. Не зная какво друго да те посъветвам... Simple Smile

# 511
Дончев не съм вземала,и не вземам никакви АД.Дани така е права си,за заседяванвто аз доста и седях без работа.А колкото до приятелите там,ами май в това е проблема,хората там не са мойте,инче работата се преживява,но обкръжението там някак негативно ми влияе.

# 512
Аз също съм със социална фобия и до сега не съм намерила АД, който да я победи.
А относно хлоразина в болниците масово се използва. На мен също са ми слагали ,когато съм много зле. Дори си купих ампули миналата седмица, за да имам за всеки случай.

# 513
При мен от няколко дни не спира световъртеж. Психиатъркара ми твърди, че още стомулотона не се е натрупал и пия клонарекса за да ми мине. Дори ходих на невролог и каза че всичко е наред. Някой имал ли е толкава дълго световъртеж и какво правите??

# 514
При мен от няколко дни не спира световъртеж. Психиатъркара ми твърди, че още стомулотона не се е натрупал и пия клонарекса за да ми мине. Дори ходих на невролог и каза че всичко е наред. Някой имал ли е толкава дълго световъртеж и какво правите??
Аз има напоследък световъртеж без да пия нищо.Нищо не правя,сядам,лягам и чакам да ми мине.Много е гадно,но това е положението.

# 515
  • Перник
Аз днес пък съм добре. Спрях АД и съм само на ксанакс при нужда. Днес съм само на 1/2 сутринта и скоро не съм била по-добре/в последните 25 дни от както вземах АД и първите 3 дни като го спрях все имаше гадости/.До кога ще съм добре не знам, но днес не мога да се нарадвам , че не ми е лошо.

# 516

Аз днес пък съм добре. Спрях АД и съм само на ксанакс при нужда. Днес съм само на 1/2 сутринта и скоро не съм била по-добре/в последните 25 дни от както вземах АД и първите 3 дни като го спрях все имаше гадости/.До кога ще съм добре не знам, но днес не мога да се нарадвам , че не ми е лошо.
[/quote]

А колко време пи АД? Аз съм към 20тия ден и като слушам месеци трябва да го пия, но така се надявам вече да подейства и да не посягам към този клонарекс. Изплаших се от това че се пристрастява към него, но лекарите ми казват да го пия в началото

# 517
  • Перник

А колко време пи АД? Аз съм към 20тия ден и като слушам месеци трябва да го пия, но така се надявам вече да подейства и да не посягам към този клонарекс. Изплаших се от това че се пристрастява към него, но лекарите ми казват да го пия в началото
[/quote]
20 дни и 5 го спирах. Не ми беше изобщо добре от АД/поне от този/

# 518
Ами то и аз 20 дни вече го пия, не ми е много добре да не кажа че всеки ден е различно нещо. Но казват че е нормално в началото, докато се натрупа АД. Тепърва се надявам да ми стане добре, ако не ти е казал лекаря да го спреш по-добре недей.

# 519
Да ви питам , на някой гади ли му се често , ще пирам да ме пратят на ехограф на коремни ограни. Вече не Знам кое е от пр и кое е наистина. Какво взимате ако ви се гади аз съм на омепразол ама не ми помага много.

# 520
Да ви питам , на някой гади ли му се често , ще пирам да ме пратят на ехограф на коремни ограни. Вече не Знам кое е от пр и кое е наистина. Какво взимате ако ви се гади аз съм на омепразол ама не ми помага много.

На мен всяка сутрин през седмицата. Като почивам нищо ми няма 👌🏼 Вече спрях да му обръщам внимание. Всичко е в главата-няма да ти има нищо на коремните органи, но за твое успокоение отиди Simple Smile Нищо не взимам-хапвам и ми минава, кафе на гладно не пия.

# 521
Джери, продължаваш ли да трепериш от Грандаксина, че псито ми предложи да го пия, ама ме е шубе, че се сетих, че ти се оплака.

# 522
Здравейте искам да питам някой пиели Флуанксол, колко време го  е пил как го спрял? Аз пия Ципралекс от 4 години и Флуанксол от 3 години чувствам се добре ПА не съм получавала от две години,  но ме е страх да ги спра , защото в началото пих АД половин година бях добре и спрях АД 1 месец след спирането му ПА се върнаха със страшна сила. Какво е вашето мнение да ги спирам или да ги пия до живот?

# 523
Здравейте искам да питам някой пиели Флуанксол, колко време го  е пил как го спрял? Аз пия Ципралекс от 4 години и Флуанксол от 3 години чувствам се добре ПА не съм получавала от две години,  но ме е страх да ги спра , защото в началото пих АД половин година бях добре и спрях АД 1 месец след спирането му ПА се върнаха със страшна сила. Какво е вашето мнение да ги спирам или да ги пия до живот?

Аз пих флуанксол и го спрях изведнъж. Пиех го 2-3 месеца,защото имах проблем със спането и в момента в който почнах да се наспивам го спрях. Нямах странични ефекти.

# 524
Аз също спрях флуанксол изведнъж, макар, че пиех по 6 на ден и пси ми беше казала да намалявам с 1 на седмица.

Общи условия

Активация на акаунт