Жената и любовницата или какво ще направите,ако хванете мъжа ви с друга жена?

• 202 358
  • 2 889
  •   1
Отговори
# 435
Не става дума за неща, върху които нямаме контрол. Не сме идиоти, че да очакваме тя/той да са вечно млади, слаби и т.н. и да изоставим човека ей така. Става дума за това, човека отсреща да го мързи да направи нещо за себе си, за да изглежда добре, да има акъл в главата, да се радва на секса.

Именно. Peace
Хората остаряват, имат бръчки, нещо съвсем ествествено.
Никой не говори за тази промяна.
Нито очаквам, още по-малко искам, някой 25 годишен да се влюби в мен и да има сексуални отношения. Аз съм реалист и няма да го допусна.

Луна, и аз не те разбирам.

# 436
Луна, може ли като за по-прости хора да го обясниш, не можах да схвана кой - какво, кой за какво се бори?

Честно казано и аз Grinning

# 437
Омния е една съвсем нормална жена, като повечето тук. Жените обикновено държим на външният си вид, борим се с времето и полагаме усилия да изглеждаме добре. Не мога да определя късмет ли е или не, но партньорът и определено смятам че не късмет за никой. Животът ни поднася изненади, често кофти такива и недай си Боже и се случи нещо и престане да изглежда по начина по който изглежда въпреки усилията и тогава как ще живее с този човек знаейки отношението му. Не визирам само напълняване. Не и го пожелавам разбира се, на никой не го пожелавам, тъкмо обратното, но шамарите които получаваме от съдбата понякога са толкова болезнени, че преобръщат и света и представите ни.

# 438
Омния е една съвсем нормална жена, като повечето тук. Жените обикновено държим на външният си вид, борим се с времето и полагаме усилия да изглеждаме добре. Не мога да определя късмет ли е или не, но партньорът и определено смятам че не късмет за никой. Животът ни поднася изненади, често кофти такива и недай си Боже и се случи нещо и престане да изглежда по начина по който изглежда въпреки усилията и тогава как ще живее с този човек знаейки отношението му. Не визирам само напълняване. Не и го пожелавам разбира се, на никой не го пожелавам, тъкмо обратното, но шамарите които получаваме от съдбата понякога са толкова болезнени, че преобръщат и света и представите ни.
Тя си мисли,че при тези обстоятелства ,  партньорът и не би я оставил.
Но според мен хората не се променят толкова кардинално само заради съдбата сполетяла някой друг.

# 439
Едитнах си и предния пост, но да поясня: въпреки високите идеали, любовта му към мен не зависи само от външния вид и не се крепи на това. Ако нещо стане, мога винаги да разчитам на него. Когато вече си с човека от известно време, други емоции преобладават, но това не означава, че трябва да се осланяме само на това.

# 440
Аз съм като мъжа на Омния.
Няма да правя секс с години, ако нямам партньор по мой вкус.
Не виждам на кого пречи това.
Също така не очаквам да се разплуя и партньорът ми да е ОК с това.
Даже сама ще се огранича, защото аз няма да се харесвам. Peace

Едитнах си и предния пост, но да поясня: въпреки високите идеали, любовта му към мен не зависи само от външния вид и не се крепи на това. Ако нещо стане, мога винаги да разчитам на него. Когато вече си с човека от известно време, други емоции преобладават, но това не означава, че трябва да се осланяме само на това.

+100 Peace

# 441

Ами, значи и ти разчиташ, че въпреки идеала му за жена, той ще те обича и болна, и здрава, и слаба, и дебела, и красива, и грозна...За какво спорим тогава?   Simple Smile

Съвсем друго би било, ако кажеш "Надебелее ли, напускам го!". "Ако напълнея, очаквам да ме зареже!".

# 442
Аз ви разбирам. Идея нямам какво повече да напиша, щом е неразбираемо дори и за писалите, поддържащи същата теза.

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 12:45 от luna

# 443
  • Наблизо
Когато си млад,първо си привлечен от външния вид,но аз лично не се влюбвам във външен вид,а в човека и това ми остава важно.
Никога не се знае какво ще ни поднесе съдбата и как ще изглеждаме след години.Това звучи точно ''Ако оплешивее,го зарязвам,защото не прави нищо за да се оправи,аз съм се влюбила в хубава коса и е негова вината.''
Виждала съм пратньора си в ужасни за него ситуации,той мен също,но това въобще не ни е повлияло на отношенията.
Когато се влюбваш във външен вид и очакваш той винаги да е такъв,нищо чудно да си пропуснал много неща относно личността и нищо чудно да си нещастен и да се разделиш,защото партньора ти е една външност накрая и добър секс.

# 444
Става дума за отношение, мислене, не конкретно за външния вид. Едното има май връзка с другото накрая.

# 445
Аз пък мисля,че изпадаме в крайности и за това не можем да се разберем.
Накрая ще се окаже,че не са ни толкова различни възгледите. Wink

# 446
Vervam , ще пием по едно с теб накрая Wink Ама да поканим и Omnia.
Иначе, много се изместихме от темата. Защо бихме се намесили в живота на другите, ако имаме различни възгледи както се вижда и тук. Ако любовника/цата вярват в едно, а вие в друго, дори и да се свържете с тях, няма да има полза. Коментирайте с мъжа си, защо сте с различни очаквания и т.н. Имах случай, в който гаджето се свърза с друга девойка, за да и направи живота черен. А ние не се бяхме разбрали кой какво очаква от другия и от живота. Да, тя го виждаше, че аз съм само нейния, обаче тя бръмчеше с други и аз бях ок с това. А накрая страда трети човек, е защо...?

# 447
Интересна тройка, бих казала...Satisfied
Аз ще пия бира.

Това пък да пишеш на разни съперници ми е толкова долно и под достойнството. Издава комплекси за малоценност.
Един път както си обядваме с една бивша колежка, тя получава съобщение от жена, която не познава.
Казах й: "Да знаеш, това е жена на някого". Така се и оказа. Да спряла да се занимава с мъжа й, незнамсикакво.
 -"Ама аз не го познавам, кой е тоя?"- не можа да се сети по името изобщо кой е той, поразрови се из паметта си, оказа се едно момче, което ама абсолютно никакви намерения не е имала към него, щом даже не го знае как се казва.
Чудих се и се маях с какъв акъл това момиче й писа...

# 448
  • Наблизо
Става дума за отношение, мислене, не конкретно за външния вид. Едното има май връзка с другото накрая.
Има,но за едните е поставено накрая в контекст на връзка,а за другите е на първо място и останалото няма значение,щом не си на 100 процента.
Имаше една тема в Татковци,която ми беше изкочила и много ме беше натъжила - за съпруга,която търси съвет как да успокои мъжа си след претърпяна аблация на мъжкото достойнство.Ето това е тежко и пак жената няма никакво желание да зарязва мъжа си,а тук за някакви килограми или погрозняване се зарязват.

# 449
Пишат разни наивници, които вярват на клетвите: "Тя ме изнасили." Ще речеш, че нейничкият малък и не може да се пази.

Общи условия

Активация на акаунт