Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 773
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 5 310
Али, как нямате много сняг? При нас е ужас.
Сега се прибирах 2 часа от работа, сутринта ми отне 20 минути, при положение, че при сухо време пътя ми е 7 минути 😁
Аз си оставам с децата два дена вкъщи. Хич не ми се ходи на работа в тоя студ. Та ... дървена ваканция и за мен 😎

# 5 311
Сесил Shocked 50км за мен си е сериозно разстояние,  но то е защото не спортувам. Но ако е равен терен и не е горещо, сигурно е приятно.  
На работа съм с климатик и духалка в краката, спирам я чак по обяд. Все ми е студено на краката.
Днес на софийското летище е било ужас,  полетът за Дубай излетя преди малко, вместо на обяд.

# 5 312
Дървена ваканция и при нас!

# 5 313
  • Бургас
Изчетох ви и да допълня каквото запомних.

Честит рожден ден на Калин! Здрав,щастлив и много усмихнат!

Ая,много кофти с кучето! И при нас имаше едни такива случаи,но май спряха.

Акашче,не се ядосвай за стъклото. Наслаждавайте се на почивката и природата! МОже и по някоя снимка да ни пуснеш тук да се наслаждаваме!

Жакиии,страхотен аватар! Много красив!

На свалените сантиметри на Белинда и Ети,голямо браво!

2в1 мисля беше споменала за ФлексКод-а. И аз мисля да започна да го пия заради болките в краката от претоварване. Щом има положително действие и на кожата още по добре.

Новинка,как се подреди така? Да се пазиш и бързо да се възстановиш!

Божееее,още имаше да казвам,но пустото му забравяне..... Какво да пия незнам!

Мен започнаха да ме вълнуват първокласнически неща.На 28 съм на род,среща за приема. Започва се!

# 5 314
  • Пловдив
В Пловдив има "Честит първи сняг"! До моята работна площадка не беше идвал снегорин, как издрапах с Гоуфо - не знам.

# 5 315
  • Sofia
Изчетох ви и да допълня каквото запомних.
Laughing не си запомнила много правилно,душицо  Hug-Борис на Сесил е рожденик,сестра му е Калина  Peace
Калин е на Титина- каубоец  Peace
Янтра,цани се снегорин утре.Той Гуофо си е баш снегоринА  Laughing.
Ние опоскахме наличностите от 'ладилника...утре ще трябва да се изтъркалям до някой магазин,освен,щот' изпихме виното  Mr. Green.
Гледам Капките и чакам Мастършеф...пък бих гледала и Ана Каренина... newsm78 по бтв синема.

# 5 316
Дребосъчка разказва на баща си как е правила баницата:
- Тати, първо взимаш една кутия яйца и ги броиш. Броиш 2 пъти, защото първият път ще сбъркаш. Слагаш три яйца в хладилника, ама най-горе, може и мама да ти помогне. Ако са останали яйца в кутията ги счупваш в купата за кекса, ама черупките ги хвърляш, за да е вкусна баницата. После взимаш едно масло и го правиш на олио, ама внимавай да не се напръскаш, че боли. После взимаш 2 сиренета и един плик кожи.  Кожите ги броиш 2 пъти и ги смяташ с делено на 3, ама наум. Не трябва да сбъркаш.  Казваш на мама да извади грозната тава и взимаш онова с космите. То маже най-добре. Мажеш тавата с олиото, дето е било преди масло. После слагаш една кожа, но трябва да я подредиш смачкано. После още една кожа смачкано и мажеш олио с космите. Като станат 6 кожи, слагаш сирене, ама счупено на малки парченца.  Внимавай да има много парчета. После пак така слагаш кожи и като се умориш викаш мама.  Като свършат кожите, бъркаш  яйцата много силно и поливаш вода с балончета.  Сипвай внимателно. Като полееш на плочките не казвай на мама, бърши бързо с голямата хартия. После слагаш в много пареща печка и отиваш да слушаш диска за Пипи. Като свърши диска чакаш още половин малко и отиваш да пръскаш баницата.  Закриваш я със синята кърпа и викаш батковците да идват. Най-добре е да си избереш ъгъл, щото хрупка. Даже може и два ъгъла да си избереш, ако си първи.

# 5 317
При нас не е пипнато да се изчисти, 40мин се прибирах от работа.  Утре не знам дали ще мога да изкарам колата. Ако навали още, ще си остане където е, а аз ще трябва да ходя пеш.

Тази вечер ядох неща, които не съм помирисвала дори от 2месеца. Но това ще е. Simple Smile
Утре кантара ще е с 500гр. отгоре, гарантирано. 

# 5 318
  • Sofia
Ох,бе Сбъдваща  Joy,много кожи редите вие,голяма ви е грозната тава,явно.Аз общо 9 кожи редя, 3 по 3 и нямам космата четка  hahaha
Много сладка тая Анна  Heart Eyes

# 5 319
Сбъдващаааа,цункай Дребосъчка от чичо и Анжи!Оправи ми вечерта!Като приказка звучи разказчето!А баницата и съм сигурна , че е страшно вкусна!

# 5 320
  • Варна
Посмях се и аз с баницата. Щерка ти може да конкурира Жаки, Сбъдваща Simple Smile

Някакъв фен карал днес АТВ по улиците на Пловдив. Много находчиво, поне няма да закъса.

# 5 321

Грешка, Калин е на 24 май

# 5 322
Аз днес бях без кола, и като гледам до края на седмицата ще е така, че живее на баир. И без това имам нужда от движение.
Разглеждах един сайт за обувки и тези ботуши доста ме развеселиха  Joy
http://sarapenbg.com/w/p/a/0/prs/1717/bg#1

# 5 323
  • постоянно
Ох,бе Сбъдваща  Joy,много кожи редите вие,голяма ви е грозната тава,явно.Аз общо 9 кожи редя, 3 по 3 и нямам космата четка  hahaha
Много сладка тая Анна  Heart Eyes
Ох моля ти се , на не те започна с кожите . Твоето е мИкро гастронОмия 🤪😂💕

Не ви завиждам за снега , ама никак даже. А тук го чакаме в петък 😱

# 5 324
  • Sofia
Твоето е мИкро гастронОмия 🤪😂💕
Joy Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт