Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 758
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 5 400
2в 1, не съм сваляла килограми в последно време и съм далеч от поднормено тегло за моя ръст. 54 кг на 160 без 2 санта😂 Богата работа:) А от йогата и аеробиката не ми се вярва да е.
Боли ме корем и кръст ще ме скъсат:( Дали не съм простинала от климатиците в залата, да им се не види, много обичат да ги бримчат до дупка!

# 5 401
Жаки, не говоря за поднормено тегло, там е друга "бира". Ти килограми не сваляш, защото правиш мускули. За разлика от мазнините, те обем нямат, но пък тежат. Като ти гледам плочките, мазнинки по теб няма. А знаеш, че килограмите не винаги са определящи, защото много зависи дали са от мускулна маса или от сланинки. Визията като цяло е доста различна Wink.

# 5 402
  • Бургас
А аз забелязах,че ядосат ли ме адски много,до степен да започна да викам и блъскам 😒 след 3-4 дена ми идвс цикъла. Ей на,сега февруари,малък месец,но два пъти цъфнАх 😂 От нерви,от бяс и от яд! Така съм си!

И  искам да питам за идеи. След 15 дни,големият ми син ще има р.ден. На 10 г ще стане,трети клас. В чуденка съм къде да го празнуваме. Последно бяхме на един плейстейшън клуб. За детските клубове са големи сякаш. Да ми предложите идеи? Само момчета са.

# 5 403
  • дядовата ръкавичка
Тая гимнастика с лопатата я направих в 6.30 сутринта. На портата се засякох с пощаджийчето, възмутено от нашето кварталче "Абе как живеете тука? МноУ сняг, бре!". Викам "Ей така както ме гледаш, ринем"

Ох, тази Анина баница с кожи, много сладка  Hug

На Светалчо майката е един път! Ей такава бабка искам да бъда и аз, жива, енергична и здравословно егоистична  Hug. Само с добри чувства, да ти е жива и здрава, Светалчо!

На маскарпонето бих добавила сметана или кисело мляко, много ми е тежко иначе.

Жаки, интензивните тренировки и загубата на телесни мазнини в един момент могат да доведат до нередовност на цикъла. Не е нещо необичайно.

Мойта щерка, на 16 ще стане скоро, още е без цикъл. Споделяла съм и преди. От 1 година е на някаква зверска диета, сладко не хапва грам, дори и мед, минимум въглехидрати и мазнини, на това отгоре и месо не яде по хуманни причини. Та се чудя това безциклие може ли да е провокирано от диетата  newsm78. От друга страна, не слабее, има си мазнинки на стратегическите места, нормално женско телосложение.

# 5 404
  • постоянно
Руми , замръзнах само гледайки снимките ти. Къде толкова много сняг , че незнам откъде си Stuck Out Tongue Winking Eye

Дифюзърите ( като този на Ая ) и аз харесвам . Любими ми са пеони и момина сълза.

Адски ме боли глава и врат - май се разболявам след неделнишното висене  навън .

# 5 405
  • София
Ъъъъ, е та тя какво яде - плодове, зеленчуци и яйца? Определено мисля, че може от недохранване да й липсва цикъл. Мазнинките са едно на ръка- тялото си има свои начини да се пази, но липсата на микронутринети в организма може много да разбичка работите. На лекар ходихте ли, какво ви казаха?

Карзче, боулинг имате ли на удобно място? Зверски се забавляват децата около 10 години на боулинг! Но задължително провери дали има писта за начинаещи, с бордове отстрани, защото на другата писта не се справят и е много разочароващо за тях, като не могат да уцелят нито една кегла. Или - зала за бой с лазери.

Ароматизатори харесвам първите 30 секунди, после ме подлудяват.

# 5 406

И  искам да питам за идеи. След 15 дни,големият ми син ще има р.ден. На 10 г ще стане,трети клас. В чуденка съм къде да го празнуваме. Последно бяхме на един плейстейшън клуб. За детските клубове са големи сякаш. Да ми предложите идеи? Само момчета са.

Заведете бандата на кино с хапване след това. Само децата, без родители. Или картинг и хапване. Няма начин в Бургас да няма картинг. Или тия лазерните центрове, ако са разрешени за 10-годишни, тук мисля са от 12. Да, боулинг също е идея.

Ароматизатори не ползваме никакви. Нито атроматизирани пръчици, нито свещи, нито омекотители, нито пулверизатори, пръскачки и т.н. Химията и без това е в повече в живота ни навсякъде, няма нужда зорлем да усложняваме ситуацията с химикали във въздуха, вдишване на алергени и агресивни прахови частици. Миризми се борят с проветряване, толкоз. Нищо няма да ни стане от няколко минути течение.

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 11:43 от Анонимен

# 5 407
  • дядовата ръкавичка
Ъъъъ, е та тя какво яде - плодове, зеленчуци и яйца? Определено мисля, че може от недохранване да й липсва цикъл. Мазнинките са едно на ръка- тялото си има свои начини да се пази, но липсата на микронутринети в организма може много да разбичка работите. На лекар ходихте ли, какво ви казаха?

Плюс мляко, овес  ooooh!, всъщност мазнини си набавя от маслини и ядки, но не яде количества.
Три дни бяхме в Токуда, доста изследвания й направиха, уж всичко е наред  Thinking

Ароматизатори и аз не понасям, става ми лошо.

# 5 408
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря, момичета, за пожеланията към майка ми. Огин ми е тя! За 5 мин. на саздърма може да те накълца, зависи кое скорпионско настроение ще я хване. Ама и другите може да ги накълца, ако трябва да защити някое родно същество. Joy Кой попадне на пангара, той го отнася.  Но иначе е човечна, сърдечна и услужлива. Майка й, баба ми Евра, беше същата. Истински жени са те.

Дженка и Жаки, добре ми започна деня с вашите сладко-смешни постове. И Съниното чувство за хумор много обичам.

Айяла, от вегетарианско хранене не се отслабва. Две от най-пълните жени, които познавам, са вегетарианки.
Едната е приятелка на моята приятелка. И отиват двете някога, в далечния соц, в единственият вегетариански ресторант на Графа. (Тогава вегетарианството не беше толкова разпространено, като сега.) Обаче било в края на обедните часове и им казали, че нищо вегетарианско не е останало, но могат да им направят яйца. Вегетарианката обаче и яйца не ядяла. Тогава моята приятелка (журналистка, знаете ги, те не си поплюват) вдига скандал в смисъл как може във вегетариански ресторант да няма вегетарианска храна, барем една порция да донесат, на какво прилича това и къде е управителят)
Управителят, закръглен и доволен от живота чичко, се обърнал към моята приятелка, слаба като тръстичка: а бе момиче, ти що не си ядеш месо бе! Бе я се виж каква си скумрия! А я виж приятелката ти, като си хапва всичко, колко е сладка и женствена! Кой мъж ше те хареса тебе, само кокали стърчат!
И после все я бъзикахме с тая скумрия.Прякор й излезе. Joy

О, Ая, и аз веднага скачам да пускам абсорбера, че иначе не се живее. Дори милият ми мъж, който не беше с много добро обоняние, усещаше и викаше "аман от тоя чесън, ще ни издушат".
Ароматизатори не обичам от никакъв вид, не успяват да докарат  естествените миризми или много рядко. На един концерт, на който бяхме на балкон, това направо ме изтормози - през равни интервали пускат отгоре струйка, даже я виждаш пулверизирана и ароматът беше на лимон и сапун, много далеч от истинския обаче, супергаден.

Белинда, и ние сме от маймунското стадо - моите всички израснаха с чесане по гърба. Сега малките се бият кой да е наред. Joy Първолакът, който е малко нервак, като го видя да е превъзбуден и пружинен, го викам малко да го почеша, и след 5 мин. вече е успокоен.

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 13:45 от Светълчо

# 5 409
Хич не мога да търпя ароматизаритори. Даже и ох парфюмерии ми се е тлучвало да си излеза Hands V

Хър, в Свищов съм. Тука е така - зимата си е зима, а лятото е горещо 😉

# 5 410
  • София
Е, Айяла, така става друго всъщност, тя си яде на практика всички хранителни групи. Подкрепям! Щом се чувства добре детето, не е задължително да яде месо, още по-малко пък сладко.

# 5 411
  • София
Благодаря за предложенията за маскрапонето, ще видя какви ще ги измъдрувам. Защо ги купувам тия неща, като съм в страшна готварска дупка и нищичко не ми се прави ... И един нахут съм взела, и него го подмятам само. Не мога да се стегна, бе, еййй, какво беше това чудо тая година ...

# 5 412
  • София
Вчера си направих хумус аз. Толкова обичам, че го измлящих направо от блендера Flushed Днес май ще повторя упражнението с другата половинка от кутията.

# 5 413
Гимнастиката предложена от Тарталета и аз досега я правих. Много сняг много нещо ей. Докато изчистя и минаха 2 часа.

# 5 414
Аз се чудя дали да не си направя едни снежен човек пред офиса Mr. Green Не ми е работно някак си...

Общи условия

Активация на акаунт