Паническо разстройство - 31

• 84 236
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Ами явно има някаква разлика. Вероятно и неактивните съставки влияят, защото аз съм пила стимулотон около 15 години с прекъсвания по време на ремисиите, а золофт съм опитвала 3 пъти да пия и трите пъти положението беше катастрофално.
По същия начин ципралекс, нито ми помогна, нито ми навреди, но генерикът му есцитил направо ме подлуди. От 1/4 щях да откача....

# 541
Ами явно има някаква разлика. Вероятно и неактивните съставки влияят, защото аз съм пила стимулотон около 15 години с прекъсвания по време на ремисиите, а золофт съм опитвала 3 пъти да пия и трите пъти положението беше катастрофално.
По същия начин ципралекс, нито ми помогна, нито ми навреди, но генерикът му есцитил направо ме подлуди. От 1/4 щях да откача....
Ахх еми може незнам кво бутат вътре пък и как се отразява на човек е супер индивидуално, но активните им съставки са едни и същи поне по описанията им, не лично аз нямам думи каква медицина е това, експериментална, лично аз съм отвратен винаги съм вярвал в медицината особено сега сме 21 век трансплантират се органи, ръце, крака кви ли не нови неща, правят се химични оръжия за масово поразяване и кви ли не чудесии, пък в тази сфера нищо имаме за всички разстройства и нервни състояния само АД и успокоителни т.е. дроги които си ги има от векове назад а АД всеки трябва да си вкуси и да опита та да знае как ще му действа, изледвания за това няма всичко се обосновава какво ти има в един разговор с психиатъра които като надарена врачка те лекува, и прави заключения. Направо найстина немога да го повярвам и това е в световен мащаб. Нямам нищо против хапчетата и лекарствата но да се знае както инсулина действа и помага при диабетиците или антибиотика убива бактериите и всичко се вижда и е доказано черно на бяло! А при нас лотария.

# 542
  • София
И аз съм на мнението на Алина за допълнителните съставки, правило ми е това впечатление при антибиотици с еднаква активна съставка, както и с лекартствата за инсулиновата резистентност - една и съща активна съставка на различни фирми ми понася различно.

# 543
На мен дори прахчетата против простуда ми действат различно, а съставките вътре са еднакви.

# 544
Привет на всички.

От вчера се чувствам странно. Имах замайване, сякаш залитам като ходя, добре, че бях в къщи. Мерих си и кръвното 140 / 80, мъжът ми го измери 120 / 80, но на сраха очите са големи , какато казват. Пих един ксанакс 0,25, но сякаш не се почувствах много по-добре. Днес съм една такава тъжна, апатична, пих си сутринта и на обяд деанксита, но няма живец в мен. Като изстръпнала ми е главата, няма магнитни бури тия дни, няма пълнолуние, не съм преди цикъл. Освен това чувствам една празнота, самота, тъга, децата ми са големи и нямат вече нужда от мен, живеят в друг град, и аз не знам какво да правя с живота си.  Хем не искам да им досаждам, хем не мога без тях,само с тях  се чувствам жива и полезна. Нямам хоби, нямам близки приятелки, не излизам никъде, освен на работа, пия деанксит от половин година, но като гледам полза нямам много. Чувствам, че сякаш изведнъж остарях и това ме плаши, на 50 г съм иначе. Как да преживея това?

# 545
На мен дори прахчетата против простуда ми действат различно, а съставките вътре са еднакви.
Възможно е незнам и вероятно е така все пак трябва да има разлика, но все пак всички останали лекарства имат доказано действие антибиотика го виждат по микроскоп как убива бактериите, документирано! Така и инсулина и мноого други, а АД сме на проба грешка или тука има тука няма.

# 546
Плацебото е гадно. Ни знаеш какво що има и са набутали работниците в производството нощта смяна и прекалили с етиловия спирт.

# 547
Кое плацебо?

# 548
Анонимен ,какво да ти кажа?Не е хубаво така да се затваряш.От полза ще ти е повечко излизане и срещи с приятелки.Но едва ли ти е до това.И аз нещо съвсем се овъртях.Колкото и да се опитвам да изждрапам от дупката,нещо все ме е хванало за крака.Писва ми вече,просто ми идва в повече.От два месеца,все нещо има,все проблеми,не огромни и безизходни,но проблеми реални.С здраве ,с деца с мен,егати тъкмо едно се оправи друго се обърка.Някак все  нещо тря да има,все по болниците вися.И то напрежение,напрежение.Докъто проблема се пооправи уж се стягам,но щом отмине някак рухвам и физичеси и най вече,но и психически.Ето тъкмо си мислех,че всичко се позакрепу ,тръгнах и на работа и ето отново,всичко се оплете.Не се издържа така ви казвам,опитвам да си мисля,че все пак нищо сериозно,нищо фатално няма,ноо то и това вече не действа,уж дребни неща ,уж лечими болести и настинки,но 3 месеца постоянно в стрес.Направо не ми се мисли вече.

# 549
Привет на всички.

От вчера се чувствам странно. Имах замайване, сякаш залитам като ходя, добре, че бях в къщи. Мерих си и кръвното 140 / 80, мъжът ми го измери 120 / 80, но на сраха очите са големи , какато казват. Пих един ксанакс 0,25, но сякаш не се почувствах много по-добре. Днес съм една такава тъжна, апатична, пих си сутринта и на обяд деанксита, но няма живец в мен. Като изстръпнала ми е главата, няма магнитни бури тия дни, няма пълнолуние, не съм преди цикъл. Освен това чувствам една празнота, самота, тъга, децата ми са големи и нямат вече нужда от мен, живеят в друг град, и аз не знам какво да правя с живота си.  Хем не искам да им досаждам, хем не мога без тях,само с тях  се чувствам жива и полезна. Нямам хоби, нямам близки приятелки, не излизам никъде, освен на работа, пия деанксит от половин година, но като гледам полза нямам много. Чувствам, че сякаш изведнъж остарях и това ме плаши, на 50 г съм иначе. Как да преживея това?
Здравейте! На 50 съвсем не означава, че животът ви е свършил. Тепърва сигурно ви предстои да имате внучета, за които със сигурност ще се грижите и ще бъдете полезна за децата си. А и като поотраснат сигурно ще прекарват и повече време с вас. Не се отчайвайте. Но наистина намерете приятели с които да се разтоварвате, да излизате събота и неделя по разходки, а и идва най-хубавия сезон-пролетта и след нея лятото. Успех в пробуждането и повече цветове в ежедневието Simple Smile

# 550
Как сте хора,надявам се всички сте добре и се радвате на хубавото време,та така сте се изпокрили.

# 551
За съжаление любимата ми пролет, не е нашият сезон, защото тогава с пълна сила избухват всички неврози. Вероятно за това сме се изпокрили.

# 552
Ами сигурно е така Алина,въпреки че се надявам да бъркаш.Аз ставам зле  началото на есента и си ме държи цяла зима.Определено след този мрачен перйод хубавото време ми носи настроение и някак по леко ми става.Може би защото по рядко се затварям в къщи,и постоянно съм навън.

Последна редакция: чт, 15 мар 2018, 21:36 от renatta

# 553
Ами сигурно е така Алина,въпреки че се надявам да бъркаш.Аз ставам зле към края на есента и си ме държи цяла зима.Определено след този мрачен перйод хубавото време ми носи настроение и някак по леко ми става.Може би защото по рядко се затварям в къщи,и постоянно съм навън.
И аз съм като теб! Renatta

# 554
  • София
На мен миналата година пролетта ми започнаха проблемите, сега се надявам да е обратното и да се подобря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт