Жената и любовницата или какво ще направите,ако хванете мъжа ви с друга жена?

• 202 367
  • 2 889
  •   1
Отговори
# 420
ОК.
Тоест намирате за нормално да се толерира един човек да подведе с кг партньора си и той да е в принудителна ситуация да се съгласи?
Пак уточнвам, че за секс става дума.
Защото ако е мъж и стане импотентен, жената трябва да се примири с това? Или не? Ако стане дебел, за мен все едно е импотентен. Не ме привлича.
Защо мъжът трябва да се примири с нещо, което пак е свързано със секса?
Ако е важно за него де. Има мъже, които предпочитат пълни жени, явно не говорим за тях.
Ако някой влиза във връзка с идеята, че всички условия са  статични и непроменяеми, то той себе си лъже.
Или си обещавате вечно да сте на двайсет, без заболявания, с високи доходи, винаги в прекрасно настроение и тям подобни...  Такъв човек сигурно трябва да се примирява с промените, ама не само с външните, ами и с вътрешните, негови собствени. За такова нещо не ти е необходим някой друг. И сам можеш успешно да се самозаблуждаваш.

# 421
Аз съм си тъпа и упорита и продължавам да не разбирам.
Не мога,не желая да преценявам и избирам хората по външността им.
А да не говорим да си прекратя отношенията с някой заради физически промени у него.
Много хора са отпаднали от живота ми по един или друг начин и никога заради килограми,бръчки,подстрижка и грим.
Много се радвам,че човекът до мен е със същото мислене.

# 422
ОК.
Тоест намирате за нормално да се толерира един човек да подведе с кг партньора си и той да е в принудителна ситуация да се съгласи?
Пак уточнвам, че за секс става дума.
Защото ако е мъж и стане импотентен, жената трябва да се примири с това? Или не? Ако стане дебел, за мен все едно е импотентен. Не ме привлича.
Защо мъжът трябва да се примири с нещо, което пак е свързано със секса?
Ако е важно за него де. Има мъже, които предпочитат пълни жени, явно не говорим за тях.
Ако някой влиза във връзка с идеята, че всички условия са  статични и непроменяеми, то той себе си лъже.
Или си обещавате вечно да сте на двайсет, без заболявания, с високи доходи, винаги в прекрасно настроение и тям подобни...  Такъв човек сигурно трябва да се примирява с промените, ама не само с външните, ами и с вътрешните, негови собствени. За такова нещо не ти е необходим някой друг. И сам можеш успешно да се самозаблуждаваш.

Можем поне да се постараем да бъдем добра версия на себе си през всичките години съвместен живот, без да караме другия един ден да си каже: "Лелее, как ме излъга навремето тази/този повлекан/а?" И да съжаляваме за избора си. 

# 423
Можем поне да се постараем да бъдем добра версия на себе си през всичките години съвместен живот, без да караме другия един ден да си каже: "Лелее, как ме излъга навремето тази/този повлекан/а?" И да съжаляваме за избора си. 

Чак пък лъгане... Хората се променят, остаряват, разболяват. Ще речеш, че нарочно някой иска да е дебел, стар и погрознял.

# 424
Omnia Vincit Amor, едва ли някой би те излъгал, вече писах. Ти сам/а се лъжеш с очакванията си човекът да е еди какъв си занапред, понеже имаш определена представа за по-добра версия и по-лоша... Това ограничава според мен.

# 425
Няма как да разбереш Вервам. Аз го разбирам, но не го споделям. Няма как да престана да обичам и желая, човекът който повече от 10 год. ми е приятел, партньор, любовник, баща на децата ми, ... защото е напълнял и не прилича на това което беше когато се запознахме. Той ме е виждал в кофти моменти, бременна, повръщаща, раждаща, болна, ... не съм се чувствала човек, но това не му е повлияло. Както казваше една умна съфорумка - задникът не определя чувствата.

# 426
Не става дума за неща, върху които нямаме контрол. Не сме идиоти, че да очакваме тя/той да са вечно млади, слаби и т.н. и да изоставим човека ей така. Става дума за това, човека отсреща да го мързи да направи нещо за себе си, за да изглежда добре, да има акъл в главата, да се радва на секса.

# 427
Аз знам какво имат предвид те.Един вид вече не е това,в което са се влюбили.
За този тип хора надебеляването е нещо като да се събереш с мил човек,който после да започне да те бие.
Така си го представям,знам ли?!?
Но за мен това е много повърхностно.И съм далеч от това мислене.
Различни хора,различни идеали.
Познавам един такъв мъж,дето"не мога да бъда с жена,която не ми е красива и не отговаря на представите ми" и "ужасявам се от мисълта,че мога да имам жена,тя да забременее и да надебелее"
Питайте дали има жена сега и изобщо някаква сериозна връзка,на 32 е...

# 428
Жена като Omnia си е късмет, не знам за какво лъгане става дума.

Omnia Vincit Amor, едва ли някой би те излъгал, вече писах. Ти сам/а се лъжеш с очакванията си човекът да е еди какъв си занапред, понеже имаш определена представа за по-добра версия и по-лоша... Това ограничава според мен.

# 429
  • Няма такава държава!
" Когато обичаш не виждаш човека като нос-крака-задник-лице- ръце-коса."--Напротив, точно заради това се влюбваш в него, първо те привлича визуално (да не кажа сексуално)

Да кажа и аз "напротив" - ти първо в това се влюбваш, не всички сме така и слава Богу! Ето, че има хора за всеки вкус - ура. Но аз не се влюбих във външне вид и не съм и очаквала човека до мен да не се променя физически, та хайде да не мерим всички останали по собствените си критерии, иначе няма начин да се разбираме. Който обича с очите, не обича със сърцето и случаят с жената, която "подвела" младежа с теглото, си го доказва.

# 430

Хеххе, радвам се, че имам и фенове.
За този тип хора надебеляването е нещо като да се събереш с мил човек,който после да започне да те бие.
Познавам един такъв мъж,дето"не мога да бъда с жена,която не ми е красива и не отговаря на представите ми" и "ужасявам се от мисълта,че мога да имам жена,тя да забременее и да надебелее"
Моят мъж е точно такъв тип- сам ще стои во веки веков, ако трябва, но няма да бъде с жена, която не е идеал по неговите представи. Даже и секс няма да прави. Сигурна съм, че ако не ме беше срещнал, и досега щеше да е сам, понеже пък е от срамежливите мъже, които не умеят да свалят жени, а и не блести с някаква външност неотразима, нормален, симпатичен мъж, ноо с много висока летва, по-висока от него самия.  Аз не мога съвсем да го разбера, но ...хора всякакви. Намери си човекът идеала, дай сега да стана 100 кила, да погрознея, да спра да се поддържам.....е колкото и да ме обича, няма да изпитва същите чувства, нито пък ще ми бъде толкова навит. Да, ще ме обича като майка на децата му, като спътник в живота, но няма да примира от чак такъв кеф всеки път, като правим секс и телесата ми се тресат или се чуди откъде да ме подхване.

# 431

Да, несъмнено,theopenminded! Жена като Omnia си е късмет. Но дълбоко се съмнявам, мъж , който поради младостта на обекта не вижда мързела, но с напредването на възрастта, пак на обекта, е склонен да го отбележи... дълбоко се съмнявам, че е голям късмет. Най-малкото би бил невъобразимо скучен събеседник, да не говорим, че повърностното мислене не предполага и кой знае какъв сексуален заряд.Grinning

# 432
Много циклите само в посока пълен/слаб, а и който ми каже, че се е влюбил в някой Квазимодо само и единствено за добрата му/й душа лъже себе си. (моля не ми отговаряте как НЕ лъжете себе си)

Едно последващо напълняване при жените в повечето случаи е съпътствано с вечно мрънкане (не визирам случаите, в които напълняването е плод на здравословен проблем), докато напълняването при мъжете е въпрос на чест едва ли не (я глеЙ какъв шкембак съм си отгледал). Има разлика между дебел със самочувствие и дебел без такова. Това се отразява и на сексуалното привличане между партньорите (е тука вече може да ме оплюете, че се вживявам в ролята на dr. Phil) Laughing

# 433

Хеххе, радвам се, че имам и фенове.
Моят мъж е точно такъв тип- сам ще стои во веки веков, ако трябва, но няма да бъде с жена, която не е идеал по неговите представи. Даже и секс няма да прави. Сигурна съм, че ако не ме беше срещнал, и досега щеше да е сам, понеже.......

Добре,хубаво.
Представи си следната ситуация-разболяваш се(не дай боже) и надебеляваш драстично.Опитваш се да отслабнеш,не можеш.Чувстваш се зле,физически,психически и в ТОЗИ момент мъжът ти става и си заминава.Казва,че не му е приятен секса с теб,че не си вече негов идеал.Ти береш душа и се чудиш как да се събереш за да живееш,а той мисли за секс и идеали...и си тръгва...
Как ще се чувстваш тогава?
Ще кажеш ли-ааа,добре,няма проблеми,той е прав?
И не казвай,че това вече е нещо ,което не зависи от теб,защото хората с такова мислене са си такива и в едната и в другата ситуация.Те виждат един човек,който вече не им е красив,няма значение причината.
Може да положат усилие в началото,но пак  ще дойде момент,в който ще си идат.

# 434
Луна, може ли като за по-прости хора да го обясниш, не можах да схвана кой - какво, кой за какво се бори?

Едит:
Тази ситуация не мога да си я представя. В действителността, той няма да ме зареже, заради нещо такова.
Хипотетично: ако нещо такова ми се случи, и ако наистина нямам влияние над ситуацията- да отслабна, например, ще му пожелая прав му път. Не мога да държа нещастни хора до себе си. Ако с това съм го направила нещастен, да си ходи.

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 12:15 от Omnia Vincit Amor

Общи условия

Активация на акаунт