Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 751
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 5 415
Мдааа..., то и тук е същото.
Оказахме се пак грипави,само че с друг щам.Снабдиха ни с торба лекарства,инхалатори и витамини.Предупредиха да избягваме млечни,да пием чай с литри и супи,супи,много супи.А аз се чудя коя да подхвана,тъй като в къщи е на вили и мотовили.Обаче като се наведа ми теква сопола,а при говорене или резки движения избухвам в такава кашлица,че ми изхвъркват очите и ми се отлепя косата.Ако не бяха другите болници в къщи,досега да съм прибегнала до анабиоза за десетина дни.
АЛЕЧКА,твърдо ЗА снежния човек!

# 5 416
Благодаря ви, дами! В последно време госпожицата позира с охота, не мога да повярвам. Снимам я с огромно удоволствие.
Аз вчера правих упражнението с греблото, чак и дъщеря ни закачи от моя ентусиазъм.

# 5 417
  • София
Алечка не му се чуди и снимка, че как е тръгнало снега май е на изчесване. Догодина може и да няма хич.

# 5 418
Аз си купих кедрови ядки /уж за салата/, но ги отворих и почти са на свършване. 100 грама, при положение, че 30гр. били достатъчни да заситят човек Crossing Arms Но пък са полезни Outta Joint И не е като да не съм обядвала в 12.

# 5 419
  • Бургас
Благодаря, момичета, за пожеланията към майка ми. Огин ми е тя! За 5 мен. на саздърма може да те накълца, зависи кое скорпионско настроение ще я хване. Ама и другите може да ги накълца,

Ей,това изяснява нещата!
Напълно те разбирам!
И аз съм така.

Благодаря ви,Белинда и Сбъдваща за предложенията!
Сега ще разгледам какво има в Бс. Тази зала с лазери незная какво е,но много добре ми звучи. Дали ще има и в наш'то сити?

# 5 420
Алечка не му се чуди и снимка, че как е тръгнало снега май е на изчесване. Догодина може и да няма хич.

Няма да стане, снегът е прекалено пуфкаф и не става на топка Grinning Успях само да посипя офисната котка по носа, не е доволна Grinning

# 5 421
Мале,колко обичам зимата!

# 5 422
  • постоянно
Хайде сега пък многУ сме си Убави скОрпитата . Влазох тук специално за да се "наежя" с един емотикон .  smile3516 newsm03 newsm03

При нас слънце пече и сняг вали - луда работа. Да спира , че вече ме дразни , тъкмо тръгнахме днес на училище след ваканция.

Гледам къде да отидем на море тази година - ММ каза , ти решавай  newsm12

Идеи за спокойно море  с пясъчен бряг ?

# 5 423
Карз, има лазерни игри, мисля в Галерия бяха.

# 5 424
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Албена, Хърче. Спокойно море и пясъчен бряг. Отделно от това - диви плажове на север за разнообразие. Екскурзийки до Калиакра, Камен бряг и Крапец. И до Бай-Забравих-кой, известен с рибното си ресторнтче. Балчишки баби с чудни градински домати на пазарчето в Балчик.

Трънче, един такъв съсед си извеждаше сутринта кучето, само, че гол от кръста надолу, по боксерки.

# 5 425
Трънче, прати го насам тоя дето чисти у вас. Многоо сняг има тука ще има работа.
Хър в България ли искате или някъде другаде.

# 5 426
  • Бургас
Карз, чувам от други майки, че много се забавляват в Караоке, Щура лаборатория, в Антре имаха тематични кулинарни рд/последното не съм сигурна дали функционира още/.

Имам един брой покашлящо все по-рядко и един брой с Т заради зъби. Кви почивни дни ще изкараме, не ми се мисли.  Врътнахме обаче един кръг на Вики с шейната и може пак да я зазимяваме.

# 5 427
  • постоянно
Веси,
мисля , че някъде другаде би било по-добре тази година , тъй като вече ще сме били веднъж в БГ.

За ГръЦко мисля  или Кипър , но наистина незнам откъде да я хвана. Искам спокойно , без много гюрултия - моренце, някой друг магазин и ресторанТ .

Трънче ,
 тоз Хайванин ако ще ми чисти пред дОма - и аз обичам сняг. Кое е  последен на опашката !?! Joy

# 5 428
мнение за тези, знаете за кого, къде, кога 😉

# 5 429
  • Варна
Много високи бе... Ще изкара ли цяла нощ на такива обувки?

Общи условия

Активация на акаунт