Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (71) - февруари'2018

• 181 075
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 530
Не знам защо си мислих, че днес ще спечеля от Туикс... Уви CryGrinning

# 1 531
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
А аз не знам защо се търся сред печелившите от туикс като изобщо не съм участвала  hahaha hahaha hahaha

# 1 532
На Кауфланд излязоха ли печелившите?

Никъде не прочетох да има регистрирани 10 кода

Последна редакция: чт, 22 фев 2018, 19:25 от Dream Team

# 1 533

При мен излиза това

Спечелете 20бр. кафе машини и 1000бр. чаши за кафе Twix
Изтекла !

Може ли линк към печелившите?
Заповядай!
http://twix.bg/igra/app.php/game/winners

# 1 534

Никъде не прочетох да има регистрирани 10 кода

В томболата за присъждане на наградата по т. 3.1. участват всички потребители с поне 10 регистрирани кода от промоционални опаковки „Спечели страхотна кафе награда“ , които не са спечелили награда в предходни тегления.

# 1 535
Някой получавал ли е ваучер от talk online panel ? След колко време ги изпращат и уведомяват ли с мейл ?
Моля да споделите вашия опит !

# 1 536
Здравейте, да се похваля и аз с нещо Grinning  печеля от Дм награда балсам за тяло : )))
Дано повече наградки да печелим : ))))

# 1 537
Аз се регистрирах за Libresse.

# 1 538
Здравейте, да се похваля и аз с нещо Grinning  печеля от Дм награда балсам за тяло : )))
Коя е тази игра?

# 1 539
  • София
Някой получавал ли е ваучер от talk online panel ? След колко време ги изпращат и уведомяват ли с мейл ?
Получавам абонамент от там за списание , според посочените им изиссвания ( зависимост дали се поръча абонамента преди или след 15 число ) се получава първия брой за следващият или по следващ месец. Три месеца го получавам (от 12 ) две списания стигнаха до мен ( но това е друга тема). Но сега ми пращат много рядко анкетите. За около година събрах 1600т. За списанието ,което исках. Сега съм харесала друго , но имам 700т , а то е 2600 , след две години :Д може би.
Имейл не помня да са ми пращали ,но аз им писах дали всичко е океу и тогава ми отговориха.

# 1 540
  • Велико Търново
Честито за кафемашините! Страхотни награди Flowers Hibiscus Аз се сдобих днес с кодчета, за което благодаря за инфото за Т маркет Blush Дано има все големи награди в темата

# 1 541
  • Вестерос
Получавам абонамент от там за списание , според посочените им изиссвания ( зависимост дали се поръча абонамента преди или след 15 число ) се получава първия брой за следващият или по следващ месец. Три месеца го получавам (от 12 ) две списания стигнаха до мен ( но това е друга тема). Но сега ми пращат много рядко анкетите. За около година събрах 1600т. За списанието ,което исках. Сега съм харесала друго , но имам 700т , а то е 2600 , след две години :Д може би.
Имейл не помня да са ми пращали ,но аз им писах дали всичко е океу и тогава ми отговориха.
Какви са тези анкети?

# 1 542
  • Сандански
Днес си разговарях с учителката по икономика и тя каза, че организаторите могат да закупят наградите с отстъпка от производителя, но да ни я предложат за деклариране като пазарната и цена, това си е било законно и те си имали законово право. Не знам дали ме разбрахте. Joy

# 1 543
  • София
Ако искаш мога да те поканя , така и двете получаваме + точки. Simple Smile

# 1 544
Коя е тази игра?
Мисля, че свърши - 50 дм скаута за безплатно тестване на продукт за тяло

Общи условия

Активация на акаунт