Паническо разстройство - 31

• 84 238
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте искам да питам някой пиели Флуанксол, колко време го  е пил как го спрял? Аз пия Ципралекс от 4 години и Флуанксол от 3 години чувствам се добре ПА не съм получавала от две години,  но ме е страх да ги спра , защото в началото пих АД половин година бях добре и спрях АД 1 месец след спирането му ПА се върнаха със страшна сила. Какво е вашето мнение да ги спирам или да ги пия до живот?
Ходил съм при много психиатри и флуанксола го сменяха с деанксит или го махаха от раз което нз дали е правилно, както и АД са ми сменяли от единия и бам на другия което пак нз дали е правилно! От флуанксола не съм имал странични ефекти лично аз при спирането! Но ето още един човек които каза че АД му действат и се чувства добре. А дали е тогава е било от спирането на АД или е било провокирано от страх че ги спираш и си се влошила как мислиш? И на мен всички лекари винаги казват Доживот и аз незнам имам куража и ще ги спра но и аз реално незнам. И незнам как така Доживот навсякъде и по листовките пише курса е по минимум 6 месеца и трябва да се правят опити да се спират, и в чужбина така ме лекуваха иначе само в бг чувам Доживот, и аз незнам какво да мисля и се обърквам? Мнения?

# 526
Али, зле ми ставаше от него. И то това кофтито лошо, че за първи път взимаш АД.
Пиша от телефона и съм кратка.
Аз си намерих ривотрил и почвам спирането.

# 527
Ти колко време го пи, че почваш спирането?

# 528
Животът ми се развиваше идеално когато спрях АД , но после си изпатих та незнам и аз трябва ли да се спират или доживот? 

# 529
Али, не си спомням. Май 4 години. И ксанакс пиех. Повече ривотрил.  Като чета как по 6 месеца са го спирали и се хващам за главата.
Флуанксолът е една от двете съставки на деанксида. Веселата.

# 530
Животът ми се развиваше идеално когато спрях АД , но после си изпатих та незнам и аз трябва ли да се спират или доживот? 
И при мен стана така.

# 531
Да попитам някои пил ли е тук нещо на билкова основа за кръвообращението дето да е имал ефект хем че почвам да спортувам хем че ми изтръпват крайниците и нямам добро оросяване моля без химикали, Simple Smile четох за гинкото друго не намерих?

# 532
 Аз съм пила сироп Танакан - с гинко билоба. Имаше някакъв ефект.

# 533
Аз съм пила сироп Танакан - с гинко билоба. Имаше някакъв ефект.
Колко време го пи и какъв ефект усети ?

# 534
Аз го пих заради проблеми с вестибуларния апарат и ошипяване на шийни прешлени. Ефектът му се усети след 2 седмици.

# 535
Някой с ефект от стимулотон да отслабва??

# 536
При мен от АД никога не съм качвал килограми по скоро обратното, и ако се интересуваш от Стимулона чети относно ефектите на Золофта това е оригинала му, формулата на Сертралин!

# 537
  • София
Аз съм с наднормено тегло и се притеснявах да не кача от него, засега си държа кг и пси ми каза, че дори можело да ми помогне да отслабна Simple Smile ти отслабваш ли ? По принцип как си с кг ?

# 538
Е как пък золофтът ще е оригинал на стимулотона, като асентра и сеталофт /също с активна съставка сертралин/ са се появили по -рано. И как можем да говорим за оригинал на дадено лекарство, като сертралин се продава като самостоятелно лекарство, в Испания например.
Аз съм отслабвала от стимулотон преди години, но пък при един  от поредните рецидиви напълнях.

# 539
Е как пък золофтът ще е оригинал на стимулотона, като асентра и сеталофт /също с активна съставка сертралин/ са се появили по -рано. И как можем да говорим за оригинал на дадено лекарство, като сертралин се продава като самостоятелно лекарство, в Испания например.
Аз съм отслабвала от стимулотон преди години, но пък при един  от поредните рецидиви напълнях.
И да не е оригинал, има ли сертралин където се пише че му е основната формула или както казваш активна съставка си е чист Золофт другите също, дали Стимулон или Золофт и каквото и да е име си е пак Сертралин, интересно че химичните им формули главно са незнам точно колко вида но различията в имената на АД в които са влючени са много, и аз много не го разбирам ква е разликата между Золофт и Стимулон като формулата пак е Сертралин или каква е разликата между Есцитил и Ципралекс като формулата е същата и тя Есциталопрам! Пил съм ги всичките немога да разбера защо уж ми дават нов АД пък тои е реално е същия като стария по химия но с друго име, това и аз не го знам, питал съм ги и те само ми казват пии си ги, отговори и те нямат, ако някои знае нека сподели.

Общи условия

Активация на акаунт