Още мъничко остана , бебе да се гушне в МАРТенската мама - МАРТ 2018 - Тема 3

• 65 499
  • 779
  •   1
Отговори
# 570
Ох мами аз вече нямам никакво търпение,вие как се справяте с постоянното чакане ?Имам само още 4 дни до термина и имам чувството,че ще го прескоча.... пф

# 571
Аз се чувствам много странно все едно няма да се случва на мен хем предвидената дата за секцио много наближи. Вълнувам се и в същото време не мога да си представя какво ще е и гледам да не го мисля.

# 572
И аз съм така... чакам си и се тревожа. Психическото напрежение май е най-голямо накрая.

# 573
Честито и от мен на родилите мами!!! Simple Smile Аз преносвам (ако може така да се каже) вече 3 ден, изнервящо е малко Simple Smile Предполагам, че ако не тръгне тази нощ, то утре или вдругиден ще ми го предизвикат Simple Smile

# 574
И аз съм така... чакам си и се тревожа. Психическото напрежение май е най-голямо накрая.
Да накрая  е много изнервящо и напрягащо ,а толкова време  мина като се замисля....

# 575
  • Пловдив
Аз имам два дни до термин. Моят мъж всеки ден се надява да му се обадя с радостни вести за контракции и да се прибира от работа 😁
Бебо май си чака датата. Имам леки болежки и придърпвания, но не ми е паднала тапата още или поне не съм забелязала.

# 576
  • Бургас
Добро утро на всички. Да се запиша със щъркелова вест, след един час на система и няколко ефективни напъна проплака малкият ни юнак. Аз съм с епизитомия, но нямаше друг вариант. Пожелавам на всички ви бързо раждане като моето.

# 577
Честито на всички мами, а на нас останалите ще ни се изчака чакането Simple Smile! Поне на мен ... изнервила съм се 3 пъти повече ! Знам че няма неродили , но вече нямам търпение

# 578
  • София
Днес 12.03 се роди нашият син Кристиан 4.350кг 54см 😍

# 579
Днес 12.03 се роди нашият син Кристиан 4.350кг 54см 😍
Еха, голям, отгледан мъж Simple Smile
Да ви е жив и здрав и много да ви радва.

# 580
  • В света на диска
Бъдещи мами, как издържат, 4 дена до термин, правя едни разходки и нищо.... Бебка седи кротко, не се движи много, откачам вече, да не говорим че ми писна от всички с тяхното,айде де....

# 581
Бъдещи мами, как издържат, 4 дена до термин, правя едни разходки и нищо.... Бебка седи кротко, не се движи много, откачам вече, да не говорим че ми писна от всички с тяхното,айде де....

Аз имам 13 дни до термина и вече всички ме разпитват и много ме дразнят ! Изобщо не вярвам че разходките помагат !! Минавам по 6,7 км на ден с цел по- бързо и лесно да родя , ама бебчо си е решил да си стои там

# 582
Момичета аз преносвам вече 3ти ден.. нито разходки, нито секс, нито стълби помагат при мене  Mr. Green

# 583
Момичета аз преносвам вече 3ти ден.. нито разходки, нито секс, нито стълби помагат при мене  Mr. Green

Какво казва лекарят ти, колко време ще те чакат още, преди да го предизвикат?

# 584
До сряда. Всеки ден съм на тонове, плацентата е още добре и нямам никакво разкритие.

Общи условия

Активация на акаунт