Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 770
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 5 340
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ох, мойте комшии отгоре пак почнаха да готвят!Ще ме уморят с тоя пържен чесън, ей! Ако пукна, от миризмата ще е. Изглежда, че ядат всяка вечер спагети, друго обяснение нямам. Поне на 10 м от абсорбера съм,  в холската част и пак мирише, мамка му!

Ооо, Жаки, майка ми е върховен образ. Тя си има мнение за всичко и абсурд да бъде убедена в каквото и да е.  И е като кралица-майка - иска да контролира и регулира живота на всички ни. Едвам опазвам децата си от нея, еле снахите. На снахите все им намира кусури, а пък наште момчета от златни по-златни, никоя не е достойна за тях. Joy
Аз пък веднъж видях в Кауфланд 2-3 женици, кукнали всяка до една каса със спанак и кротичко, усул-усул, си го почистват - листата в торбичката - дръжки, корени - в единия край на касата. Пощиха си с часове, според мен, щото на връщане като минах още бяха там. И даже си хортуваха, ептен на седянка го бяха обърнали.
Супереманципирана е тя, да. И двамата й мъже я гледаха в очите, а вторият даже на ръце я носеше. (Аз по-влюбен мъж през живота си не съм виждала.) Обаче оня ден ми каза, че господ я обича, щото я оставил да поживее малко и без мъже, за себе си. И че ей това сега било живот - само за своя кеф да мислиш. Макар че, ако била по-млада, щяла да си намери едно гадже да я развозва с кола.  JoyКолата много й липсва, даже като жали за моя мъж, първата причина е, че нА, няма го него сега, иначе веднага щял да дохвърчи с колата и да я закара, където трябва. Пък тъй, трябва да чака сина ми да се върне от работа, ако й трябва кола. Другата й мъка е, че сме продали джипа, в него й било по-удобно, че висок,лесно се качваш и отвисоко гледаш. Саабът на сина ми нисък й идва, не й арадисва. Joy,

Е Трънче, това за гушкането не трябваше да го казваш.

# 5 341
  • Sofia
Светълчо,  Laughing,много готина ще да е майка ти, ербап-жена  Hug.Сякаш,ако можеш да прихванеш малко от нейния поглед над живота  Peace...
Чини ми се,че една гальовна котана много ще ти уйдиса  Heart Eyes

# 5 342
  • София
Жаки !

# 5 343
Светълчо, майка ти е образ, поне на думи. Едва ли е лесно обаче, да й удисаш. Да ви е много здрава.

Сбъдваща, посмях се. И крайче искам.

При нас затварят пътища на поразия. Никой не чисти, няма пясък, сол, нищо. Представете си, затвориха пътя за единият от комплексите/М.Рудник/ и чакаха снегорин. Това към 20:00часа. Магистралата затвориха, може и други пътища, не знам.

# 5 344
Светълчо,  Laughing,много готина ще да е майка ти, ербап-жена  Hug.Сякаш,ако можеш да прихванеш малко от нейния поглед над живота  Peace...
Чини ми се,че една гальовна котана много ще ти уйдиса  Heart Eyes

Трудна работа, Джена, не приличам на нея аз. Тя малко го кара с бутонките, аз съм мека и толерантна.

Зарекла съм се да не взимам вече любимци - не мога да им преживявам болестите, много се намъчих с нашите два кокера. А и няма кой да ми гледа животното, когато пътувам. А съм решила да попътувам малко, поне из родината. Много места има, които искам да видя, луда съм по българската природа.

# 5 345
  • София
Хахахахаха, Светълче, бабет е голяма работа, май, а Joy Сигурна съм, че не ти е лесно обаче...Да ти е жива и здрава!

# 5 346
Аааа, разбираме се. Тя само мене слуша. А когато си прави каквото иска, а не трябва, минава с номера, че не е чула или пък е забравила, щото е остаряла. Примерно, това, че не трябва да яде джумерки (пръжки). Като получи криза, ми се оплаква и аз взимам мерки. Не признава, че е яла нещо, което не трябва. Прави се на ни лук яла, ни мирисала и послъгва. После, като мине кризата, ми казва аааа, ама знаеш ли, аз джумерки си бях направила, сега се сещам.
А бе много е колоритна -забавна е, майтапчийка е и има страхотен дух, да ми е жива и здрава още дълги години. Брат й кара 98-та си година, та това й дава кураж.

# 5 347
Светълчо,  супер е майка ти, жива и здрава да е. Simple Smile

Сигурно и аз ще съм такава дива бабка. Simple Smile

# 5 348
  • sofia
Светълчо, страхотна е майка ти, харесвам такива ербап жени.

# 5 349
Благодаря ви, момичета!
Лягам си аз. Решила съм вече да си лягам по-рано, белким прилъжа съня. Взимам си доза Джером Джером преди сън, гледам да не ме натоварlа нищо. Обичах да си решавам судоку за заспиванe, но една приятелка докторица ми казd, че не е прdвилно, защото мозъкът се активирал и после оставал буден дълго време, та затова не мога да заспя.

Лека и на вас! smile3524

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 11:01 от Светълчо

# 5 350
  • Бургас
Светълчо,майка ти е готина!

Ами аз като ви казвам,че трябва да вземам нещо....хич ме няма! Хем хиляда честитки имаше за Борис,аз пак написах Калин! Нищо де,итой да е поздравен!
Днес примерна цял ден чувах гласове из хотела. А няма никой! Два пъти проверявах на рецепция дали има дадени стаи. Освен това цял репертоар в главата ми - мелодии на самоковско,ганкино хоро,дунавско,та мелодии от загрявката ни,и стигнах до цамико! Ансамбъл Карз в таз глава 😂

# 5 351
  • София
Допреди малко гледах като Две капки вода.Развеселява ме Рачков.
Свтълчо кЕфи ме майка ти!Да ти е жива и здрава!

# 5 352
  • Sofia
Джумерки  Joy, и татко ми обича и си прави  Hug chef
Капките гледах от тук-от там,повече МШ  chef! Ударих му и няколко сълзи покрай хорските несгоди  Rolling Eyes
Синковецът ми,уж голям вече,кара ми се като го лиготя,пък чака да го завия,да му подпъхна завивките  Heart Eyes..хубавко да ми го гледате,ей...кандидат-булките  Thinking

# 5 353
Сбъдваща, страхотна е дъщеря ти ( много ми хареса забърсването, да не види мама) Simple Smile. Светълчо, бива си я майка ти Simple Smile

Аз финиширах след курса с изпържен мозък, днес много материал взехме. Сипах си едно вино за добър сън и утре пак.
Сух студ и гаден леден вятър, трябва да се изтърпи тази мразовита седмица.
Лека и топла нощ 🌛

# 5 354
  • София
Еййй, Дженкооо, четеш ми мислите, момиче Hug Тъкмо днес го гледам моя - метър и осемдесет гони вече, пък се преимъква един такъв гальовен към мене - хайде да ме почешеш / обича да го чеша по гърба - съвсем като маймуните сме, аз ви казвам!/, после - я малко тука ми стисни врата, накрая му писна да се назландисва и направо си се гушна, за което и беше дошъл всъщност Joy Големи, големи, ама са си дечковци още! Heart

Общи условия

Активация на акаунт