Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (71) - февруари'2018

• 181 002
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Вестерос
И аз нямам, но и не снимам всеки ден, стоя си с 3-те лв Grinning

# 1 756
И аз нямам, но и не снимам всеки ден, стоя си с 3-те лв Grinning

Забелязала съм, че докато не си взема печалбата, друга нямам

# 1 757
  • Вестерос
Аз имах първо 1 лв, после 2лв Grinning Според мен ще ми се изсмеят в еконта , ако отида за 2,50

# 1 758
Аз имах първо 1 лв, после 2лв Grinning Според мен ще ми се изсмеят в еконта , ако отида за 2,50

Едва ли

# 1 759
  • София
Печеля лигавник от играта на судокрем тук във форума.
В петък имах смс от Лео експрес за възглавничките, чаках цял ден не дойдоха, все още ги няма. Не мога да се свържа с оператор и с куриера, а на всичкото отгоре телефона им е импулсен. Лео експрес за пореден път се излагат. Мислих да се пробвам и за одеяло, но като си помисля, че пак ще се разправям с тези куриери и ми се отщява.

# 1 760
За 5/35 една колонка е 50 ст., а за 6/49 май беше 60-70 ст. не помня щото рядко го пускам. Допълнително има тото жокер ама не знам по колко стотинки е.
Нещо по- специално трябва ли да правя или просто да си пусна един фиш?
Аз последно време ако реша да пусна фиш си вземам от готовите попълнени , че обикновено не ми се мислят числа. Ако не искам да играя тото жокер казвам на касиерката да го изключи от фиша. От там нататък се надявам да имам късмет. Или мога да попълня мои числа една или две колонки или всичките четири колонки. Желая ти късмет и дано си разбрала нещо от обясненията ми.

# 1 761
  • София
Ако трябва да избера между възглавнички и одеалца на Милка, кое е по-хубаво?
Тъй като аз похвалих възглавничките, да си кажа.  Wink Без да съм видяла одеялото, съм сигурна, че ще върши повече работа от възглавничките.  Laughing Възглавничките са малки и не бих казала, че са много полезни. Но наистина бях приятно изненадана от тях, защото нямах големи очаквания. Много приятни десени са, без да имат натрапващи надписи.

gurgolina, телефоните с 0700 не са импулсни, а на цената на градски разговор със стационарен телефон. Ако имаш минути към стационарните телефони (аз имам такива) е напълно безплатно. Ако нямаш, плащаш според тарифния си план както ако се обадиш баба ти Ленче на стационарния.  Wink

# 1 762
Аз имам безплатни минути за навсякъде, но тези номера ми режат главата.

# 1 763
  • София
Аз имам безплатни минути за навсякъде, но тези номера ми режат главата.

Може би нямаш за стационарни. Наскоро се обаждах на Еконт. Не се отрази на сметката. Това просто е последния пример. Редовно се обаждам на такива номера.

# 1 764
не са към стационарните!

# 1 765
Имам неограничени минути. Точно Еконт ми резнаха главата.

# 1 766
И аз имам безплатни минути към всички, включително стационарни, но с  един такъв телефон на виваком платих около 10-тина лева. Може би си зависи от номера.

С какви размери са възглавничките - горе долу? От снимките останах с впечатление, че са големи.

# 1 767
  • София
Таня67, имам безплатни минути към всички, но само от чакането да се свържа с оператор ми взеха пари. Не е коректна фирма. Миналия път с шейните пак същото беше, 5 дни ги чаках. Говорих 10 пъти с оператори и административен отдел и накрая дадох повее пари от колкото струват шейните.

# 1 768
Това за някоя игра ли става въпрос

# 1 769
  • Вестерос
0700 са фиксирани, примерно днес говорих 12 мин с НАП, той е с такъв и съм навъртяла 6,50! А говоря безплатно неограничено с всички оператори.

Ванчето, едно приложение на телефона се инсталира и снимаш бележки, като с всяка снимка може да спечелиш някакви пари, повечето пъти са мъдри мисли

Общи условия

Активация на акаунт