Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (71) - февруари'2018

• 181 006
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 770
  • при късмета
И при мен е така. На единия телефон, води се фирмен, имам огромно количество минути, отделно напълно безплатно и неограничено говоря с ощ6е 20 номера в група. Има минути в роуминг, мегабайти, СМСи и каквото се сетиш. Отчита ми само разговори с телефони с 0700

# 1 771
  • София

С какви размери са възглавничките - горе долу? От снимките останах с впечатление, че са големи.
Не са ми под ръка, за да ги премеря, но бебешките възглавнички са с такава големина

Накарахте ме да си погледна фактурата на телефона, макар и да съм сигурна. Не съм излязла и 1 стотинка извън абонамента след разговора с Еконт. А хич не беше кратък, защото пренасочвах пратка и диктувах нов адрес. И на Спиди съм се обаждала, бях забравила. И с тях съм говорила за 0 лв. Моите 200 минути са само към стационарни телефони.

Последна редакция: пн, 26 фев 2018, 21:38 от Тaня67

# 1 772

С какви размери са възглавничките - горе долу? От снимките останах с впечатление, че са големи.
Не са ми под ръка, за да ги премеря, но бебешките възглавнички са с такава големина

Благодаря ти, надявах се да са по-големи.

# 1 773
  • у нас
Днес пробвахме шейната от Белвита. Добре, че дойде навреме, та да хванем снега. Децата се забавляваха много.

# 1 774
Таня, ако звъниш от стационарен телефон е друго. Ние звъним от мобикен и цената се води според тарифния план. Аз вече не помня, но май някъде към 9лв платих за разговора с Еконт. Звънях няколко пъти щото попаднах на умна служителка дето нищо не направи, та най накрая попаднах на такава дето се разбрахме.

За протокола и аз се прежалих та съм с възглавница.

# 1 775
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
На Лео ли е този номер с 0700?Аз им звънях,но беше мобилен си номер на куриера.Не ми е отчело нищо.

# 1 776
  • София
На Лео ли е този номер с 0700?Аз им звънях,но беше мобилен си номер на куриера.Не ми е отчело нищо.

Да. Горещата им линия е с 0700. На Спиди и Еконт - също. Таксуват се като стационарни номера. Мобилен ми е телефона. Стационарният го закрихме преди 15-тина години.

# 1 777
  • при късмета
От Лео в СМСа като имаш пратка има мобилен телефон на самия куриер. Иначе общия телефон е с 0700.
Всички куриери мисля, че имат и телефони в офиси. Скоро не ми е трябвало, но с конкретни офиси на Тип топ и Еконт съм контактувала с телефони обявени за самия офис. Обикновенно са мобилни

# 1 778
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ясно.Аз съм се обаждала в близкия офис на Еконт,но директно на момчетата на телефоните.

# 1 779
  • София
Някой има ли идея защо не мога да се регистрирам в twix?Не ми приема телефонния номер. /"Моля,въведете телефонен номер спрямо образеца!"/

# 1 780
  • София
За телефоните с 0700, 0800 - http://www.segabg.com/article.php?id=653231

# 1 781
Някой има ли идея защо не мога да се регистрирам в twix?Не ми приема телефонния номер. /"Моля,въведете телефонен номер спрямо образеца!"/
Трябва да е без 0 или 359 - направо от 8-мицата. И май трябваше цифрите да са разделени по тройки с интервали - но не съм сигурна за това.

# 1 782
# 1 783
  • при късмета
От другия ме телефон, набиране на тел. с 0700 ми е безплатен. но има особеност. Договора е много стар, този план не го предлагат от много години, поне 10 (инвалидните промоции на Мтел) и стана безсрочен при тогавашните условия преди много време. Сега не могат да го пипнат. Та там безплатните минути не са много, но са безплатни към абсолютно всички, включително и тези номера.
Но много време мина откакто изпързаляха хората да предпишат договори, които са били безсрочни и почти всички ги хванаха със срочни договори за по 2 години, така, че сега и да иска някой, няма планове в нито един телеком с безплатни минути към абсолютно всички

# 1 784
  • София

Цитат от статията:
Цитат
Но това важи единствено, когато обаждащият се използва стационарен телефон. Само в този случай клиентът заплаща стойността за селищен разговор, а компанията, към която е повикването, доплаща разликата до пълната стойност на проведената комуникация. С напредването на технологиите и най-вече с навлизането на смартфоните обаче домашните телефони са по-скоро отживелица и не се ползват масово, особено пък в по-големите градове. А хората масово звънят от мобилния си телефон, без да подозират, че така навъртат големи сметки.

Важна "подробност" е, че 0700 е специален номер и не попада в никакви абонаментни пакети с включени минути за разговори, независимо към кой телеком е клиентът и дори да има включени минутки за фиксирани мрежи. Обаждането към номер, започващ с 0700, винаги се таксува и товари сметката ви - като цената зависи от това какъв е абонаментният ви план към телекома.
Не е вярно това! Към Мтел съм, мобилен телефон и в плана ми влизат такива телефони.

Ето това е ред от сметката ми:

Цитат
26.01.18 15:17:18

070017001

Изходящ разговор 0700 Мтел

131  - това са секундите

0.00  - парите
Още един ред:

Цитат
11.01.18 16:23:44

070017300

Изходящ разговор 0700 други мрежи

103

0.00

Ма ко, и моят план е много стар и безсрочен. Не им се хващам на никакви оферти за преподписване.

Общи условия

Активация на акаунт