Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (71) - февруари'2018

• 181 060
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 575
  • София
В сладки времена и мен ме няма.
Ето една игра на Медикс - https://nai.medix-bg.com/#utm_source=facebook&utm_medium=cha … kinya_na_godinata

# 1 576
  • София
За интересуващите се , в talkonlinepanel, след използването на първите ми точки , съм попълвала анкети
20.02.2018    
13.02.2018    
23.01.2018    
16.01.2018    
17.11.2017    
25.10.2017    
28.09.2017    

което е веднъж в месеца ,почти.

# 1 577
Нямате милост с тези възглавнички, много са симпатични, дано и аз да си спечеля..

Ако искаш може и да си купиш.  Mr. Green Във фейсбук ги продават вече, на 12лв.
Шегувате се.. 👀

# 1 578
Ааа, не се шегувам. Една жена си ги продава.

# 1 579
А какво да кажем за това:
https://www.olx.bg/ad/stari-opakovki-ot-shokoladi-milka-milka-ID6HU4F.html
😂
Възглавничките-кравички ги има по 20-30 лв. Ранички също. Абе само напишете Милка в ОЛХ и разгледайте. Обаче има и неща,които ме е яд,че не съм спечелила,но не съм играла тогава-магнитна дъска,едни чаши ми харесаха. А онзи ден подариха на бебка шал Милка и един на Ариана,жената работи в хранителен магазин. 😂

# 1 580
Опаковки на Милка за 8 лв. е това направо ме впечатли Grinning

# 1 581
Забавна е обявата, но не знам дали е сериозна - ОЛХ от време на време правят игри - примерно пишете две обяви и участвате в томбола. Аз не се включвам, понеже не искам да продавам нищо за сега, но може някои да се мотивират и да пишат обяви за такива "колекционерски" предмети...

# 1 582
  • Велико Търново
Някой беше споменал за игра на изипей преди време. Пратих баща ми в един офис, че са му приятелки девойките, та да разпита, че първи март наближава Blush И той милият... Satisfied Таа, даде ми да говоря с момичето и тя ми обясни, че трябвало наведнъж да се плати ток, вода и телефон, за да участваш и че ще е в рамките на няколко месеца, не каза колко. Аз оттук бах разбрала, че една сметка е достатъчна, а явно не Simple Smile Каза ми и колко победители ще има месечно, но аз нещо се разсеях и не запомних- дали 10 ми каза Rolling Eyes Grinning Та така... Ако някой знае колко ще са, да пише. Иначе след първи март юруш на изипей

# 1 583
  • София
Значи трябва да регистрирам и Виваком, че него си го плащам в техен офис.

# 1 584
Току що прочетох за Twix и от тел. отворих и видях моето име и фамилия и част от имейла ми, дано не е съвпадение защото нямам имейл или смс.
И мен ме има при Twix, името и мейла съвпадат, но все още ни вест ни кост от тях, а в условията пише, че веднага ще изпратят мейл за попълване на данни

# 1 585
  • София
Има хора, които колекционират опаковки от шоколади. МП е имал цял албум преди време, но се отказал. Нали знаете, всеки луд с номера си Simple Smile
Аз чакам раница от  mysparx от 15.01.

# 1 586
имам странно чувство че в twix няма къде да видиш с колко кода си.

# 1 587
Някой беше споменал за игра на изипей преди време. Пратих баща ми в един офис, че са му приятелки девойките, та да разпита, че първи март наближава Blush И той милият... Satisfied Таа, даде ми да говоря с момичето и тя ми обясни, че трябвало наведнъж да се плати ток, вода и телефон, за да участваш и че ще е в рамките на няколко месеца, не каза колко. Аз оттук бах разбрала, че една сметка е достатъчна, а явно не Simple Smile Каза ми и колко победители ще има месечно, но аз нещо се разсеях и не запомних- дали 10 ми каза Rolling Eyes Grinning Та така... Ако някой знае колко ще са, да пише. Иначе след първи март юруш на изипей
10 победители всеки месец за цялата страна!

# 1 588
Има хора, които колекционират опаковки от шоколади. МП е имал цял албум преди време, но се отказал. Нали знаете, всеки луд с номера си Simple Smile
Аз чакам раница от  mysparx от 15.01.
Няма нищо странно,ние се смеем на обявата. Всеки може да си купи шоколад,че и да си хапне и да си запази опаковката. Едва ли ще си я купи от ОЛХ. 😃

# 1 589
В DM при покупка над 20 лева от определени марки - дават брандирана торбичка .
Скрит текст:

Здравейте, приятели!

Сертифицираната натурална козметика е идеално решение за всеки. Тя предлага голямо разнообразие от продукти, подходяща е за чувствителна кожа и отговаря на специалните й нужди. А само до 08.03.2018 може да закупите избрани продукти с до 20% отстъпка във всеки dm магазин.

С това хубавите новини не свършват! При покупка на продукти от dm марките alverde и/или dmBio на стойност над 20 лв. на каса Ви очаква приятна изненада - брандирана сезалена торба.

Не чакайте дълго, а вземете късче от природата и осигурете най-добрата грижа за тялото си.

Общи условия

Активация на акаунт