Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 693
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 5 520
Ааа, отказвам да погледна през прозореца. Ако вали още ще се гръмна. И без друго при нас има най-много сняг, пак 😁

# 5 521
Джена, мерси.

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 04:30 от Анонимен

# 5 522
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Оооо, че ви се израдвах, мили мои палачори, парлапани и писюри!
И аз като вас - вещите ми служат на мен, не аз на тях. Но все пак гледам да не са много мърляви, че ме дразнят. И аз не обичам хора, които робуват на вещите и съм способна да посегна на човек, който бие детето си за повредена вещ.
А пък Джена, дето била по-взискателна към другите и по-малко към себе си и замитала трохите под седалките, ме разби. Ми то повечето хора са така, мила моя - на себе си повече прощават, отколкото на другите. Joy Като си спомня, че в детството ми момчетата ги биеха за скъсани панталони...Колко е хубаво, че тези времена отминаха!

Аз токущо изпратих голямото си момче след обичайната ни вторнишка среща. Картофени кИфтенца този път им бях направила. Той хапна само две, че беше примрял от глад след работа, обаче устиска да яде повече - сложих му ги другите в кутишка, да си ги яде с жена си и дъщеря си.

# 5 523
Моят племеник днес летя от Амстердам до Букурещ. Нямаше проблем.

# 5 524
...

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 22:46 от Мъ℘♥Мяɣ

# 5 525
Моят племеник днес летя от Амстердам до Букурещ. Нямаше проблем.
Супер новина.

Светъчло, Heart

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 04:30 от Анонимен

# 5 526
А при нас е така

И тъй като днес сте се поразпуснали с гимнастиката виждам - наклонете главата на ляво, още, още.....нататък си знаете как да продължите

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 22:13 от Titina

# 5 527
Титина, дразни ти, дразни. Като си дойдеш на Simple Smile Калгари ще си говорим пак как е Simple Smile

# 5 528
Мър, дано скоро седнеш на удобен диван в новия ти хол 😉🤗

Хър, в Гърция ето това загледах, но няма да е това лято.
http://www.aventura.bg/pochivka/909/1/65/%D0%B3%D1%8A%D1%80%D1%8 … B-assa-maris.html

# 5 529
Титина, дразни ти, дразни. Като си дойдеш на Simple Smile Калгари ще си говорим пак как е Simple Smile
Пепел ти на езикът.....  Mr. Green Истината е, че съм отвикнала от този климат

# 5 530
  • Sofia
Ааааааа,Свет,аз като си цапам си чистя, пък мъжете чакат аз да изчистя  след тях или всъщност смятат, че няма нужда да се чисти Thinking,щото си е чисто  Crazy.
Има голямо значение къде се строи къща  Wink

# 5 531
Пепел ти на езикът.....  Mr. Green Истината е, че съм отвикнала от този климат
А аз уж бях свикнала, но тази година рязко отвикнах. Писна ми яко!

Мър, успех с къщата и дано всичко се подреди преди появата на бебчето и да си наредиш къщата по мерак Heart
Ох, как обичам да нагласям и да подреждам интериори...с кеф ще обсъдим какво що.

# 5 532
Руми, благодаря, дано Hug
Аааа, Контеске, то преди да се появи бебето сал едно разрешение за строеж може да се изкара Joy После с бебето на строежа хаххахах. То до няколко седмици ще стане ясно, но друга част ме притеснява после, надявам се да не ми се оправдаят притесненията и да приключим по живо по здраво.

Видях, че има болни - да се оправяте възможно най-бързо!

Сняг ли вали още? Сега ще ходя да видя, доста понатрупа, сега ще го разтопи след няколко дни, само да не наводни.

# 5 533
Контеса, то така се почва, с писването.... климатът беше едно от нещата, които ни накараха да емигрираме отново

# 5 534
The winter is comming 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт