Бързи здравословни въпроси и отговори – 12

• 60 846
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Burgas, Bulgaria
Да в болница съм ,  благодаря ти !

# 691
  • София
Солпадеин дали вдига кръвното ?

# 692
Възможно е, съдържа кодеин.

# 693
  • София
За бързо сваляне на кръвно какво препоръчвате ? При мен основно се получава от притеснения и стрес. Пих тоя солпадеин, за кратко намалява главоболието, но след няколко дни пак качвам кръвно.

# 694
  • София
Момичета , има ли някой проблеми със запека?От близо година има този проблем.Пробвах какво ли не , сега даже ще си купувам сладко от рози да ям , понеже четох , че помага.Пробвах сини сливи , чайове  и какви ли не други неща.Иначе се старая да си ям повече течна храна ,плодове , зеленчуци.Но само като приема дулколакс и се получават нещата.Ходих на гастроентеролог , но той каза че не вижда някакъв проблем и ми изписа дулколакса. Мислих ,че това ще е временно , за да ми се стимулира перисталтиката , но не се получи.Понякога се чувствам толкова подута, ще ми е тежко и некомфортно.Моля , споделете ако някой се е справил  с проблема.

Сутрин едно киви на гладно! На следващия ден ще си ок! Това е трик на бременните, защото при тях редовно се получават проблеми.

# 695
Добър хирург във Варна 😕

# 696
Здравейте,
Преди 5 години- юни 2013 година имах 2 рискови контакта, но след това не съм правила секс необезопасен изобщо и го правя само със съпруга ми и сме моногамнни. Преди месец бях болна с температура 38 градуса, но се оправих с Авирон рапид за 3 дена. Възможно ли е, ако съм се инфектирала с ХИВ преди 5 години да не съм разбрала досега? За 5 години без лечение хив щеше ли да се превърне в СПИН? През тези 5 години съм боледувала максимум 1-2 пъти , но ми е минавало за не повече от 3-4 дена. Много съм се филмирала да нямам ХИВ.

# 697
Срещу тридесет или малко повече лева ще ти направят изследване във всяка лаборатория. Преди имаше безплатни, анонимни и бързи тестове, които се правеха в ХЕИ. Сега не знам дали го има още. Нямам как да гадаем, изследвай се.

# 698
Здравейте на всички!
От няколко дни дъщеря ми е с постоянна температура 38.5 и не мога да я повлияя с нищо!Тя иначе е на 12г.Благодаря ви предварително!

# 699
Имате 2 варианта- да я разтриете с аспирин и ракия или да й направите на челото и краката с чорпаки компреси от оцет и вода.
Здравейте на всички!
От няколко дни дъщеря ми е с постоянна температура 38.5 и не мога да я повлияя с нищо!Тя иначе е на 12г.Благодаря ви предварително!

# 700
Благодаря за бързия отговор но пробвахме с водата и оцета и не става

# 701
Заведете я на лекар.
Колко дена е с Т? Издледвания кръвни пускахте ли?
Може и грип да кара...но гадаем.
Хексалгин сваля Т иначе..

# 702
Ами з дни трае температурата!Направо ще се обадя на личния

# 703
Заведи детето направо. По телефона преглед няма как да се направи...
3 дена не е много...тъкмо е време за преглед!

# 704
Лекарят каза да и сложа свещичка Еферлаган.Според мен вече е голяма за свещички а според вас?🤗

Общи условия

Активация на акаунт