Още мъничко остана , бебе да се гушне в МАРТенската мама - МАРТ 2018 - Тема 3

• 65 492
  • 779
  •   1
Отговори
# 585
Честито на всички нови майки и бебчета да са живи и здрави.

Harmonie* прозорци пробва ли да миеш Grinning, че и това съм го чувала като метод.

# 586
  • В света на диска
Честито на всички нови майки и бебчета да са живи и здрави.

Harmonie* прозорци пробва ли да миеш Grinning, че и това съм го чувала като метод.
Вчера и туй пробвах, не действа... Grinning

# 587
Честито на родилите!
И аз си чакам с нетърърпение, разхождам се, но 5 дни преди термин имам чувството, че ще си бременея още много...
Колко често ходите на тонове в седмицата преди термина?

# 588
Честито на всички родили мами ! Да са Ви живи и здрави бебетата и много да Ви радват !! Flowers Hibiscus

Чакам си с голямo нетърпение вече , а и не само аз и всички около мен вече нямат търпение . Аз имам още 8 дни до термин , разхождам се доста и имам чувството ,че тази седмица ще родя . Имам си силни болки , както през деня така и вечерта .
Относно тоновете аз бях в петък и ако евентуално не родя до 21.03 , на 22 ще отида пак . Simple Smile

# 589
Момичета аз преносвам вече 3ти ден.. нито разходки, нито секс, нито стълби помагат при мене  Mr. Green

И при мен така беше. Бях чувала, че ананас помага също и мъжо ми взе. Сега на шега обвинявам ананаса, защото изядох целия самичка в деня на раждането Joy

# 590
Здравейте, днес се роди малката ми принцеса Алиа 2800, 50см. Прекрасна е. Днес ми беше 4 ден след термина, вечерта ми почнаха болезнените контракции, но през различни интервали, в 9 сутринта отидох до болницата, така или иначе искаха да ме вкарват, за да предизвикат раждане. Докато ми оправят документите и ми измерят тоновете, контракциите станаха на често и много ама много болезнени, казсха, че имам само 3 сантиметра разкритие и ще ми включат система и до обяд ще родя. Да ама не започнах да викам, болките станаха ужасни и започнаха напъни, изненадах и себе си и акушерки беше започнало раждане, едвам стигнах до родилната зала да се кача на магарето и с няколко напъна излезе. Беше супер болезнено и супер бързо. Надявам се при всички неродили да е по - безболезнено. Нямам шевове за радост, но пак си боли. Успех на всички, на които им предстои.

# 591
Unknown678 и ананас ям почти всеки ден. Общо взето опитах всички популярни тактики Joy

# 592
  • софия
Ето ме и мен: Така както се бях шашнала, че ще пренося  и се чудех да пия ли рициново масло, на 06.03 ходихме на ресторант и реших да хапна нещо лютичко. В ресторанта още ми започнаха леки контракции, до 12,30 станаха леко неприятни, не им обърнах внимание, до 03.00 през нощта бяха на 05 мин, в 3:50 потъпих в болницата с половин см разкритие. Изчакаха ме едно денонощие се мъчих да станат на през 2 минути и да имам някаво разкритие поне. В 06. 00 сутринта на 08.00 станаха 6см, в 10.00 часа 10.00, спукаха ми водите и ми включиха малко окситоцин, след малко повече от час с епизиотомия се роди нашата дъщеричка Марисиа. 3535 гр, 51 см, Измъчих се много, накрая дори искаха да ми правят спешно  секцио, но се намеси една лекарка сложи ме на родилното легло и ми показа как да напъвам, без малко да ме срежат другите лекари. Бях без избор на екип. Мислеха бебка за огромно бебче, заради големия ми тумбак, но се оказаха много околоплодни води!

# 593
Честито sofi2003 да е жива и здрава малката Simple Smile

Моята дата за секцио е за сряда и утре трябваше да ходя да ме приемат по документи, обаче днес отивам да видя колежките и викам чакай да се кача до АГ ни, което ми води ЖК ей тъй да видя дали пък няма някаква промяна и ново 20. Малката е завъртяна точно с главата надолу с гръбче в ляво отвъртяла си е пъпната връв и е само веднъж около врата точно в оптимална позиция е  Shocked Утре сутрин отивам при израждащия и ще настоявам да ме погледне и той на ехографа каже ли, че има вероятност да се случат нещата нормално се запъвам и няма да вляза в болницата, ако ще да ми се сърди и ще седя да чакам колкото трябва да тръгне сама, ако след термин пак не става винаги може да вляза пак за секцио  Crossing Arms

# 594
С малко закъснение и аз да се похваля на 02.03.в10:16 се роди бебе Теодор 3850кг.и 53см.

# 595
И аз да се разпиша със закъснение. След тридневно преносване бебка се роди на 05.03 с тегло 3700 гр. и дължина 50 см.

Как се стекоха нещата при мен:
02.03 /термин/ - ходих на тонове и преглед - без изглед за наближаващо раждане, без подготвителни контракции.
03.03 - в два сутринта отидох в болницата със съмнения за изтичащи води. Съмненията не се потвърдиха - най-вероятно е било някакъв по-обилен секрет при падането на тапата.На тоновете засякоха няколко контракции. Пуснаха ми лека система с Окситоцин. Не подейства, разкритие така и не се получи. Пуснаха ме да си ходя.
04.03 - нищо
05.03 - контракциите започнаха към 1 сутринта. Отидох в болницата към 8:30. Последва запис на тонове и преглед за разкритие, което се оказа 3 см. Приеха ме, към 10ч ми пуснаха системата по спомен и по обяд (13ч) вече си имах бебче.

# 596
Честито на всички ! Да са Ви живи и здрави бебоците ! На Вас мами желая бързо възстановяване ! Flowers Hibiscus

# 597
  • Враца
И аз да се похваля- днес в 6.40 се роди Биляна,  3.700 и 56 см., 2 дни преди термина. Бързо, но много болезнено.

# 598
Честито на всички мами Blush бързо възстановяване на вас и много радости с бебоците Blush Heart Eyes

# 599
Момичета на някоя да си слагали вгинални таблетки за предизвикване на раждането? На мен ми казаха че до края на седмицата ще се нложи с такива да се предизвика раждането заради липса на вода ...

Общи условия

Активация на акаунт