Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 761
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 5 385
Много съм зле, пуснах пералня с хавлии и в моята хавлия за баня в джоба съм забравила едно олио за коса. Изпрало се е цялото, отворено и т.н а беше чисто ново. Много тъпо, на дрехите нищо им няма. Sad

# 5 386
  • Sofia
Аааааа,Руми,че то при вас има повече сняг,от колкото при нас  Shocked.
Оф,чакам ММ да се наспи,че да поошетам.Е-ма-ха,все някой спи у нас  Crossing Arms

# 5 387
  • София
По нашата квартална улица снощи минА снегорин! Чудо на чудесата!
Докато готвех, чувам аз нещо стърже навън по улицата и погледах да видя - снегорин Shocked Обаче много дрънчеше и реших, че не може да остърже леда. Но после се прибра мъжът ми и каза, че има видима разлика. Ние сме на малък баир и улицата е еднопосочна нагоре. Вчера сутринта бая народ се е пързалял на заден по улицата Joy. Ние имаме едно кофти гаражче и го ползваме в краен случай като настоящия, поне мъжът ми да не изравя колата от снега по 5 пъти на ден.

Джена, гледам вече си навита на второ Laughing Давай сега е момента! Ние ще те дундуркаме тука  Mr. Green

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 10:11 от Жълто Цвете

# 5 388
Джена, купих го от магазин тип "Всичко по левче", струваше 6-7лв. За голямо помещение ще е ок, но в моята стая го държа увит в найлонова торба, и пак се усеща. На кутията имаше снимка на люляк.

Сигурно ги има навсякъде, преди от Кауфланд и Била май съм купувала.

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 10:05 от Ая

# 5 389
Не мога да понасям ароматизатори, каквито и да било.
На 2та минута така ме удря в главата, че после само с хапче ми минава главоболието.
С парфюмите съм същата. Много харесвам някои, но напръскам ли се, се побърквам. Имам няколко такива, чудесни, аз съм си ги избирала...но ми става зле от тях и ги подарих на майка ми.

# 5 390
  • Бургас
Обожавам люляк.

Съни, подобна снимка гледах вчера във фейсбук с надпис "Клинична пътека".

Много забавен разказ на Анинка. Мама се вика избирателно.

Светълчо, да е жива и здрава майка ти! Много хубаво беше казал някой, ербап жена.

# 5 391
  • Sofia
Ая,благодаря,аз го искам за стълбището  Peace.Там имам сензорен ароматизатор,но мога да бодна и един такъв  Mr. Green.
Обичам ароматизатори аз,обаче моите мъже-не много.  Crossing Arms Моето граничи с някаква лудост,комай, защото при пътуване нося ароматизатор за хотелската стая и тоалетна  Mr. Green.Обаче,оказа се,че и една приятелка прави същото,та не съм сама луда.

# 5 392
Мари, аз само веднъж за едно месо го ползвах, та в петък ще пробвам и ориза, че след работа няма да ми се готви. После съм набелязала разни рецепри да видим дали се получава нещо.

Пръскащи ароматизатори имам навън, ама те са, за да гонят мухите. Вътре имам в едната тоалетна. А такива с потапящи се се пръчици харесвам. Има много леки от тях.

# 5 393
  • София
Какво най-лесно мога да направя с 500гр маскрапоне? Кремче търсих, обаче във всички рецепти ме карат да добавям я сметана, я кондензирано мляко. Наистина ли така само се прави маскрапонето?

# 5 394
Можеш да му сложиш малко пудра захар или бял шоколад, аз така подслаждам маскарпонето. И всякакви плодове, включително печена тиква. Една любима торта. Аз правя обаче кремът само с маскарпоне и 200 гр. бял шоколад. Тортата става много бързо - за 10-15 минути. Заливам я с течна сметана и черен шоколад.

# 5 395
  • Mediterraneo
Айде, спортистките, мятайте се!

# 5 396
  • Варна
Ааа, закъсня. Аз се намятах вече.

# 5 397
Дребосъчка ми усмихна деня с нейната баница Simple Smile.

На Светълчо майката да е жива и здрава още дълги години, но от опит знам, че трудничко се живее с такива хора.

Дженке, действайте по въпроса с второто. Хубави хора като теб е задължително да се множат повече Hands V.

Жаки, интензивните тренировки и загубата на телесни мазнини в един момент могат да доведат до нередовност на цикъла. Не е нещо необичайно.

Навън е чудесно. Половин метър стегнат сняг скърцащ под краката, слънцето пробива през облаците, всичко е чистичко и бяло. Е, малко студеничко, но е поносимо.

Борш съм сложила да готвя. Топла супичка в това време идеално ще ни дойде.

П.П. Не съм от спортистките, но този фитнес вчера го практикувах 3 пъти Rolling Eyes. След малко ще ида и за днешната доза Joy.

П.П.П. Бърди, разбий маскарпонето с пудра захар на вкус. Ако имаш бишкоти или някакви бисквити ги натрошаваш и в чашка редиш ред бишкоти/бисквити, ред маскарпоне, някакъв плод или сладко и така, докато напълниш чашката.

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 10:51 от 2в1

# 5 398
Какво най-лесно мога да направя с 500гр маскрапоне? Кремче търсих, обаче във всички рецепти ме карат да добавям я сметана, я кондензирано мляко. Наистина ли така само се прави маскрапонето?
Можеш да направиш терин, аз прибавям каквото имам - или заквасена сметана, или малко кисело мляко, + желатин ако се налага. Може с бишкоти, може с бисквити, търпи всякакви импровизации
http://www.cookwithasmile.com/%D1%8F%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0% … 0%BE%D1%82%D0%B8/

тортата на Съни ми хареса, ще се прави Heart Eyes

# 5 399
  • София
Маскарпоне в лазаня съм слагала.

Общи условия

Активация на акаунт