Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (71) - февруари'2018

• 180 987
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Вестерос
Затова е Simple Smile

# 1 786
  • при късмета
Правилно са казали, че тези телефони никоя компания не ги включва като безплатни. Безсрочните договори сигурно вече на пръсти се броят и са от стари по-стари. А те не ги включват от много много време. Моя договор е от 2002-3 някъде, а е безсрочен от 10 години.
Всеки път като плащам сметката в Мтел се опитват да ме метнат, че изтича договора и да кажа на титуляра (не е на мое име) да дойде да го преподпишат. Всеки път ги контрирам, че съм с пълномощно и договора е безсрочен и те даже поглеждат в компютъра, абсолютно убедени, че не може да е безсрочен Joy Един даже започна да ми обяснява, че можели едностранно да го променят, защото този план от години не се предлагал. Казах му да опитат, адвокат ще е много доволен да се захване с тях.
Рядко стъпвам там, да не ме занимават с глупости ,но се случва чат пат

# 1 787
  • Вестерос
И моят беше безсрочен, но преди 6 години го преподписах заради телефон . Много кофти с тези номера, повечето държавни институции са с тях Rage

# 1 788
  • София
Някой има ли идея защо не мога да се регистрирам в twix?Не ми приема телефонния номер. /"Моля,въведете телефонен номер спрямо образеца!"/
Трябва да е без 0 или 359 - направо от 8-мицата. И май трябваше цифрите да са разделени по тройки с интервали - но не съм сигурна за това.

Хаха,много съм зле!
Мерси! Simple Smile

# 1 789
На Кауфланд и туикс кога се теглят седмичните награди?

# 1 790
0700 са фиксирани, примерно днес говорих 12 мин с НАП, той е с такъв и съм навъртяла 6,50! А говоря безплатно неограничено с всички оператори.

Ванчето, едно приложение на телефона се инсталира и снимаш бележки, като с всяка снимка може да спечелиш някакви пари, повечето пъти са мъдри мисли
Как се казва приложението.Звучи интересно

# 1 791
0700 са фиксирани, примерно днес говорих 12 мин с НАП, той е с такъв и съм навъртяла 6,50! А говоря безплатно неограничено с всички оператори.

Ванчето, едно приложение на телефона се инсталира и снимаш бележки, като с всяка снимка може да спечелиш някакви пари, повечето пъти са мъдри мисли
Как се казва приложението.Звучи интересно
Tesserum

# 1 792
  • Сливен
Някой питаше,за играта на "КАЛИАКРА",относно касовите бележки,дали важат за всички тегления.Ето и отговор:

Здравейте,
По време на цялата кампания, на случаен принцип от всички успешно регистрирали се, ще бъдат изтеглени общо 150 (сто и петдесет) победители. Ако не сте от печелившите при първото теглене, вашият номер от касовата бележка участва при следващите. Поздрави,
екипът на Калиакра

# 1 793
  • при късмета
Пак погледнах правилата на Калиакра и точно както бях запомнила, вчера е трябвало да е първото теглене. Датите са ги обявили като конкретни. Секция "печеливши" обаче изобщо не мога да отворя

# 1 794
  • Сливен
Пак погледнах правилата на Калиакра и точно както бях запомнила, вчера е трябвало да е първото теглене. Датите са ги обявили като конкретни. Секция "печеливши" обаче изобщо не мога да отворя

До 3 или 5 дни ще  публикуват имената им.А до 10 ,ще се свържат с победителите.В сайта им,в правилата тъкмо го прочетох.Така направиха и миналата година. На 3 или 5 ден чак ги публикуваха.

# 1 795
Пише,че ще ги обяват до три дена след тегленето.
От една фирма ми бавят служебната бележка,подсетих преди две седмици обещаха и нищо.
Чудя се дали да настоявам ?Щом те не държат на този разход защо и аз да не пропусна?

# 1 796
  • при късмета
Пише,че ще ги обяват до три дена след тегленето.
От една фирма ми бавят служебната бележка,подсетих преди две седмици обещаха и нищо.
Чудя се дали да настоявам ?Щом те не държат на този разход защо и аз да не пропусна?
Поискай компенсация заради забавянето, на база, че заради тяхната бележка само не си си пуснала декларацията в срока с отстъпката.
При такъв казус по принцип имаш право на такава, но каква е практиката и как действат платците при такива случаи не знам и ми е интересно

# 1 797
Момичета, карък голям съм, от два номера регистрирах бележката на Милка и двата пъти опитай пак. Joy

# 1 798
  • при късмета
Брашно с кодове има   и в СВА, поне в люлинското

# 1 799
Имам спечелена раница от Кока Кола ит 15.01, която все още не съм получила. Звъннах им и казаха, че имали проблем със Спиди и много скоро да съм очаквала раницата. Така, че който не я е получил да знае Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт