Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (71) - февруари'2018

• 180 672
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 680
Аз с втората бележка спечелих и възглавничка! Много съм доволна. 😊

# 1 681
Спечелих втора възглавничка и приключвам с играта.

# 1 682
Ей сега ходих за Каменица и съм бясна. Имаше три двулитрови бутилки,и трите с хартиена табелка на гърлото,не знам как се нарича,че участват за играта за хладилника. Взех една и доволна се прибирам,отлепям,търся,гледам-код няма! Влизам на сайта-ами то на самите бутилки си има жълта лента,по която да разбереш,че участва. А защо тогава,питам аз,има такова чудо на гърлото:

На всичкото отгоре няма да я пием изобщо,най-много да я ползвам за готвене. Търсих кенчета,но никъде няма и се прежалих с тая,а то няма никакъв код. И аз имам вина,че не гледам,но като видях тая табелка реших,че всичко е ок. 😠

# 1 683
Милка теглят ли в събота и неделя, или само през седмицата? Rolling Eyes

Ако не бъркам играта Милка не теглят нищо. Регистрираш касовата бележка и веднага разбираш дали печелиш - или ти излиза надпис "Опитай пак" или "Печелиш ХХХ". Ако питаш за играта с продуктите за 6 лв и награда възглавница или одеало. Всеки ден е, независимо работен/почивен ден.

Party Имам си одеало! Тенкю за инфото! Hug

# 1 684
Да, има надпис на бутилките Каменица. И аз регистрирах 1 код. Само за деня ли важи регистрацията, или до края на играта. Доколкото прочетох правилата, трябва да важи до края.

# 1 685
  • Сливен
Ей сега ходих за Каменица и съм бясна. Имаше три двулитрови бутилки,и трите с хартиена табелка на гърлото,не знам как се нарича,че участват за играта за хладилника. Взех една и доволна се прибирам,отлепям,търся,гледам-код няма! Влизам на сайта-ами то на самите бутилки си има жълта лента,по която да разбереш,че участва. А защо тогава,питам аз,има такова чудо на гърлото:

На всичкото отгоре няма да я пием изобщо,най-много да я ползвам за готвене. Търсих кенчета,но никъде няма и се прежалих с тая,а то няма никакъв код. И аз имам вина,че не гледам,но като видях тая табелка реших,че всичко е ок. 😠

На "гърлото" ,на  бутилката ,наистина има жълт етикет.А иначе,под "този етикет" се намира кода...

# 1 686
  • Пловдив

Снощи взех  2л сефте и кода е от вътрешната страна на зеления етикет..Може би на половинките е на гърлото...

# 1 687
  • Сливен
Да, има надпис на бутилките Каменица. И аз регистрирах 1 код. Само за деня ли важи регистрацията, или до края на играта. Доколкото прочетох правилата, трябва да важи до края.

До края важи.

# 1 688
Това ми е ясно,че е под големия етикет,обаче не мисля,че е редно да го има това закаченото на бутилки,които нямат код. За мен си е подвеждане! На кенчетата е някъде под езичето,но кенчета няма тук.

# 1 689
Хайде примамихте ме и мен с хваленето на одеялото на Милка хахах
Какви данни искат като се обадите да заявите наградата и от телефона, на който е спечелена ли трябва да се обадим, че и аз една бележка я регистрирах няколко пъти като вас за желаната награда ххахах

# 1 690
За играта на Калиакра една касова бележка само за една награда ли може да се регистрира? И доколкото разбрах май участва до края на играта, т. е. имам шанс във всяко едно теглене.

# 1 691
  • Вестерос
Хайде примамихте ме и мен с хваленето на одеялото на Милка хахах
Какви данни искат като се обадите да заявите наградата и от телефона, на който е спечелена ли трябва да се обадим, че и аз една бележка я регистрирах няколко пъти като вас за желаната награда ххахах
Tи се обаждаш и си казваш телефона името и адреса

# 1 692
  • София
Тези, които спечелиха кафе Чибо миналата година, ще плащате ли данък? Срока е до края на април, нали?
Как като не са пратили служебна бележка по образец?  Нямали право да събират лични данни до колкото разбрах, а без ЕГН и бележка по конкретен образец мисля че няма как да стане подаване в НАП.
ЕГН няма на бележката, но съм се подписала, че съм наясно за промените в закона и че трябва да се плати данък.

П.С. Какви размери е одеялото на Милка?

# 1 693
  • София
....
П.С. Какви размери е одеялото на Милка?

120/150 см.

# 1 694
Мен за одеало от Милка явно няма да ме огрее Simple Smile Няколко пъти опитвах, но нищо.
Либрес не трябваше ли да обявят победители тази седмица. Не ги намирам. Дали са теглили?

Общи условия

Активация на акаунт