Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 773
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 5 325
  • София
Аууу, Сбъдваща, с глас се смея, с глас JoyJoy

# 5 326
15 кожи за една баница у нас. Това е положението. Бягат някои думи на български, за съжаление, особено като бързат да разкажат нещо. Малката е най-изобретателна в описанията.

# 5 327
  • на Мелмак
Сбъдваща, споделяй по-често, уникален разказ 😂😂.

# 5 328
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ооо, Сбъдваща, и аз благодаря на детето ти, че ме развесели (тъкмо се бях сдухала малко покрай майкиното кръвно.) Малко трудно се усетих кои са кожите (отдавам го не на глупост, а на притеснението. Joy)Най ми хареса, че като се умориш, викаш мама, но ако капне яйце на пода, не казваш на мама, а бършеш с хартията. Joy
И имам въпрос- колко яйца има в "кутията"?

Така, сега да ви кажа, че съм открила убиец на петна от червено вино, които бяха съсипията на моите бели покривки. Направо трепач, още докато му капнеш капката, петното изчезва. Казва се SPOT cleaner, произведен от Перилис, с. Кичево, Варненско. Евтинджос - 2.50 лв.

# 5 329
  • Sofia
Свет,признай си,че го Фалиш,щото е от Варнениския край  Laughing.Лошо нЕма тамошно и все рАботи.Hug Кичево даже си е по пътя за Албена  Heart Eyes.
Кръвното стабилизирахте ли? Свеки вдига кръвно при резки температурни амплитуди  Tired...опция ли ти е да заживеете заедно,с майка ти?
И аз щях да питам колко са яйцата в кутията,че 3 се прибират в хладилника,излишни?
Много ли личи,че съм на всяко гърне-мерудия(през пост съм аз  bowuu)  hahaha,домашните са ме отсвирили-единият тренира онлайн,другият пише домашни офлайн,котката спи.Никой не ми уйдисва на акъла,та чакам на вас,да се заговаряме...а и на две риалитита  hahaha.

# 5 330
Аз седнах най-накрая да обядвам с..руска салата и грис Simple Smile и ви наглеждам.

Сбъдваща, много сладък разказ.

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 16:30 от Анонимен

# 5 331
Анината баница е със 7-8 яйца, пакет масло, 500 гр. сирене, половин литър газирана вода и голям пакет турски кори за баклава. Макро кухня Simple Smile , не като при Гена.

# 5 332
  • София
Много сладка тая Анинка Hug

Моите ме вбесиха, най-вече дедото и съм се начумерила тука на компа, да се оправят.

Искам да ви споделя, че правих домашен шоколад и е ...според мен добър, но дотам. Много опити още ще трябват, докато го докарам на белгийския Joy Но - причината да ви споделям е, че децата много го харесаха! А е здравословен, без захар, без всякакви изкуствени неща, изцяло натурален, та ако някой реши, може да направи за детето си Hug Рецептата е супер проста и лесна - какаово масло и кокосово масло в съотношение 3:1 - разтопени на водна баня, за подслаждане мед или сироп от агаве - на вкус. Аз сложих към 3 с.л. мед, опитах, видя ми се слабичко, като за мене и люснах и от агавето Joy Да има! И накрая към три пълни с.л. какао и една ванилия, разбих с бъркалката и изсипах във формичка за кекс, постлана с пекарска хартия. Поръсих с орехи и бадеми - сурови. Прибрах в хладилника за около 2 часа и нарязах на кубчета. Пак казвам - за моя вкус не е баш, баш, съвсем...липсва ми например млякото, аз обичам млечен шоколад. Но съм във възторг, че децата го хапнаха с толкова кеф и ще им правя по-често. Този шоколад е калоричен, но супер полезен, заради чистите хубави масла, суровите ядки и липсата на гадости, които обичайно присъстват в купешките сладкиши. А, и полях с него едни бананово-кокосови бисквитки на бебето, които той основно троши, без да яде - ммм, станаха супер. За нас де, не за бебето Joy

# 5 333
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Джена, не й е опция на нея. Тя живя тук около 20 дни, преко сили. Не издържа и си се върна в нейната си къща, където й е удобно и е сама. И си е господарка. С никого не се съобразява и си прави, каквото й скимне. Това й беше защитната реч. Нито можела да си направи кафе с мойта кафеварка, нито можела да пусне печката, нито да прекрачва ваната, за да се изкъпе, нито, нито...и т.н. Каза, че все някога ще се мре и аз да не съм господ, да я спася. Имало си бърза помощ за тая работа. Но, ако спре да може да се оправя сама, тогава вече ще кандиса. Освен това малкият ми син живее на 100 м от нея и й е под ръка - разкарва я на пазар или й пазарува той, тича за всичко - да смени крушка, капещ кран, сифон и квот се сетиш. Вчера ми се оплака той, че ходили в Кауфланд и Фантастико и "баба е хулиганка", да знаеш, ми казва. Защо? Ами тръгнала да си купува зеле, ама външните листа не й харесали и тя взела да ги скубе. Та той я спрял, че това ще си го направи вкъщи. А тя казала - ама защо да ги плащам, като няма да ги ползвам? Той казал, че ще ги плати той, тя пък се дърпала - много имаш пари, че ще плащаш! (Драмата е, че той работи в строителството, а вече втора седмица нямат обект и тя, разбира се, се притеснява. По три пъти на ден ме пита какво ще прави , ако не намерят обект и кой ще ги храни.)
Та така сме, не се дава тя никой да й казва какво да прави. Вироглава ми е, ама какво да се прави.

# 5 334
Специален поздрав от мен за живущите край морето:
-Джеймс, студено е това море край Варна!
-Зима е, сър!

# 5 335
Аз вече съм почитателка на Дребосъка, утре ще прочета на Жаки рецептата, тя ще я разбере и оцени:) 😘

2,39! минути нощес, заспах към 23 и се събудих в 2! Отвратително! Що така пак, аман:( Не стига това, ами и огладнях зверски! Ся ако стана и край, ще омета де що видя! 3- ти ден ми закъснява. Нервна съм кат стадо бизони и гладна, кат ламя!
Въпроса е да стана ли или да стискам?!
Имам хляб, черен и клисав, немски някакъв, кашлавал и луканка, маслини. Мога да спретна чудна среднощна вечеря🐷🐷🐷 И без това днес бях кило нагоре заради не идващия цикъл, що да не станат две:) И шоколад имам черен и орехи...
Ох!

Пак се върнах да чета за баницата и така ми се доядееееев!

А имам и все още топла тенджера с червена леща, дали да не бодна една паничка?

# 5 336
  • Sofia
Анината баница е със 7-8 яйца, пакет масло, 500 гр. сирене, половин литър газирана вода и голям пакет турски кори за баклава. Макро кухня Simple Smile , не като при Гена.
 Laughing съвсем по дажба сме, у нас- 2 (мъже) и половина (аз)  hahaha, у вас- 3ма мъже и 2 половинки, 50/50  Peace,даже като засмятах, много кожи слагам аз(9)  newsm78, ще ги намаля  newsm78...или пък вашите са малко(15)  Hug
Светълчо,  Hug, да ви е здрава още дълго време,че да си вироглавства, необезпокоявано от вас  Hug!
Трънчееее,  Heart Eyes
ЖакОооо,лЕжи мирна сега  Naughty,напий се с вода,сдъвчи една дъвка...А-ма-ха,ще ми яде посред нощ Naughty

# 5 337
Сбъдваща и Светалчо ми оправиха настроението!

# 5 338
Светълчо, майка ти е много готина и еманципирана:)😂😘
Ще им плаща тя увяхнали листа! Така де:)
Сега ме сети за една друга симпатяга, в Кауфланд, късаше само розичките на броколито в един плик, другото, корена, много кораво било😂🤣🤣

Дженко, дръж ме, сестро!
Няма да стана, аз тука пример ли ще давам или кво, то и това е пример де, лош😂🤪😂🐷🐷🐷

Оставям телефона и взимам книгата, белким заспя пак...

# 5 339
И у нас се правят баници с много кожи,правим я в една 33 годишна тава.Тя ми е спомен от бабчето и в нея всичко става супер вкусно.Много кашлящи у дома,заредила съм 4 черни репи с мед и се навъртаме кога ще го произведат тоя сок.Бавно става тая работа,много стиснати тия тиролски репи!Утре май ще сме семейно на доктор.А какъв студ е тука,минус 16 градуса и режещ вятър.Сняг си имаме още от декември и е много.

Лека нощ и се гушкайте,да не простинете!

Общи условия

Активация на акаунт