Бързи здравословни въпроси и отговори – 12

• 61 206
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
st. Dobri браво хахах тази рецепта ще си я сложа в рамка на стената!

# 616
  • Тра-ла-ла
забелязала съм, че повечето болежки с неясен произход минават след един малък бейлис. Innocent
Пешнишки Бейлис върши по-добра работа Laughing
Скрит текст:
Съдържа боза и ракия Joy

# 617
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
в Перник не го предлагат.
пробвала съм. Simple Smile

# 618
  • Тра-ла-ла
Кекавите ми ръчички счупиха галиев термометър и течността хвръкна по пода и малко на пръстите ми ooooh! Чета, че течността е безвредна и нетоксична. Дали е така? Чудя се как да събера всичко от пода, има ли нужда от някакъв специален препарат?

# 619
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Кекавите ми ръчички счупиха галиев термометър и течността хвръкна по пода и малко на пръстите ми ooooh! Чета, че течността е безвредна и нетоксична. Дали е така? Чудя се как да събера всичко от пода, има ли нужда от някаквъ специален препарат?

не се филмирай излишно

Цитат
Предупреждение:

Измерванията, направени в различните части на тялото, могат да отнемат различно време.
    В различните части на тялото, измерванията показват различни стойности, което е физиологично нормално.
    Ако счупите термометъра, съберете внимателно парчетата. Пръснатата течност е нетоксична и може да се изхвърли заедно с домакинските отпадъци.

http://eruditabg.com/?pid=57&NewsID=287

# 620
  • Тра-ла-ла
И аз четох, че е безвредно, ама ми е едно такова...напрегнато Mr. Green Все пак е имало досег с кожата ми. Това чудо трудно се събира. Аз търкам и обирам с влажни кърпички - то се разпада на супер миниатюрни топченца

# 621
Замети го и го обери после с мопа.
Накрая и с Бейлис може да полееш...вътрешно Simple Smile

# 622
  • Тра-ла-ла
Няма почистване. Тъкмо си мислих, че орловият поглед е видял и обрал всичко с влажни кърпички...пуснах прахосмукачката и стана весело Mr. Green Замаза се яко все едно съм настъпила графит. Реших да изтъркам ламината с гъба и веро. Минавам с кухненска хартия да попие и хооооп - айде на няколко места пак посивя. Май ще си живея с химическата сплав още дълго време tooth Може да придобия супер сили Laughing

Тъпото е, че едното око нещо ми стана чувствително. Дано не е хвръкнала някоя миниатюрна точица от сплавта. То беше зверско счупване...както го изтръсквам и се обяснявам с един словоохотлив Близнак по телефона и тряяяс! счупих върха на термометъра...Къде го ударих, как литна сплавта - идея си нямам Crazy

Бейлис нямам, имам Грозданка. Мисля ще свърши работа  Drunk

# 623
  • София
Дълбока кашлица при възрастен с какво лекувате? Нямам хрипове, само хрема и кашлям от време на време.

# 624
Джулс...като ти се замътни погледа и няма да те дразни замазаното Stuck Out Tongue Closed EyesJoy
Изплакни очото сякаш с вода....дано не е влязло нещо...
Гражданска защита дали няма да знаят как да се процедира? При живачен помня че там май е редно да се обадим Thinking

# 625
  • Тра-ла-ла
Джулс...като ти се замътни погледа и няма да те дразни замазаното Stuck Out Tongue Closed EyesJoy
Изплакни очото сякаш с вода....дано не е влязло нещо...
Гражданска защита дали няма да знаят как да се процедира? При живачен помня че там май е редно да се обадим Thinking
Гражданска защита сигурно ще ме разнасят като виц като им кажа, че термометърът не е живачен Laughing Галинстановите термометри ги водят безопасни, ама знам ли щом е намесен чичо Менделеев, какво може да се очаква Laughing. Изплакнах очото с отвара от лайка.

Верно ще си сипя, че нервата ме гони и не съм пила от 2 месеца покрай скапания грип Laughing

Последна редакция: пн, 12 мар 2018, 19:20 от Джулая

# 626
Консултирай се с токсикологията на Пирогов, може по телефон.
За кашлица демефан и синекод спират непродуктивна кашлица, останалите сиропи обикновено отхрачват и може да кашляш повече от тях

# 627
Да ми препоръчате добър УНГ специалист (от Токуда ми се ще), трябва да ми се направи пластика на тъпанчетата?

# 628
  • София
Исках да си запиша час за ехография на коремни органи. Звънях в една препоръчана клиника - не можели да ми осигурят час сутрин, ами само следобяд. Че то така може ли? Не трябва ли да е на гладно и жадно?

# 629
Защо ехограф на коремни органи трябва да е на гладно, че и на жадно пък? Аз съм правила два пъти и никога не е имало подобно условие.

Общи условия

Активация на акаунт