Кюретаж и забременяване след това - тема 77

• 58 422
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Разбирам те много добре Hug
Най-тежко е да видиш една черта след като си имал надежда, че този път се е получило.
Изпращам ти цялата си положителна енергия Kissing Heart

# 271
  • София
Гърдите болят от високия прогестерон, което може да означава две неща. Стискам палци да е станало този път Wink

# 272
Оххх, Кат, вече не искам и да се надявам... разочарованието ми идва повече вече. Всеки месец след О ме болят гърдите, но доста по-незабележимо, а сега от 2-3дни направо не се търпи. Да не ви думам, че имам и други болежки и ако накрая пак видя самотната черта на теста, ще си нарисувам втора 😂
Ще се радвам ужасно много, ако успеем най-накрая, но ако ли не, ще се психясам още повече..
хахаха, хареса ми идеята с чертата, дано не ми се налага обаче и аз да си я рисувам, че ще изтрещя. При мен пък проблеми с МБ, лекувах 2 пъти гъбички и то в последните 2 месеца, пусках контрола ОК, всичко наред. И понеже ми бяха останали глобулите за флората отпреди Ц, сега реших да си ги досложа, да се презастраховаме, ами да ама не, пак тръгна течението като предните пъти Sad(((. Дали може да съм прецакала нещо сама с тези глобулите? Много ме е яд на мен си, а всичко беше наред.

# 273
Гърдите болят от високия прогестерон, което може да означава две неща. Стискам палци да е станало този път Wink

Дели, за пръв път го чувам това, попринцип съм с нисък прогестерон, поне досега колкото пъти да съм го изследвала.
Първия път беше 9 в 7ма г.с., а тогавашния ми док каза само “това сега да не те притеснява”. Естествено знаете как приключи всичко.
Вторият път беше миналия месец - 14, но не бях засичала с точност О и не знам дали беше реален резултат. Бях решила този месец да изследвам пак, но с течение на обстоятелствата не можах. Та сега не знам дали наистина това е причината или не, ще се радвам ако е, защото е добре да ми се вдигне малко прогестерона.

# 274
  • София
По принцип през лутеалната част на цикъла се вдига прогестерона, докато във фоликулярната фаза клони към нула. И като се вдигне ни болят гърдите. Иначе нивата му са различни всеки месец.

# 275
  • София
Дейна, сега виждам че си в Русе.
Едно момиче Рени ходеше на добър гинеколог в Русе, роди през декември, дано да се появи и да каже как се казва.
Друг имунолог е Конова, преглежда в Плевен, но има график и в Пловдив и Бургас.

# 276
Дели, благодаря ти. Да, наясно съм, че през лутеалната фаза е по-висока стойността. За съжаление прочетох и научих доста неща след загубата. Но въпреки това си е нисък моя. Надявам се на следващата О да успея да пусна прогестерон и да го коментирам със сегашния си док, защото съм много доволна от него. Надявам се да ме консултира правилно, а още повече се надявам да не стигам до следваща О Simple Smile успех на всички нечакащи този месец!

# 277
Дейна,и аз съм от Русе.
При кого ходиш тук?-Кунев или Зарзаланов.
Изборът не е много голям както имало 40 лекаря.

# 278
  • Русе
Здравей dydito.

Ходя при Зарзаланов. Обаче това с изписването на лекарства без изследвания за съответните стойности, които те коригират малко ме притеснява.

# 279
Зарзаланов ,предписва фрака опарим превантивно така като слушам.
Говорих с едно момиче,която имала отлепяне и почнала да слага по негова препоръка.
Аз ходя при Минчева основно,но общо взето всичко подлагам под съмнение.
За по-сериони неща ходя в Плевен.

# 280
  • Благоевград
Здравейте момичета, бясна съм!!!! Angry  Понеже още се борим с гадната трихомона ( ужким лесно се лекувала), миналата седмица бях на генеколог и трябваше да ми пусне изследване дали още я имам или е излекувана, ноооооо ми е пуснала само микробиология и там нищо не показва. Cold Sweat Предстои ми изследване за проходимост на тръбите и незнам какво да правя. Днес ще отида за коментар на резултата, да настоявам ли за изследване за трихомони или да се доверя и да „перкам” така. Писна ми!!!!!

# 281
Здравейте момичета, бясна съм!!!! Angry  Понеже още се борим с гадната трихомона ( ужким лесно се лекувала), миналата седмица бях на генеколог и трябваше да ми пусне изследване дали още я имам или е излекувана, ноооооо ми е пуснала само микробиология и там нищо не показва. Cold Sweat Предстои ми изследване за проходимост на тръбите и незнам какво да правя. Днес ще отида за коментар на резултата, да настоявам ли за изследване за трихомони или да се доверя и да „перкам” така. Писна ми!!!!!
Аз бих настоявала за това изследване.
Все пак всичко трябва да е наред.

# 282
  • София
Ако има трихомони, те се виждат на натривката.

# 283
Като си правих Цветна снимка не са ми искали никакви предварителни изследвания. 🧐

# 284
  • Благоевград
Ако има трихомони, те се виждат на натривката.

Сигурна ли си? Дано е така. Обадих се в лабораторията и от там ми казаха, че трябва специално изследване за трихомони, за да се видят! Направо ми се плаче. Не стига, че не можем да ги изтрепем (поне при мъжа ми- до сега той все е положителен), ами сега и аз не съм сигурна положителна ли съм или отрицателна!!!!

Общи условия

Активация на акаунт