Взаимопомощ

• 54 846
  • 327
  •   1
Отговори
# 225
Flowers Hibiscusdol_phine  Hug
Пожелавам ти най-леката и прекрасна бременност с най-прекрасния, ревлив и пухкав финал накрая!!!
Не знам какво да ти напиша... Иска ми се да ти кажа да не се тревожиш и че всичко ще е наред, но си представям на мен ако някой тръгне така да ми говори ще ми иде да го цапна направо.
Само ние знам че  няма да има и 1 минтутка щастие и покой докато малката точица не изплаче и поеме първата глътка въздух.
За това единственото, което ще ти кажа е - моли се и вярвай - вярвай, че заслужаваме и ние това щасти.
Само голяма вяра ще ти помогне да минеш през тези 9 месеца и да се съхраниш за най-прекрасния момент.
Прегръдки и силно се моля да ни радваш само с добри новини!!!!
Flowers Hibiscus

# 226
Flowers Hibiscusdol_phine  Hug
Пожелавам ти най-леката и прекрасна бременност с най-прекрасния, ревлив и пухкав финал накрая!!!
Не знам какво да ти напиша... Иска ми се да ти кажа да не се тревожиш и че всичко ще е наред, но си представям на мен ако някой тръгне така да ми говори ще ми иде да го цапна направо.
Само ние знам че  няма да има и 1 минтутка щастие и покой докато малката точица не изплаче и поеме първата глътка въздух.
За това единственото, което ще ти кажа е - моли се и вярвай - вярвай, че заслужаваме и ние това щасти.
Само голяма вяра ще ти помогне да минеш през тези 9 месеца и да се съхраниш за най-прекрасния момент.
Прегръдки и силно се моля да ни радваш само с добри новини!!!!
Flowers Hibiscus
Благодаря ти мила! Скоро ще се изнижат и твоите месеци чакане и ще ни зарадваш! Безкрайно се радвам, че ви намерих момичета, защото не знам как издържах досега и как ще издържа без подкрепата ви! Моля на Господ да дари всички ни с живи и здрави дечица!

# 227
Еееееее, Делфинче,

Ами радвай се! Чудна новина! Просто е дошъл момента!
Желая ти да бъдеш много търпелива, много здрава и много радостна! В теб живее нов живот! Усмихни се!  Hug Hug Hug

# 228
dol_phine  извинявай за въпроса, но ти със секцио ли беше? Ако да - колко месеца минаха от него?
Направо таква надежда ми вдъхна твоя пост, че не мога да го опиша...

# 229
Секцио беше да, в началото на юли месец. Т.е 9 месеца и малко минаха. Първото секцио беше през 2012.

# 230
Секцио беше да, в началото на юли месец. Т.е 9 месеца и малко минаха. Първото секцио беше през 2012.

Благодаря за отговора Hug
И аз съм със секцио и това малко ме напряга допълнително, но в края на месеца съм на преглед и дано всичко да се възстановява както трябва и на есен и ние да започнем нови опити ... Имам чувството, че само една нова бременност може да притъпи болката - въпреки трвогите покрай нея.

# 231
Dol_phine,честито,на първо място ти пожелавам след 9 месеца,та и по-малко да гушкаш малкия бебешок и много,много късмет.Пожелавам го на всички ни,това щастие и късмета да гушкаме малки слънчица.Днес ми беше забързан ден сега ти ми оправи настроението за цяла седмица,като прочетох какво си написала,се появи усмивка на лицето ми Имам силно 6-то чувство на което не обръщам внимание,но напоследък започнах да му се доверявам,та вярвам,че всичко ще е наред.Сега най-важно е да си спокойна,преглътни всичко,което те тревожи и гледай само позитивните неща,дори и на лошите неща,Аз съм решила,че като забременея забравям за всичко и след 9 месеца ще си го изплача,но няма да позволя нищо да ме разклати,а дали ще се получи ще видим по натам.Стискай зъби и усмивката да е вечно на лицето ти,пожелавам ти и поводи за тази усмивка.Купувай широки дрехи и на никой не казвай,докато можеш си го пази в тайна и червен конец,та даже и 3.Много,много,много късмет.Както казах подред всички сега сме ние с didche_,другия месец отивам на лекар и почваме с опитите.Ха дано всички имаме късмета да имаме по 2 наведнъж.

# 232
Благодаря ти borislavabgmamma, и аз имам усещане, че всичко ще е наред този път!
За пръв път видях мъжът ми да плаче от щастие. Каза видя ли, Господ чу молитвите ни, ще ни дари с детенце!
Снощи не можах да спя от най-различни емоции, обаче днес съм щастлива. Ще се постарая да се абстрахирам от всичко и да се грижа за себе си по-добре.
С цялото си сърце желая скоро и вие да се похвалите момичета!
Polqrna zvezda ти си имала не малко премеждия с бременността, но волята ти е достатъчно силна за да не те остави да не вдигнеш глава. Сигурно в момента точно не ти се струва съвсем възможно, но скоро ще бъде!

# 233
dol_phine, толкова ме развълнува. Hug Ще се разплача от радост. Наистина мноооого се радвам. Направо не знам какво да ти кажа относно криенето и т.н. Само вярвай в доброто. Ето, че дойде и твоето време. Всичко ще е наред. Те молитвите ни няма да спрат само с положителният резултат. Ще продължат и за след това. Много искам все такива хубави новини. Ето момичета малко, по - малко започват да се случват нещата. Хайде dol_phine сега да си ни на късмет с новината и скоро една по една да започнем да се хвалим и ние. Пожелавам ти толкова положителни изживявания през тази бременност, не обръщай внимание на хората, които говорят /защото винаги ще има такива/ и накрая да гушкаш едно живо, здраво и хубаво бебче. Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsНевероятно ме зареди с положителна емоция... Страхотни сте момичета и всички ще се радваме.

# 234
Очертават се много бебета,2 приятелки,моя роднина и dol_phine,едната приятелка разбра,че е бременна преди няколко дни,та може да се окажете в една тема.Другата позната това и е 3-та бременност и второ бебче,при нея загубата,беше,защото беше малка и на тялото и вероятно му е дошло много,та си даде зор и сега гушка едно малко бебче и е бременна с второ,само хората изгубили дете биха разбрали,че ромите с много деца би трябвало да са много щастливи хора (тези,които си ги гледат де)Пожелавам на всички ни да имаме късмета да имаме толко деца,колкото искаме и естествено възможност да ги гледаме всички и да им подсигурим хубаво бъдеще.И успех,че всичко опира до това да успеем.

# 235
Благодаря ви момичета, страхотна подкрепа сте!
Не мога да се зарадвам сякаш, много ми е напрегнато ... Пуснах си изследвания пак, всичко изглежда наред, но едно ми е присвито ... такава параноя ме гони с тия вируси, просто не знам как ще се оправям.
Дано да се оттърва скоро от тия мисли, че не е добре работата Simple Smile
Ама такъв шок ми дойде тая бременност, уж с тия яйчници трудно щяло да стане, уж чаках цикъл та след него да тествам овулация, тестове съм си купила, дуфастон съм си купила да пия ... а то какво стана, абсолютно неподготвена се оказах.
Прегръщам ви момичета! Как са нещата при вас? Кога планирате прегледи?

# 236
То така е най-добре като си неподготвен,така е било писано,иначе паниката като решиш,че си готова можеше да те откаже за още някой месец,а сега знаеш-съдба.Аз моите изследвания мисля да ги правя май месец,надявах се да е този,обаче нищо не сме събрали,тъпите сметки изяждат всяка стотинка и се надявам сега да нямаме толко разходи,та да отделя поне за най-важните изследвания,а после ще му мисля месец за месец,дано успеем,че вече съм нахъсана,а и с толко много бременни ми се иска и аз да се присъединя.didche_ ти пусна ли твоите или може да се засечем в София по лабораториите.Другите момичета не пишат много май ние сме най-нахъсани за сега,пожелавам на всички ви повече усмивки,защото това ни връща надеждата малко по-малко.

# 237
Здравейте
На мен ми е рано дори само да мисля за това, но Ви се радвам искрено.
Да си призная чак ме е страх някой около мен да не каже, че чака бебе - чак ме е срам от себе си, че не мога да се радвам на чуждото щастие. Но  всяка тук, която забременее е лъч надежда - по съвсем друг начин усещам тази "новина".
И аз трябва тези дни да си проверя tsh да знам правилно ли съм си самоопределела дозата - да не взема да го изпусна. Смятам да следя и Б12 и Д. Б12 ми е силно дефицитно - сега ще си търся метилкобаламин на спрей.
Иначе живот и здраве да дойде и нашето време имам дълъг списък - тсх, Б12, Д, токсоплазмоза, листероза и вякакви други -оза ... Че през бремеността ни побъркаха с едно фалшиво положително изследване за тиксоплазмоза, та после я пусках още 10 пъти.
А вие от къде сте по принцип момичета?
Аз съм от Пловдив - всички изследвания до сега съм си ги правила тук.

# 238
Здравейте
На мен ми е рано дори само да мисля за това, но Ви се радвам искрено.
Да си призная чак ме е страх някой около мен да не каже, че чака бебе - чак ме е срам от себе си, че не мога да се радвам на чуждото щастие. Но  всяка тук, която забременее е лъч надежда - по съвсем друг начин усещам тази "новина".
И аз трябва тези дни да си проверя tsh да знам правилно ли съм си самоопределела дозата - да не взема да го изпусна. Смятам да следя и Б12 и Д. Б12 ми е силно дефицитно - сега ще си търся метилкобаламин на спрей.
Иначе живот и здраве да дойде и нашето време имам дълъг списък - тсх, Б12, Д, токсоплазмоза, листероза и вякакви други -оза ... Че през бремеността ни побъркаха с едно фалшиво положително изследване за тиксоплазмоза, та после я пусках още 10 пъти.
А вие от къде сте по принцип момичета?
Аз съм от Пловдив - всички изследвания до сега съм си ги правила тук.
Не се притеснявай за реакциите си и аз така се чувствам спрямо всяка новина, че някой чака бебе ... сякаш на всички познати останали без деца или с по едно, през последните 9 месеца им се родиха живи и здрави бебета. На нито едно не се зарадвах, сякаш те са ми виновни ... сега пак ще треперя до последно, както и всички ние, то няма начин в нашите случаи.
И аз съм от Пловдив

# 239
Аз в началото се чувствах така,но с времето и като споделях с вас леко по леко превъзмогнах тези си чувства,за което ви благодаря,защото заслугата е ваша,ако нямаше с кого да споделям не знам как щях да изляза от тази дупка.
П.п.Аз съм от Благоевград.

Общи условия

Активация на акаунт