Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (71) - февруари'2018

• 181 050
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Русе
Аз им писах във формата в Спаркса, отговориха ми след ден , пристигна след два. Беше спечелена на началото на декември

# 1 561
  • Монтана
Още си спомня тениската от лятото, която дойде точно на 45-тия ден 😁 така че няма да се учудя, ако и с раницата стане така. Ехх ако ми се усмихне късмета за фотоапарата, които толкова много искам да спечеля ще чакам, ако трябва и два пъти по 45 дни 😁😁😁

# 1 562
  • Сливен
Братовчедка ми спечели на 08.01. Раница и все още я чака.А аз -на 22. 01 и си я чакам.А за тениските от миналата година-2 месеца я чаках,а лятото почти беше свършило... Simple Smile

# 1 563
Получих смс от Лео за пратка. Само възглавница от Милка чакам. Нямам търпение да я видя, дано наистина дойде днес.

# 1 564
И мен ме няма нито в Туикс 😞 нито в халвата. Вярно са си спестили 5 комплекта чаши 🤔
Аз съм се регистрирала сигурно във 5-6 сайта за анкети, събират се точките някой по-бързо друго по-бавно. Ако някой иска да ми пише на лично и може да го препоръчам.
Кои от сайтовете са най-изгодни, в смисъл за колко време се събират точките и за каква сума?

# 1 565
Получих две възглавници и едно одеяло на Милка - чакам още Simple Smile Ето колко е голямо одеялото (покрива един стандартен фотьойл) - цветовете не са правилни, защото апаратът ми не снима добре, но снимката поне дава някаква представа:

# 1 566
  • София
Изпълних квотата "Милка", вече съм с 3 възглавнички и одеало Relaxed ще спя спокойно (блаженно завита с одеялце Милка, положила глава на възглавничка Милка, като съща кравичка) Остава и да почнат да идват, че за сега нищо не е тръгнало към мен...

В нашия Т-маркет снощи тиуксовете бяха разграбени, бяха останали 3-4 малки - играе народа за кафемашини, та пушек се вдига. Но пък Камениците там все още не са от промоционалните (с хладилниците) както и колите са още с Вип-пропуските-гривни...

# 1 567
Нямате милост с тези възглавнички, много са симпатични, дано и аз да си спечеля..

# 1 568
Нямате милост с тези възглавнички, много са симпатични, дано и аз да си спечеля..

Ако искаш може и да си купиш.  Mr. Green Във фейсбук ги продават вече, на 12лв.

# 1 569
Срещу бисквитки за 6 лв определено е по-изгодно Simple Smile

# 1 570
  • in Wonderland
Когато се регистрира бележка на милка веднага ли се получава смс с код за потвръждение???
Вече 20 минути нямам смс, сигурно съм объркала нещо.

# 1 571
 На единия ми номер се забави, но само с около 5 минути. По принцип би трябвало да е изпратен веднага.

# 1 572
Срещу бисквитки за 6 лв определено е по-изгодно Simple Smile

Пошегувах се.  Peace

# 1 573
  • София
Когато се регистрира бележка на милка веднага ли се получава смс с код за потвръждение???

Виж си регистрацията, и аз така чаках, но се оказа, че съм сбъркала една цифра.

# 1 574
  • Лясковец

И аз не получих но после регистрирах втора бележка и спечелих,като отидох в секция печеливши си видях телефона 2 пъти,ако си спечелила с първата бележка нищо че е нямало код би трябвало да имаш имейл.Пробвай да я регнеш пак,би трябвало да ти изпише че вече е регистрирана.

Общи условия

Активация на акаунт