ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2018

• 54 946
  • 717
  •   1
Отговори
# 540
Аз ще се постарая да направя/ подготвя  нова страничка за първи път ще ми е, ама няма да ме съдите строго Heart Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye

# 541
Знам, че е до 50стр. ама като гледам как си лафим скоро ще е .. Grinning
HeraBG важното е да има къде да спамим.
Мисли ли сте за училище за бременни/родители или женската консултация по време на бременността е достатъчна ? Как мислите?

# 542
  • Beyond the stars
И аз попаднах скоро на теорията, че като не ти се гади, ще е момиче, ама приятелка с близначки беше с нон-стоп повръщане, та не знам Simple Smile
Баба ми пък казваше,  че момичетата вземали от красотата на майките си Bowtie Та съдейки по акнето, което ми се появява ..освен девойка да чакам Grinning

# 543
Аз имам по един курс за родители с таткото, един подготвителен за ражденто и един за кърмене. Организират се от всяка болница и смятам да се запиша за двата, този за раждането според зависи как се разберем да раждам.

# 544
Знам, че е до 50стр. ама като гледам как си лафим скоро ще е .. Grinning
HeraBG важното е да има къде да спамим.
Мисли ли сте за училище за бременни/родители или женската консултация по време на бременността е достатъчна ? Как мислите?

Първоначално това ми дойде като шок.....чета си аз и гледам училище и си викам 'Еее не е ли още много рано, първо да вземем да ги родим и тогава ще видим някое училище' нещо не успях да загрея бързо и се получи много смешна ситуация...
Аз си мисля да посещавам/ посещаваме някое училище - в Селена Пловдив мисля да отидем и ако нещо друго попадне и на него ще присъствам, но още ми се струва рано..след месец два ще започна да го мисля .

# 545
пумпалче ти май не беше в България или се бъркам ?
Да и аз си мисля, че е рано ама ей така ще си се обърне времето бързо бързо. Просто днес си говорих с една бременна приятелка тя е в Германия и ми обясняваше при тях как стоят нещата, за това реших да питам. Ще се потърся тези дни в нета за училища за родители къде има. Много искам да отида с таткото разбира се, но за тази цел трябва да стане най-късно май месец, понеже после той заминава и аз оставам сама 3 месеца, а мисля че септември ще е късно. Ох, много взех да философствам ама трябва да измисля/предвидя план за много неща.
Дано благополучно минем фаталните 3 месеца е и дано до края също всичко да ни е наред, момичета !

# 546
И аз съм без никакви симптоми момичета. Само тази сутрин усетих леко неразположение, и привечер също, но за кратко. А до тоалетна ми се ходеше постоянно първите дни след пошожителния тест, а сега си ходя нормално. Само сутрин се будя в 6 за тоалетна, а по принцип не ставам от сън за ВЦ.. Също и ми е леко отпаднало и сънено, но сигурно защото спрях кафето. Понякога ми минава мисълта да си направя още един тест, защото нямам чувството че съм бременна 😄

# 547
Добре дошли на новите момичета и да си останем заедно в темата до термин. Hug
HeraBG, и аз съм в Плд.
Моето гадене също е следобедно-вечерно, а не сутрешно.
А относно училищата и курсовете, акушерките в болницата ме увериха, че не е рано и времето минава бързо. Вчера в Селена започна едно, на 10-11 март има едно в панаира, в мола също се провеждат переодично. Специално за Пловдив и София има доста.

# 548
Значи станахме 3 от Пловдив.
Хера, щом ще се заемеш с новата страничка, ще можеш ли сложиш и един списък с имената и термините на всички Blush

# 549
Значи станахме 3 от Пловдив.
Хера, щом ще се заемеш с новата страничка, ще можеш ли сложиш и един списък с имената и термините на всички Blush
Еххх мислих това да е изненадата ама ти ме разкри Confused Joy

# 550
Честита Баба Марта, момичета, много здраве на всички нас и семействана ни!
При мен гаденето е целодневно, вече от 4,5 дни не съм ставала почти, освен до банята. Преди това излизах за час, два, но сега с това време и непочистените улици не мога да шофирам и съвсем съм се депресирала вкъщи. И то колкото повече лежи човек, толкова повече се отпуска и това влошава и психическото и физическото състояние на организма. Оплаках се, стига толкова.

# 551
И аз съм от Пловдив, станахме 4 майнички Simple Smile Вчера бях на преглед и имаме сърчице Heart . Малкият динозавър отговарям на 7г.с. и 1 ден , така че върви с 3 дни назад.  Не можах да се зарадвам като хората на сърчицето,  защото АГ има съмнение за отлепяне на хориона. Сега лежа вкъщи и във вторник ще се видим пак. Стискайте палци всичко да е наред.

Иначе последните дни ми е малко шантаво и сутрин ми се гадеше, но за сега съм повръщала само 1 път. Днес се чувствам супер и доста енергична ( законът на Мърфи, нали трябва да лежа сега ).

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 11:51 от muffin.

# 552
Мъфинче, стискам палци да навакса бързо Hands Thumbsup

# 553
  • Бургас
Здравейте момичета и честита баба Марта !  Hug
Аз съм от гр. Бургас на 33год. с втора бременност. Но чувствам сякаш в първа - такъв шок и паника съм, че няма и къде. Каката е на 8години, ученичка първи клас. За малкото грахче - направих си тест на 5.02, според календарите онлайн термина ми е 12.10 и съм в 7г.с., но според докторката може би Ц е по-късен ( не е редовен) или късно е станало оплождането, та съм в 6г.с. Бях на прегледн два пъти, първия път каза че е рано и ме записа за 7.03, но сега в понеделник получих леко зацапване и ходих пак - изписа ми утрогестан. На на другия ден всичко беше наред.Сърчице не сме чули още, дано на 7.03 всичко да е наред и да го чуем.  Blush Малко ме е страх, само родителите ни знаят. Работата ми е отговорна много и има и стрес, но съм сама в офиса, няма как дори болнични да си взема - чакам нова колежка, която да обуча.... та чак тогава....
Та така, помрънках си.. надявам се да си имаме една хубава общност тук, с каката - януарче 2010 сформирахме страхотна група във форума и фейсбук, намерих страхотни приятелки, в Бургас ходихме на лекции заедно за бременни, после на кафета в морската с количките и след време по рожденни дни на децата.  Peace
Хубав ден от мен !

# 554
Добре дошли Момичета Simple Smile

Току що направих фейсбук групичка, който иска може да ми изпрати името си на лично, за да го добавя Heartpulse

Общи условия

Активация на акаунт