Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 745
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 5 460
  • София
Да ви питам имам замразени сурови изчистени чушки във фризера. Трябва ли предварително да ги правя нещо или пълня и пека примерно?

# 5 461
  • София
Да ви питам имам замразени сурови изчистени чушки във фризера. Трябва ли предварително да ги правя нещо или пълня и пека примерно?
Ако ще ги пълниш и печеш, направо, не им трябва предварителна обработка. А ако не са постни, кажи кога ще станат, да мина с канчетата да ми сипеш малко.Grinning

# 5 462
Пълниш и печеш, нищо друго.
Сесил, може би нещо детско за грип нурофен или панадол. Те са и за главоболие.

# 5 463
  • София
Сесил погледни и гърлото!Това може да са и симптоми на ангина.
Мари стиснати палци!
Прибрах се,успях да купя малко мартеници...ама нещо хич не ми харесват.Едни и същи,а и навънка си е студено.Уре явно ще се докупува.
Оф насочвам се към кухнята,че вечерята не иска сама да се приготви.

# 5 464
Щом имаш сили да се мериш, ще живееш.
Hug
Белинда, цъкнах ти едно полезно, много жизнеутвърждаващо ми прозвуча /намиг с добри чувства/!

# 5 465
  • София

мисля , че някъде другаде би било по-добре тази година , тъй като вече ще сме били веднъж в БГ.

За ГръЦко мисля  или Кипър , но наистина незнам откъде да я хвана. Искам спокойно , без много гюрултия - моренце, някой друг магазин и ресторанТ .

Държите ли на лукса? Т.е. задължително ли е да е хотел?
Халкидики бива, а и е по-близо. Аз бих препоръчал Ситония. Касандра ми е малко като Слънчака. Simple Smile
А, ако може да преживеете "полеви условия" има 1-2-3 страхотни къмпинга.

# 5 466
СЕСИЛ,такъв беше моя пръв грип преди 3 седмици.С много висока температура,мисля че главобилието е вследствие.Сили и здраве ви желая!Много течности и витамини.

# 5 467
Миднайт, има нещо във въздуха - вечерята ми ще е пълнени сурови замразени чушки с кайма и ориз, само ги вадя от фризера, пълня и пека под фолио.

# 5 468
Трънче, уфф ужас. 

Панадол и нурофен веднага повръща, така е от малка. 
Аналгина също го е повърнала на обед. 
Ниска е температурата засега, но довечера ще се вдигне. 

# 5 469
  • София
Ако ще ги пълниш и печеш, направо, не им трябва предварителна обработка. А ако не са постни, кажи кога ще станат, да мина с канчетата да ми сипеш малко.Grinning
Постни ще са разбира се Grinning
Сега са и пости все пак.
Е Новинка видя ли. Аз правя и гъбена супа. Малкият тарикат нямало да яде нито едно от двете ами варя му два картофа това ще е.

# 5 470
Сесил, същия като нашия вирус, заведох я да и бият Деган, защото нищо не можех да и дам. Светна и веднага, но темп. не падаше. На третия ден и изписаха вече антибиотик, ами след втория прием беше пушка вече, даже огладня. За Авирон е късно вече

# 5 471
Сесил, новият грип е такъв. Днес точно ми казваха за него.
Няма ли свещички за температура за по-големи деца, като Калина?

# 5 472
Утре ще ги пратя при личната да и изпишат нещо тогава.  Ще видя тази нощ как ще е все пак.
На мен от Деган ми става още по-зле.
Дадох и мотилиум, успя да остане за 30мин в организма,  дано е подействал малко.

# 5 473
  • София
Сесил много неприятно бързо да мине. Не е ли малка за мотилиум?

# 5 474
Сетих се и за друго- давай й да пие кока кола на глъдки през пет минути. Спира повръщането.

Общи условия

Активация на акаунт