Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 772
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 5 355
  • Sofia
Еййй, Дженкооо, четеш ми мислите, момиче Hug Тъкмо днес го гледам моя - метър и осемдесет гони вече, пък се преимъква един такъв гальовен към мене - хайде да ме почешеш / обича да го чеша по гърба - съвсем като маймуните сме, аз ви казвам!/, после - я малко тука ми стисни врата, накрая му писна да се назландисва и направо си се гушна, за което и беше дошъл всъщност Joy Големи, големи, ама са си дечковци още! Heart
Теб,не те мисля 'ич  Hug, уреди се с едно десетина години, поне, безгранична обич, Козуначена....аз 'де блея, че и таткото ни вече...одъртЕ,акО и да се бара млад  newsm78. Ако не се накумя тая година и айде,отидЕ коняТ  Thinking
Мърчето да се разпише как са?  Peace

# 5 356
  • София
Ох, много сте сладки!!!! Heart Eyes

Всичко изчетох, и на Сбъдваща за баничарката, и на Светълчо за хулиганката ... направих една поръчка на разни здравословни работи ... и не ми се спи! Rolling Eyes ей така съм се облещила!

Да не би да е от джинджифила?

# 5 357
Еййй, Дженкооо, четеш ми мислите, момиче Hug Тъкмо днес го гледам моя - метър и осемдесет гони вече, пък се преимъква един такъв гальовен към мене - хайде да ме почешеш / обича да го чеша по гърба - съвсем като маймуните сме, аз ви казвам!/, после - я малко тука ми стисни врата, накрая му писна да се назландисва и направо си се гушна, за което и беше дошъл всъщност Joy Големи, големи, ама са си дечковци още! Heart
Теб,не те мисля 'ич  Hug, уреди се с едно десетина години, поне, безгранична обич, Козуначена....аз 'де блея, че и таткото ни вече...одъртЕ,акО и да се бара млад  newsm78. Ако не се накумя тая година и айде,отидЕ коняТ  Thinking
Мърчето да се разпише как са?  Peace
Чакай, чакай да видя дали правилно съм разбрала?
Правите опити тази година или само си хортуваме?

Белинда, как 180? Че колко е годишен големият ви син?

Светълчо, страшна баба е майка ти. Колко различно звучи от теб, но такова е. Дъщерите по принцип не приличат на майките си по характер.

Джена, цяла вечер ще те мисля какво искаше да кажеш с тази не- новина..

# 5 358
Страхотно описание на баница на адашката. Много се хилих. Знам, че трябва да говорят правилно български, но са толкова смешни като им се загуби някоя дума. Кожа и косми, ох, не мога Simple Smile.

Светалчо, майка ти е много забавна, ама да не ти е майка и да се тревожиш за нея.  Хубаво е, че синът ти е наблизо.  Но иначе я разбирам, че си иска у тях си.

Новинка да се оправя бързо. Стават бели в баните и къщите.

Жаки, седи си на топло и не мрънкай, че като гледам снимки и репортажи и брррррр.

Само на Джена завиждам, заради камината. Така мога да понеса зима. 

Тази нощ не спах добре, за първи път от поне 2 месеца. Рано си легнах и после се събудих и спах, ама неспокойно. Трябва вече да си взема фит бит, не е 100% акуратен сигурно, ама да видим какво става със сънят ми, че съм все изтощена, дори и като съм спала уж.

# 5 359
Заспала съм рано-рано, пропуснах и капките и мастър шефа.
Хубава баница се е получила. Да дойде и Лиляна да каже как се прегъва по катет и по хипотенуза 😂😂😂
Светълчо 🤗
Дженка, хич не е късно. С теб сме, знаеш 😉

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 21:53 от rummi_pl

# 5 360
Добро утро!

Посмях се с на Анинка баницата. И тия кожи... Викам си, това е няква немска баница сигурно, по друг начин се прави. После зацепих Grinning Ама в свое оправдание ще кажа, че се събудих в 5 и не спах добре...

Свет, майка ти е голяма скица, още дълги години да е бабка бандит!

Студено е пак много тук и има много сняг. На снега се радвам безкрайно Heart

# 5 361
Добро утро и хубав ден ви желая!

РУМИ,благодаря за снимката!Тоя пресен,блестящ и хрупкав снежец,направо да се заровиш в него.
Хубавото ЖАКИ верно да си поседи още малко на топличко,па като си затръгва да донесе насам едни 10 градуса,да се постоплим и ние.

# 5 362
Добро утро и от мен!
Навън е само за жени...Simple Smile Движение почти нямаше, по едно време се почувствах като луда калинка, че съм тръгнала с колата.
Но стигнах без проблем. Един завалия пред мен се унесе поне 5пъти, та пазих по-голяма дистанция.

Сбъдваща, страхотен разказ за баницата, толкова мил. Simple Smile

ДжеНа, моята Калина е много грижовна, прекрасно се грижи за брат си, че го и завива, разказва му истории докато заспи. Simple Smile Ще го грижи твоя младеж, да знаеш. Simple Smile

# 5 363
  • на Мелмак
Добро утро!
Ах тази баница, днес ще направя на Светълчо баницата, че тя много се тачи у нас.
Тя е с 8 кожи 😂.

Жаки, един мелатонин?
Ти отдавна се оплакваш от безсъние 🤗.

Снощи и нашите двамата се гушкаха при нас, гледахме заедно капките. Големи, големи, но си искат гуш 😊.
Хубав ден от мен!

# 5 364
  • Sofia
Джена, цяла вечер ще те мисля какво искаше да кажеш с тази не- новина..
Whistling,ей на и аз цяла нощ се мислих  hahaha.За сега само плашим гаргите,Конти,
Скрит текст:
ама си давам сметка, че ако кандисам да завтарям, нямам време за ослушване...пък съм станала супер страхлива и егоистика.  newsm78 Уж сме мераклии, ама не достатъчно явно, щото само си говорим.Но пък и не напирам да работя, та барем да си изгледаме още едно дЕтИ...Такива ми ти размисли... Crazy
Добро ви утро!  Hug
Тегавко си е при нас,сняг до колЕне,таткото ни си прави сутрешната разгрявка, аз давам акъл през прозореца, младежът се ослушва дали ще го забележим, че се завива през глава  hahaha.
Днес трябва да отметна домакинството,че само лежачка е добре,ама до едно време. Като гледам съседите са се изнесли към апартамента си, не им се бори със зимните условия тук, разбираемо. Такава ми беше идеята и на мен,преди време, ама реализацията ни куца  hahaha

# 5 365
Добрутру:)

Не ядох нощеска, Джени, да знаеш😂
След 1,30 часа пауза пак заспах.
Ети, имам таквива периоди... Понякога по месец си спя, като пън, полсе ме хващат карастанчовите и те така🤪
Трети ден ми закъсява вече много ми е гадноо! Да не ме хваща някой ранен климактериум? Винаги съм била часовник, а от как сме тук два пъти големи закъснения:(
Джен, действай смело, тука знаеш ли кви младежи бутат колички, къмто 70-така😂😂 Нищо му няма на твоя:) А ти ще се подмладиш, ще станеш още по- хубава и ще ти пораснат гърдите😂😂😂
Където 2 палачинки там и 3 ще го изхраните някак😂😘🤪

# 5 366
Тъй,тъй,ДЖЕНКО,и аз мисля като ЖАКИ.Много хубав човек си ти,такива като теб ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да отглеждат повече от едно дете.Я си представи,че е момиченце?!

Ама и момченце да е,няма да го връщаме,Я!

# 5 367

Където 2 палачинки там и 3 ще го изхраните някак😂😘🤪

Sweat SmileSweat SmileSweat Smile Жакииии Grinning Grinning Grinning

# 5 368
  • Sofia
А ти ще се подмладиш, ще станеш още по- хубава и ще ти пораснат гърдите😂😂😂
smile3506 smile3532,обещаваш ли? Ей т'ва си е сериозна мотивация  smile3508.Обаче и предният път така ми обещаха,пък ей на-пак съм в изходна позиция,на шестокласничка  hahaha (специално за Сбъдваща  Flutter).
Благодаря ви, мацки  Hug Трънче,  Blush
Жаки,въобще не съм се усъмнила,че ще устискаш на среднощните изкушения  Peace

# 5 369
Жаки, аз четох за климактериум, че съм по-близо от теб, а и нали ня спях, а и се пОтИх по едно време, ама пише, че първо се скъсявали циклите, преди да почнат да пропускат.

Джен, то тая работа с мислене не става. Пробвай с това дето си го умеете най-добре - сиренца, винце и камина, ама като заспи детето.

Аз си имам две нови лампи над мивката и нов контакт. Доволна съм, за нула време свърши човека. Измих си и барбекюто и днешния ден не е пропилян съвсем. Сега ще правя храна за утре, за да не се изкуща пак с някой сандвич.

Разучих и мултикукъра и в петък ще ....варя ориз в него Simple Smile.  Има едни индийци, които готвят добре при офиса и ще взема кърита от тях, а аз ще спретна ориза, че не ме кефи, като е претоплен.

Общи условия

Активация на акаунт