Бързи здравословни въпроси и отговори – 12

• 61 203
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Не знам. Приятелка я върнаха, че била пила няколко глътки кафе. Точно от същата клиника. Сега пък ми казват, че не могат да ми осигурят час сутрин.

# 631
За някой специфичен проблем може и да се налага, но е файда дали ще е следобед или сутринта. За напълно празен уж организъм ти трябва глад и жажда 8-12 часа преди това - за някои пълни упойки например. Но можеше да попиташ, като си запазваш час де, все пак ...

Как течност може да му попречи да види нещо на ехограф не ми е много ясно, като е медиатор водата.

# 632
  • София
Препоръчайте нещо за възпален нерв, че умирам от болка! Лявата част на врата, плешката и рамото са засегнати. Пих нурофени, дексофени, мазах кетопрофен - не помагат. Не искам пак инжекции кортикостероиди!

# 633
Да ми препоръчате добър УНГ специалист (от Токуда ми се ще), трябва да ми се направи пластика на тъпанчетата?
От форума ми препоръчаха д-р Кюлев. Лични впечатления нямам, защото имам записан час за 19,03.

# 634
Здравейте, искам да попитам днес към 10-11 часа изведнъж ми стана лошо и ми се виеше свят, но беше не повече от 5 Мин, не знам дали е заради кръвното или заради половия контанкт, т.е бебе

# 635
Кажете капки или спрей за нос без ксилометазолин, за хрема от вирус, бистър секрет

# 636
Здравейте. Изследване само на TSH и ft4 може ли да покаже проблеми с щит.жлеза или трябва пълни хормони да се пуснат?

Кажете капки или спрей за нос без ксилометазолин, за хрема от вирус, бистър секрет

Олинт, Виброцил

Исках да си запиша час за ехография на коремни органи. Звънях в една препоръчана клиника - не можели да ми осигурят час сутрин, ами само следобяд. Че то така може ли? Не трябва ли да е на гладно и жадно?

Не е нужно да е на гладно и жадно. Добре е да е пълен пикочния мехур. Мен са ме връщали да изпия 1 шише вода и пак да отида, т.е да ти се пишка леко поне.

# 637
Олинт съдържа ксилометазолин.
При бистра хрема не бих слагала нищо аз. С капки и без капки...7 дена поне си трябва за да отмине....

# 638
Куикс или  физиологичен разтвор.

# 639
Дадоха ми муконазал. Куикс също е със ксилометазолин

# 640
Куикс не съсъдржа ксило.

# 641
  • София
Няма https://apteka.framar.bg/30016861/куикс-назален-спрей-2-6-30-мл-

# 642
Трамазолин е като ксилометазолина.
Муконазала е с трамазолин.
От трън та на глог е работата...Rolling Eyes

# 643
Ох
Тъпо
Благодаря ви. Ще разгледам билковите, но и тях избягвам

# 644
Виж pinosol,малко са силно евкалиптово ароматни,но се свиква(зависи от причината поради която избягваш и билковите-дано не е алергия)

Общи условия

Активация на акаунт