Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 752
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 5 445
Ще търсим, Мари, да, стискам палци пак! Сесил, прочети Авирон Рапид, аз бях доволна за Никол, за Рая 6пазих дозировката, но дойде слаба смятам

# 5 446
мариат, нищо не и давам, аз съм на работа. След малко се прибирам.
И да е вирус, какво да давам?

# 5 447
Изопронизин, Сесил. Моята приятелка е падиатър. От нея дозата за моя син (9 години и 5 месеца, и 26 кг.) е 3х1. Ако трябва утре пак така. После намаляваш на половин хапче три пъти на ден. И много вит. ц, вода и чай. Чая не е нужно да е горещ. Идеята е да пика по- често, за да изпишка вируса по- бързо.

# 5 448
Аз днес няма да готвя. След училище Калин ще е на мексикански кесадия, такос,чирио, майка му ще преглъща само.  Twisted Evil
За обяд мисля едни мини кюфтенца да му спретна с едамаме. Това ми е най-трудното, да измисля разнообразна храна и да я приготвя, а то той хич да не я докосне и да яде само бисквити

# 5 449
Стискам палци, Мари.

Рая, браво на Никол, че може да издържи на толкова високи обувки Simple Smile, аз не бих могла чак на такъв ток. Иначе и двата модела не са "моите".

Ние най-вероятно ще сме на бъркани яйца довечера и салата, няма как иначе да се прибереш в 21:30 и да има нещо по-интересно за хапване, но поне докато стане вечерята и взема душ ще са качили "Откраднат живот" в novaplay. Ще го гледам за приспиване с чаша вино Simple Smile

# 5 450
  • София
Успех Мари.

# 5 451
  • Бургас
Мари, успех! Аз съм сборила бактерията, сега нов курс лечение заради редуцирани лактобацили.

Бих хапнала от вечерята на Калин, хич няма и да гледам само.

# 5 452
  • Варна
Тоз Изопринозин, да ви кажа, хич не безобиден...

# 5 453
РАЙЧЕ,не ти видях красавицата,но гледай да има едни удобни и разносени за резерва.На моя бал бях с едни кокили,а на заранта шляпах с обувките на френда,той по чорапи!Сега на такваз височина се качвам само за снимка и после обратно в удобните.Но,продължавам да купувам от стилето,ей така,за самочувствие.Децата викат пази си ги ,мамо.Чудесно средство за нападение или самоотбрана,нов вид бойно изкуство,"стилето-фу".

СВЕТЪЛЧО,на мен са ми интересни съблечени до кръста,нека оставим малко на въображението и една надежда,че дръжката на лопатата му е достатъчно твърда/дълга.

Направих телешко варено,половината ми народ недоволен,да ми ядат ушите.Сега ще правя и ризото.

# 5 454
Хайче, ама то безобидно лекарство няма. А, ако се стигне до усложнения, изпиваш една торба лекарства, да не говорим, че някои усложнения оставят трайни последствия.

# 5 455
  • някъде
Мари, стискам палци! Браво на детето!
Селесте, какво ти изписаха? И при мен всеки път излиза липса/ или силна редукция на лактобацили?
За обувките- не съм много компетентна, но ако не е дълга роклята няма ли да е по-добре с отворени? Рая, дъщеря ти е прекрасна и всичко ще и седи добре. Само дано не наблегне на тежък грим, че последните години като гледам млади момичета, а се правят на лелки с прекалено силен грим.
Светълчо, как ми се иска и аз да съм намахана като майка ти, а не такъв притеснителен сбрък.

# 5 456
МАРИ,сискам палци и аз!

# 5 457
Ох, и аз си представих как от кашлица на Трънчето й изхвръкват очите...викам си, с тези натъртени ребра да не ме сполети и това, че не мога да се изкашлям.
Иначе благодаря, че ме мислите, днес даже поработвам, home офис, но съм доволна,  изкарах цял ден седнала, даже и вечеря ще правя,  бях оставила народа да се оправя както намери.
Ама оправни са ми те, къде Доминос, къде сандвичи...не мога да се оплача.
Кантарът е с 2 кила надолу, не знам хваля ли се или се оплаквам.

# 5 458
  • София
Щом имаш сили да се мериш, ще живееш.
Hug

# 5 459
Мари, успех на детето.

Прибрах се, лошо и е, гади и се и повръща (няма какво), боли я глава и има температура.
Успя да задържи лекарството за повръщане, но се чудя с главата и температурата какво да правя.

Общи условия

Активация на акаунт