Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 748
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 5 475
Свещички Воматусхил, ако дава, но аз на хомеопатия много не вярвам. Знам, че Спрайт е идеален за хидролитния баланс, но моята газирано не вкусва,пробвай, ако Калина пие

# 5 476
Миднайт, половин хапче и давам, даже може и цяло да пие. Лекар ми го е изписвал преди година.

Ще я пробвам с кола ако иска да пие.

# 5 477
Сесил, не мога да дам съвет, възрастта на Калина ми е далеч в миналото като опит.
Единственото , което мога да споделя са две неща - първото няма да ти е от полза, касае възрастни - Хюмекс грип при първи грипни състояния.
Второто е странно - при температура на малкия/21 г./ - сваля веднага с Аспирин, независимо кой вид, и с Ацетизал е свалял.
Да имате спокойна нощ желая!

# 5 478
Аспиринът е забранен за деца.

Не мога да ви изчета.

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 04:32 от Анонимен

# 5 479
Barefoot Kontesa, ама той дете ли е?
Нали пише novinka на 21г.

# 5 480
Barefoot Kontesa, ама той дете ли е?
Нали пише novinka на 21г.
Да. Нейният малък син може и да на 21, но нали се даваха съвети за Калина на Сесил или нещо не съм дочела?
Сесил, аз давам Нюрофен/ Тайленол и Адвил за деца през 4 часа за да падне Т над 39.5.

# 5 481
Не казвам, че Аспирин е полезен. Споделям еднократен опит.

# 5 482
  • Sofia
Сесил,слагай едни оцетени чорапки на снахичката и я завивай да дремне  Praynig.Баш невисоката Т, до 37.5 много мори (субфебрилната). Аз се старая до 37.8 да не давам температуропонижаващи,ама не винаги устисквам. За разстройство знам -компот от дренки,сокчето,ама за повръщане-само натриев цитрат,сякаш беше... newsm78 и Деган. Бързо да й минава  Praynig!
Неочаквано се наложи цял следобяд да развозвам ММ  Crazy,ха насам,ха натам.Голяма кишавица  Crossing Arms.Ужасно съчувствах на пешеходците.То няма от къде да минават,колите ги пръскат с разтопилия се сняг,приказка.
Разбира се,оставих си колата да ми я замият набързо,докато се шмугна в Билла да понапазарувам. Комай,докато я прибрах дОма и беше пак същата  ooooh!.

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 20:09 от ДжеНа

# 5 483
  • София
Е, то това е все едно да си миеш прозорците, докато вали Joy

Момчетата ядат пуканки и дразнят бебето. На крачка съм да им взема купата, да ги изтъпча всичките и никой да не яде. Гадняри Rage

# 5 484
Връщам се да ви чета, защото от вчера ред не съм прочела. Сутринта бягахме по нашия си казус със строежа, но там продължава да не е за разправяне, направо ми идеше да ревна от яд, сдържах се, защото тогава вече мъжа ми щеше да нокаутира някой, опитвам се да се държа айляк, за да не му придавам на него, че малко му трябва. И с право принципно.

Иначе вчера бях на преглед на очите, мноооого е гаден тоя оглед на ретината бе, срам не срам, при целия ми диоптър, досега са ми разширявали зениците само веднъж - като тийн. Аз затова се бях настроила, че 100% ще излезе нещо, то пък всичко се оказа супер и си имам документ да си раждам спокойно естествено, много се зарадвах, сега вече живи и здрави, дано се случи така.

....

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 22:19 от Мъ℘♥Мяɣ

# 5 485
  • Пловдив
Не знам как сняг през февруари може да изненада нЕкой, ма е на, факт, общината пак изненадана.......

И моето старшо престолонаследие отишло на училище в ски облекло. И ми звъни - топло ми е. Ми аз к'во да направя бе мамин?!

# 5 486
Те вечно са изненадани.  Simple Smile

Мър, явно са по-важни за вас, отколкото вие за тях и просто не знаят как да ви откажат поканите.  Спрете да ги каните и готово.

# 5 487
  • Mediterraneo
.Баш невисоката Т, до 37.5 много мори (фибрилна).

субфебрилна Hands Ok Hand

# 5 488
  • София
Мърче, имам ...абе не баш същата, ама много сходна драма. Не споделям подробности, че е доста лично, но да ти кажа, заела съм позиция - оммм, обичам те и те приемам, какъвто си, с всичките ти изчанчености и макар да съзнавам, че ако се бяхме запознали сега, никога нямаше да се сближим, въпреки това - понеже те познавам като себе си и знам, че никой не е съвършен, приемам всичките ти чудатости. И това си го повтарям всеки път, когато се видим, обаче някой път верно ми иде да хвана чехъла и да подкарам наред.

# 5 489
Мър, явно са по-важни за вас, отколкото вие за тях и просто не знаят как да ви откажат поканите.  Спрете да ги каните и готово.
Не е това Сесили, със сигурност. При единия е някаква депресия, с която обаче явно не знаем как да се справим, реално причина за депресия няма, но нали знаете, че то това не пита. То не е към определени хора изразено това, а към всичките му приятели, от различни компании, без изключение. От много общителен и весел човек, излизащ много, сега не може да го изкараш от вкъщи - само там седи, е и на работа ходи де, за съжаление приятелката му не е от най-общителните и за нея това е ок. Пък другия си е техничарче по принцип, но напоследък не може да се отдели от телефона, иначе той пък си излиза с нас, звъни постоянно, включва се във всичко, интересува се кой как е, ама аз напоследък се дразня от захапалите толкова много тия телефони, абсолютна мания.

Да, Белинда, баш така е.

Общи условия

Активация на акаунт