Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 753
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 5 430
Ще, ще 😉 Искам да кача още едни, но въобще не ми реагира бутона " публикувай", егати тъпотията е

# 5 431
  • София
Благодаря за предложенията за маскрапонето, ще видя какви ще ги измъдрувам. Защо ги купувам тия неща, като съм в страшна готварска дупка и нищичко не ми се прави ... И един нахут съм взела, и него го подмятам само. Не мога да се стегна, бе, еййй, какво беше това чудо тая година ...
Не си сама...Преди седмица купих спанак,почистен,пакетиран.Ей цяла седмица го подмотавам,но тази вечер вече ще го направя на салата.И едно пиле мисля да го префасонирам на пилешка супа.
Хумус и аз много обичам,но моята рецепта си е играчка та ще си го спестя.Освен това е въглехидрат,а аз от десетина дни сериозно съм ги ограничила,не че има ефект.
Нещо,ако може така набързо да приготвя да не е ръцкаво и цъцкаво.Не знам какво ми става,нищо не ми се прави.А не бях така,трябва да се взема в ръце,но дали ще ми се случи?!?
Райче харсват ми сандалите,но връзват ли се с цялата визия?И ще издържи ли цяла вечер?

# 5 432
Хер, препоръчвам Олимпиада, на Халкидики. Много спокойно селце.

# 5 433
  • Варна
Е, щом ще изкара без проблеми... На мен ми допадат, но само така, отстрани. Аз на такова нещо директно съм пребита на първата крачка още. Възхищавам се на хора, които са се научили да вървят на такива токове, аз така и не можах.

Позяпах малко в обувки.бг, харесах си някои неща за мен и някои за дъщерята. Май ще пазарувам другата седмица.

# 5 434
  • София
Мале, хванала се царската дъщеря на работа...Правих на бебето нещо като качамак и...ми излезна пришка на пръста от бъркането с лъжицата Flushed Егати срамотията...

Хърче, и аз гръцко бих препоръчала.

# 5 435
Blush

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 15:50 от raja_nikol

# 5 436
Рая, роклята е черно с нюд, нали?
И двата варианта ми харесват, но ако времето е кофти, както обичайно се случва, по-добре да е със стабилна обувка.

Калина се разболява, знаех си още от снощи, като каза че я боли глава.

# 5 437
  • Варна
Тия вторите май повече ми хващат окото.

# 5 438
Райче, нито един от двата не ми харесват. Не изглеждат и удобни.

# 5 439
  • София
Аз имам като вторите, но лилави много са удобни. За мен де, първите не ми харесват и на мен.

# 5 440
Райче, не. Вторите са ми някви много женски, не си представям Никол с тях.
Първите пък са двуцветни пак не ми допадат. Нещо нежно трябва за нея.

# 5 441
  • Бургас
На мен цвета на вторите много ми хареса,но такава обувка никога не мога да сложа. Немога да ходя на токове.

# 5 442
Хър и аз бих ви препоръчала Гърция има много във фейса дето предлагат апартаменти вили. Има много хубави предложения, някои от тях са ми в листата ама дали ще стигнем не знам.
В Турция също е хубаво но тама са повече на АИ и не ми е толкова разнообразно. Иначе храната хубава времето също, плаж нямат кой знае колко обаче за разлика от Гърция.

От обувките втория вид ми харесва на мен.

# 5 443
  • дядовата ръкавичка
........избухвам в такава кашлица,че ми изхвъркват очите и ми се отлепя косата......

Ох, бе Трънче, представих си го  Joy

На мен пък първите сякаш по ми харесват.

# 5 444
Райче, потърсете още малко. Иначе от двата показани, втория чифт повече ме грабна.

Да си похваля гарчето- единствено той от третите класове и едно момиче от четвърти отиват на втори кръг в София. И тва, щото вие палцестискахте. За състезание по английски език става въпрос.
След малко пак ще ми трябвате- отивам на гинеколог. То бива, бива, ама .... Ей, ще имам нужда от вас!
Днешната тренировка на кростренажора пропадна. Обаче с ММ изринахме 10 броя големи тераси.
За вечеря пека месо в слоукукъра, ще изпека и картофи за тези, които не са на режим. За мен сурови моркови и мръфка. А за утре в соса от месото ще метна едно миризливо зеле.

Сесил, даваш ли нещо противовирусно?

Общи условия

Активация на акаунт