Милано - 9

• 91 391
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Milano
Доста се ползва Групон. Моето мнение е като на Азиа.

Веднъж се обадих в един ресторант близо до нас да питам дали мога да използвам купона на Групон (беше петък вечер), понеже на мейла за резервация не отговаряха и ми я отмениха.
Казаха ми, че ресторанта е пълен и няма места. Отидохме ние - беше празен, вечеряхме си нормално. При плащането обаче му го казах на сина на собственика, който почервеня от срам. Ние сме клиенти от дълги години там, той не знаеше кой се обажда.

Иначе ползвах без проблем лятото за Акуатика (водният парк), понеже дребна искаше да ходим няколко пъти.

В случая рецензиите за ресторанта на Авиа са много добри, то се вижда и от снимките че саламите са качествени.
Позитивни са и мненията на хората, ползвали купона на Групон.

Жалко обаче, че долу където пише да провериш наличността, свободни дати няма в следващите 3 месеца.

Последна редакция: нд, 01 апр 2018, 00:11 от regina di cuori

# 391
  • In transit
Реджи, страхотни снимки. Two Hearts Flowers Rose Много обичам да гледам градовете от високо!

# 392
  • Milano
И аз Мики, плюс разходка с корабче и стадиони. Laughing
Приятен уикенд на всички.

Последна редакция: нд, 01 апр 2018, 00:13 от regina di cuori

# 393
Честита Цветница! Здраве и  пролетно настроение на всички! Бях в Болоня и Флоренция миналия месец. През май предстои отново да посетим Италия, Милано. Трудно се оправям с менюто в ресторантите. Освен спагети и лазаня не разбирам нищо от техните предложения. Дори и на английски /който не разбирам /, не мога да си представя какво точно предлагат. Може ли някакво разяснение какво друго е хубаво да се опита там, освен паста и риба. Имат ли вегетариански интересни ястия ! Благодаря!

# 394
  • На планетата земя
Момичета, здравейте!
Ние летим утре,нямахме намерение да обикаляме молове ,но гледам за сряда дават дъжд целия ден, та молбата ми е някой да ме ориентира къде се намират шопинг центровете.В последния момент нямам време да чета.
Благодаря предварително!

# 395
  • срещу двата комина :)))
Честита Цветница! Здраве и  пролетно настроение на всички! Бях в Болоня и Флоренция миналия месец. През май предстои отново да посетим Италия, Милано. Трудно се оправям с менюто в ресторантите. Освен спагети и лазаня не разбирам нищо от техните предложения. Дори и на английски /който не разбирам /, не мога да си представя какво точно предлагат. Може ли някакво разяснение какво друго е хубаво да се опита там, освен паста и риба. Имат ли вегетариански интересни ястия ! Благодаря!

има хубаво ризото, канелоните също са прекрасни, аз поне много ги обичам  Laughing

# 396
Здравейте ,

в периода 13-16 април ( кацаме в Бергамо 8:45 и се прибираме на 16 пак от Бергамо в 16:15 )  ще сме в Милано. Идеята ни е да посетим мач Милан  - Наполи (15.04 16:00 ) . Отделно бихме искали да разгледаме каквото може интересно в Милано ( стадиона , катедралата , замъка Сфорца и т.н  . ) очаквам и предложения за интересни неща , които са ви направили приятно впечатление в Милано . Също така искаме да посетим Комо и Бергамо ( няма да можем да го посетим през ден 1 като кацаме , защото другите наши приятели кацат в Малпенза и първият ден ще е за Милано. Моля за съвети и предложения как да подредим нещата и идеи къде и какво да видим . Благодаря предварително ! 

# 397
cataluneca,
в такъв случай ви остава само ден 2- 14.04.  за Комо, а на 16-ти тръгвате рано за Бергамо и го разглеждате преди полета за Б-я.
в деня на пристигане и в 3-тия ден(с мача)  ще разгледате Милано.

Захващай се с четене на темата тук! Има всичко, което те интересува, че и много повече.  Grinning
После ще разказваш Grinning

# 398
  • срещу двата комина :)))
здравейте, пускам и разказа за последния ни ден в Милано, на който му е интересно Satisfied https://mywayoftravel.blog/2018/03/31/%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D … 1%82%D1%80%D0%B8/

# 399
  • където и да е,само да не съм сама
Гледах прогнозата и в понеделник го дават валежно. Моля, за идеи как да оползотворим деня, защото забележителностите, които сме си набелязали този ден са затворени, а ще трябва да сме на закрито.
Желая на всички Светли и слънчеви Великденски празници, изпълнени само с положителни емоции!

# 400
  • София
Какъв е най-лесният начин за продвижване от летището в Бергамо до Верона освен кола под наем?

# 401
  • In transit
Какъв е най-лесният начин за продвижване от летището в Бергамо до Верона освен кола под наем?
С влак от ЖП гарата в Бергамо с прекачване в Бреша. Мисля, че бях мяркала и автобуси директни, но не съм съвсем сигурна.

# 402
  • София
С влак от ЖП гарата в Бергамо с прекачване в Бреша. Мисля, че бях мяркала и автобуси директни, но не съм съвсем сигурна.

Благодаря ти. Ако няма директен транспорт, май по-добре да си вземем кола под наем.
Купих билети до Бергамо с идеята да прекараме 4 дни във Верона и Лаго ди Гарда, но ще го мисля след връщането от Венеция.

# 403
  • София (Възраждане)
Фликсбус. Даже директно и от летището до Верона може. Предполагам, че има и други превозвачи. Влакът макар и с прекачване пътува също толкова дълго.

# 404
  • София
Змия, ако приемаш съвети, понеже бяхме по този маршрут преди 2 месеца , но с кацане в Болоня и излитане от Малпенса, та езерото Гарда абсолютно заслужава кола под наем. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт