)Най ми хареса, че като се умориш, викаш мама, но ако капне яйце на пода, не казваш на мама, а бършеш с хартията. 
Кичево даже си е по пътя за Албена
.
...опция ли ти е да заживеете заедно,с майка ти?
)
,домашните са ме отсвирили-единият тренира онлайн,другият пише домашни офлайн,котката спи.Никой не ми уйдисва на акъла,та чакам на вас,да се заговаряме...а и на две риалитита
. 
Но - причината да ви споделям е, че децата много го харесаха! А е здравословен, без захар, без всякакви изкуствени неща, изцяло натурален, та ако някой реши, може да направи за детето си
Рецептата е супер проста и лесна - какаово масло и кокосово масло в съотношение 3:1 - разтопени на водна баня, за подслаждане мед или сироп от агаве - на вкус. Аз сложих към 3 с.л. мед, опитах, видя ми се слабичко, като за мене и люснах и от агавето
Да има! И накрая към три пълни с.л. какао и една ванилия, разбих с бъркалката и изсипах във формичка за кекс, постлана с пекарска хартия. Поръсих с орехи и бадеми - сурови. Прибрах в хладилника за около 2 часа и нарязах на кубчета. Пак казвам - за моя вкус не е баш, баш, съвсем...липсва ми например млякото, аз обичам млечен шоколад. Но съм във възторг, че децата го хапнаха с толкова кеф и ще им правя по-често. Този шоколад е калоричен, но супер полезен, заради чистите хубави масла, суровите ядки и липсата на гадости, които обичайно присъстват в купешките сладкиши. А, и полях с него едни бананово-кокосови бисквитки на бебето, които той основно троши, без да яде - ммм, станаха супер. За нас де, не за бебето
, не като при Гена.
, у вас- 3ма мъже и 2 половинки, 50/50
,даже като засмятах, много кожи слагам аз(9)
, ще ги намаля
...или пък вашите са малко(15) 
, да ви е здрава още дълго време,че да си вироглавства, необезпокоявано от вас
!
,напий се с вода,сдъвчи една дъвка...А-ма-ха,ще ми яде посред нощ
Препоръчани теми