Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 768
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 5 370
  • Бургас
Добро утро!Джен,действайте! Ще го гледаме всички чичовци!
Спахме като пън всички!
Сняг колкото искаш има за Бургас.

Поне децата ще му се порадват. Довечера ги пращам с баща им и шейната навън.
За първи път тази зима им изкарах ботушите и ръкавиците.
На баткото ботушите,които му ги бях взела по големи,се оказа малки 😂 обувал ги е веднъж 😂

# 5 371
Добро утро,
много готина така като станеш сутринта и прочетеш някаква смешка от предната вечер. Тая баница много ми хареса и на мен. Най-много ми хареса как бършеш бързо мама да не разбере  Laughing
Джена хич недей се чуди, виж как добре ви се е получило първия път. Grinning
Жаки едва ли влизаш в климактериум ти си много млада за това. По-скоро е нещо от времето.
АЗ трябва да чистя сняг от двора   Sad

# 5 372
Добро утро!
Много се радвам на снега, макар че 8км разстояние ми отне 30 минути на отиване към работата,
 наложи се да бутам един ентусиаст с бмв с летни гуми Stuck Out Tongue Closed Eyes
 , и 25 минути на връщане.
Вчера снимах вдъхновенията.
За грим сте говорили. В момента ползвам ББ крем на Ла Рош, някакъв мус с матиращ ефект се води. Много съм доволна. Сдобих се с ЕЛ ДУ от промоцията. Ежедневно слагам ББ крем и спирала, гланц. Толкоз. За повод - слагам и руж.
Вече трета седмица зверски ме боли гърлото. Мечтая си за 8-часов сън.

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 09:58 от Лятo

# 5 373
Добро утро. Супер е при нас. От общината са осигурили безплатни снежни пързалки.

# 5 374
Добро утро!
Трънче, сутрин сервирай кафе, чай,....вода, дори! Какви са тез вкусотийки? Направо им усетих вкуса в устата.

ДжеНа, да ти кажа за сисите. Ако сега не стане работата, след някоя годинка, като минеш към климакса може и да се получи. Ама тогава може гравитацията повече да им повлияе.
Иначе съм с две ръце за още едно чаве при вас.

Даун, давам непоискан съвет- свари си простия ориз  на котлона. В мултито- нещо по- завъртяно и трудоемко.

Ние имаме ледени висулки по къщата. Ще трябва да ги разкараме.

# 5 375

Днес примерна цял ден чувах гласове из хотела. А няма никой! Два пъти проверявах на рецепция дали има дадени стаи. Освен това цял репертоар в главата ми - мелодии на самоковско,ганкино хоро,дунавско,та мелодии от загрявката ни,и стигнах до цамико! Ансамбъл Карз в таз глава
Бррр, това ми прозвуча зловещо, ако съм сама ще пукна от страх newsm43

Светълчо, когато сме в апартамента и усетим, че комшиите почват да готвят, незабавно включвам и аз абсорбатора.

# 5 376
  • Бургас
Ая,то се свиква. Все по-често ми се случват странни неща. Не съм сама 😂 постоянно има "някой" с мен и около мен. Вчера и шефката ми го потвърди 😂
Малкото Лято много хубаво!
Съни,ужасен подлез! Надявам се си носиш ако не шейна,поне найлон. Нашият подлез беше по-добре от очакваното от мен. Беше добрр отъпкан 😂

# 5 377
Ето какво забравих още вчера.
Ая как е кучето? Дано е по- добре.
Светалчо, от скоро открих индийските ароматни пръчки. Има различни аромати- лавандула, кердово дърво, пачули и т.н
20 броя струват 2 лева. Значи много са добри. Пробвала съм ароматизатори за ужас на моите хора, ароматни свещи, за стоенето на течение- да не говорим. А с тези пръчки се родих. Сутрин като отворя вратата на холокухнята и все още се усеща аромата. Малко са тежки, но предпочитам тази миризма, пред тази на сготвено кисело зеле.

Скрит текст:

# 5 378
Нямах ни шейна, ни найлон, ама така е, като съм природолюбител и си нося платнена торба, ако имах една торба от Била, щяхме да си слезем без проблем Wink

# 5 379
Марче, добре е хайванчето, благодаря, че попита Hug Докторката каза, че дозата на антифриза е малка явно за неговите кг, тежичък е нашия, към 40кг. Дано не му се увредят бъбреците, че е и старичък, на 10 години е.  
За ароматизатор - в офиса си сложих един люляков /обожавам/, пръчки се топят в едно шише. Много хубаво мирише, но е силничък за стаята ми, и го увих в найлонова кесия, пак си пуска аромат.

# 5 380
Мариат аз хич не ги обичам тия пръчици, много ми са сладки миризмите а това не  ми харесва. Предпочитам нещо свежо и леко. Обаче преди време си намерих в багажа от квартирата в Англия едни ароматни пръчици подходящи за зодия Близнаци  Joy Joy Joy. Явно съм си ги купила за мен защото това е моята зодия, но нямам никакъв спомен за това. Иначе миришат приятно Joy

# 5 381
  • Варна
Тия смрадливи неща няма начин да ги запаля вкъщи. Прилошава ми от силни ароматизирани миризми.

Аз пак направих 15 минути тренировка, стържейки леда от колата. На работа още толкова, че точно през офиса ми се завихря някак вятъра и навява сняг. Изринах тротоара, насипах морска сол и доволна си пуснах един чай с форумче.

Съвсем прилично си стигнах до градината и работата, малко по-бавно каране и всичко е ок. Радвам се на снега, чисто бял е още. Довечера ще оставя дребната да се въргаля преди да се приберем. Малко да зачерви бузите Simple Smile

# 5 382
  • Sofia
Ако одимя на моите с такива пръчки ще ме изгонят,сигурно е  Mr. Green.
Обаче искам на люляк и аз да ми мирише,Ая,снимай,моля те,ако можеш и подскажи от къде си ги купила  Praynig

# 5 383
Всякакви изкуствени аромати за дома ми докарват мигрена! Преди на работата имаше няколко, откачах, фъшкаха на всеки 15 минути и главата ме болеше почти през ден. То може и от самата работа да е било😂😂🤣 Но и ароматизаторите ме мъчеха. В кола също не понсям, става ми лошо. От някои силни парфюми също. Изобщо най- обичам на сапун и жълта дюлА да ми мирише, като в песента:)

# 5 384
И няколко часа по-късно. Абе, имаме сняг
Моите, ако успеят до обяд да идат та работа, пак добре ще е 😁

Хубаво Лято!

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 21:54 от rummi_pl

Общи условия

Активация на акаунт