Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 740
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 5 505
  • Пловдив
Колата ми е още новичка-на няколко месеца, за това си я къткам. Money
Ма тя и на мъжО е нова - на година и малко, чистак-бърсак я изкара на 6 км от магазина, ма сепак налЕ, т'ва е кола бе! Да не му е дете?!?!? На теб да не ти е дете? Ламарини! Важно е да са изправни, ама чистотата вътре няма отношение към техническата годност. О, моят как ми натяква като я целунах* за първи път.... ДРАМА!

*ЦЕЛУНАХ - чукнах бронята

# 5 506
  • на Мелмак
Янтре,подкрепям  Peace
писюр=палачор  Mr. Green(мърльо,демек,парлопанин  hahaha...абе,знаете  Whistling)
Аууу, колко нови думи, само мърльо ми е позната 😁.
Щях да питам какво е писюр.

И ние често сме на мивка, но без вманиачаване. Само на море -тупаме краката от пясъка 😊.

# 5 507
  • Sofia
*ЦЕЛУНАХ - чукнах бронята
hahaha,обаааааааааче по-Фнимателно,де...еееееее-ма-ха.Той,въобще,че ти я дава да я караш  Whistling,току виж ти хрумне да товариш риби в багажника  hahaha.
Скрит текст:
Разказвах ви аз,как на паркинга на кортовете не мога да изляза,паркирали безобразно,на по една боя.Ха напред,ха назад...дойде един любезен татко да си предложи услугите. Дадох му подробни инструкции нищо да не пипа вътре,много да внимава и го заплаших,че ако ми я удари/одраска,ще плаща  Whistling) Пишмян стана човекът  Whistling.

# 5 508
  • Варна
Мърче, благодаря Simple Smile Не му е лоша цената.

# 5 509
  • Пловдив
При нас правилото е "който е с децата е с голямата и нова кола" Тоест доста често я карам аз Simple Smile

# 5 510
Янтре,подкрепям  Peace
писюр=палачор  Mr. Green(мърльо,демек,парлопанин  hahaha...абе,знаете  Whistling)
Аууу, колко нови думи, само мърльо ми е позната 😁.
Щях да питам какво е писюр.
..
И аз само мърльо знаех. Благодаря за новите думи!

ПИсьор малко като писоар ми прозвуча, но по контекста подразбрах какво е имал предвид лиричния герой Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 04:31 от Анонимен

# 5 511
Какви са тез цени на протеините- тук цяла кофа за $25.
Преди наводнението - моята кола се оказа семейната, а спортната- само за мъжа ми. Ами тш наистина много неудобна- ниска, седалката не ти дава да мръднеш. Сега съм си избрала една голяма, голяма- мъжът ми ме заплаши, че ще си я паеркирам сама. Като си помисля колко не е голям гаража в Сф се чудя дали въобще ще влезе там.
Иначе Калин чисти колата отвътре. даже ми предложи да я изчисти и отпред.....а преди да имам дете каква ми беше подредена колата. Даже си имах и парфюм, специален за нея

# 5 512
Koнтесо, ти подкара ли я тази количка? Нищо не си НИ споделила!

Аз да кажа, че се прибрах от лекар и пак без никакви диагнози. Но да го приемем за добра новина.
Мър, а някой по- близък да поговори по мъжки с тези аутсайдери?
Аз нямам кола, нямам проблеми.

# 5 513
  • Sofia
Мдааааа,хай честито на софиянКи,пак. Колата ми е под 5 м сняг  Twisted Evil hahaha
МарИ,що толкова на често ходиш?  За друго мнение? Браво на младежа забравих да кажа,за успеха по англ.  Peace

# 5 514
мари, аз и старата покарвах малко, но не ми е тръпка.

Иначе липсата на новини е добри новини!

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 04:31 от Анонимен

# 5 515
  • София
Да бееее, как навя пак, не е истина...

# 5 516
Да бееее, как навя пак, не е истина...
Я кажете какво се чува за летище София? Излитат ли, кацат ли самолети тези дни?
Майка чете, че са отменили полети от Аместердам( тя лети натам) ...

# 5 517
Мдааааа,хай честито на софиянКи,пак. Колата ми е под 5 м сняг  Twisted Evil hahaha

Това не го разбрах. Джен, отде взе 5 м сняг. М?

ММ не ми дова да гледам ни мастъра, ни другата кухня. Сърдита съм.

Контеса, честита кола. Безаварийно да я караш.
Браво на Мари на детето!

Мър, все са чудя, ама нещо не е наред с тая ваша къща. Ние навремето за 3 месеца се нанесохме. Хората за година коперации строят, това вашето ми е непонятно 🤔

# 5 518
  • Sofia
Конти, прогнозират,че до утре вечер ще спрат снеговалежите,но обещават заледявания  ooooh!,Днес през деня си беше чудно-слънчево,та чак приятно,обаче за часове се променя,ей сега как вали и навява  ooooh!.
До 01.03 ще е ок,си мисля...абе,кога стана време да си ходи обратно майка ти  Thinking.Ама колко неща преживя и тя с вас  Hug
Руми,а де...и аз това се питам,връз читак измита кола, за няма и час натрупало колко санта сняг  Crossing Arms

# 5 519
ДжеНа, правя някакви кризи с болки, които никой не мож ми отговори от къде са. То...може и да са от сраствания след двете секцио....

Общи условия

Активация на акаунт