Още мъничко остана , бебе да се гушне в МАРТенската мама - МАРТ 2018 - Тема 3

• 65 481
  • 779
  •   1
Отговори
# 600
  • софия
Момичета на някоя да си слагали вгинални таблетки за предизвикване на раждането? На мен ми казаха че до края на седмицата ще се нложи с такива да се предизвика раждането заради липса на вода ...

Ако е Цототек е забранена употребата му в България, поинтересувай се, но не мисля, че това е добър вариант, по назад в темата има инфо за това.

# 601
Неможе ли със система да го предизвикат? В коя болница ще раждате?

# 602
Аз писах по-назад, при първата ми бременност се наложи да ми предизвикат раждането с вагинално хапче, тъй като нямах разкритие, нито пък контракции, но нямах и околоплодни води. Системата не подейства и прибегнаха до хапчето.

# 603
Да питах каква е таблетката казаха ми само простагландин за предизвикване на раждане питах заради този Цототек за който четох от вас. Питах и за система беше ми обяснено, че няма голяма разлика между таблетката и системата и двете били с окситоцин и ако не подейства таблетката пускат система.

# 604
Gabi по отношение на таблетките го бяхме коментирали с моя колежка лекарка, бях и разправяла за моя приятелка в Лондон, на която с таблетка и го предизвикаха. Та докторката ми каза по принцип разрешените таблетките били по добрия вариант, но не навсякъде в България ги ползвали, защото са по-скъп косуматив от банка окситоцин а и него можели да го дозират в по-голямо количество и да станат по-бързо нещата, но според нея таблетката е по-малко агресивния метод за предизвикване.

# 605
Josefine, какво стана с теб. Остава ли секциото?

# 606
Unknown678 и ананас ям почти всеки ден. Общо взето опитах всички популярни тактики Joy
И аз днес ядох ананас хаха
ама пак нищо,иначе доктора каза ,че главичката е доста ниско вече.При вас как е ....

# 607
Josefine, какво стана с теб. Остава ли секциото?

Остава да бях днес при доктора, който ще ме изражда беше много зает човека операции извънредни бременни за патология, но ми отдели време пак обстойно ме прегледа пусна доплера да видим кръвотока и пъпната връв ми няма два пъти е около врата главата пак е на никъде въобще не е слязла в таза. Аз снощи усещах малката голямо въртене избутване с краката явно се мъчи да се намести обаче не може, а дебелее все повече и според него ще е голям риск. Аз като цяло вярвам в неговия опит повече, а и се бях настроила вече за варианта секцио.

# 608
Здравейте момичета , на 09.03 се роди моята първородна рожба Александър Simple Smile От вчера сме си в къщи и се гледаме. Радостта е огромна и не може да се опише 💖
 Сега ще се борим да растем здрави и щастливи и да разкарам излишните кг.
За съжаление с раждането свалих само 4 кг от общо 13, но това не ми е приоритет сега.

# 609
  • София
Честито на всички родили мами, желая ви много радост с малките бебоци и бързо възстановяване! А за тези които все още чакат да дойде момента (като мен), още малко търпение и изкачване на стълби 😀😀😀

# 610
Честито на всички родили мами, желая ви много радост с малките бебоци и бързо възстановяване! А за тези които все още чакат да дойде момента (като мен), още малко търпение и изкачване на стълби 😀😀😀
това със стълбите  при мен не помага Sad

# 611
Има ли  много чакащи мами? И ако има бихте ли споделили как се чувствате ?

# 612
  • София
Бих искала да съм по-подвижна, но ми е много трудно с корема да мърдам. Като килограми съм +23 и това сигурно оказва влияние Sad Последните дни дори нямам такъв голям апетит, карам я на салати и плодове...

# 613
И аз съм + 22 , но гледам да минавам на ден по 6 км! Лошото е че много се подух от ходене Simple Smile

# 614
Честито на родилите мами Simple Smile живи и здрави и Вие и бебчетата Ви. И аз да споделя с Вас днес бях на преглед тонове, плацента, води, бебка абе всичко е наред. По изчисленията на последната ми менструация термина ми е на 18.03 , но по изчисленията на доктора на 15.03 само че нямам разкритие, мисля един сантиметър. С доктора се разбрахме, че ако не родя до Неделя в Понеделник-Втолник ще ме приемат за предизвикване, но се чудя по кои изчисления се води той та да предизвикваме раждане. Надявам се инатливата ми принцеса да излезе до Неделя Innocent

Общи условия

Активация на акаунт