Кюретаж и забременяване след това - тема 77

• 57 958
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Зара, ти нищо ли не пиеш за това Тсх?

# 601
  • Бургас
Здравейте момичета,
на 14.03 преминах и аз през кюртаж. Още на първия преглед казаха че може да съм с късна О и ембриончето върви назад, като в един момент аз станах 8 г.с., а то отговаряше за 6г.с., влязох и в 9г.с.а сантиметрите си бяха същите, пулс така и не се появи. Започна кафеникаво течение, след това червено и ме приеха по спешност с кръвоизлив. Пиех утрогестан и имах едно неприятно усещане от началото. Отидох в болницата, не бях проучила докторите, силно се надявам лекарката всичко да е направила както трябва - с доста голям опит е докторката, макар и с противоречиви мнения по форумите за нея. Но то за всеки в нашия град има нещо хубаво и нещ лошо написано. Говори с мен доста пъти и преди и след процедурата, опитваше се да ми обясни че може би че е станало в начална седмица е по-добре. Днес ми е последното хапче АБ, все още имам много слабо кафеникаво кървене, чакам го да премине и ще ходя на контролен преглед.
ММ се обвинява че му има нещо и че е станало заради него, аз се обвинявам че ходих на работа, а не лежах вкъщи и.. трудно е..

# 602
Зара, ти нищо ли не пиеш за това Тсх?

В момента нищо не пия защото чакам консултация с д-р Сигридов на 23.03

# 603
Feline,
Не се обвинявайте,няма смисъл.
Гледайте напред!

Ужасно е това преживяване и дано за всички нас да е последно!
Бързо възстановяване,следващият път нещата ще са Ок,поне всички на това се надяваме.
Пусни си някое изследване,поне за твое успокоение.

# 604
Фелинче, спирайте да се самообвинявате! Нито мъжът ти е виновен, нито ти! Просто нещо не е било наред и природата си е казала тежката дума. Прегръдки Hug

Видях, че си от Бургас. При Ризова ли прави аборта?

# 605
  • Бургас
dydito, CatGirl, благодаря ви !  Hug

CatGirl,
Скрит текст:
Ризова ме прие, след това се смениха и д-р Дорийска направи кюртажа.Качахме час анестезиолог. И двете ме прегледаха и казаха едно и също. Преди това няколко пъти ходих при д-р Минчев, който каза че друго освен да чакаме не може да се направи, че може да върви назад ембриона... докато не се появи кървенето. Той беше на смяна на другия ден, каза ми че просто не е било писано. И сега се чудя при кой от тримата да ида на контрола и с кой да продължа. За ЖК мислех да ходя при д-р Мануелян, но при нея само веднъж ходих. Пиши ми ЛС ако имаш отзиви. Hug

# 606
Feline бъди силна защото вярвам че хибавото предстои тепърва 🤗. Пусни си изследванита от първа страница и пий добавките за по-бързо възстановяване на лигавицата 😘.

Момичета тоЗи тест за овулация как ви се струва? Правих го преди малко и пих вода и кафе, знам че се прави следобяд и не трябва да се пие течности поне час-два. Направих теста защото адски ме болят яйчниците , напрегнати са ми гърдите и сякаш ме наболява кръста 😔, между другото след К за първи път ми се появява по-ясна черта , следях си овулацията заради изследване за прогестерона.

# 607
Feline бъди силна защото вярвам че хибавото предстои тепърва 🤗. Пусни си изследванита от първа страница и пий добавките за по-бързо възстановяване на лигавицата 😘.

Момичета тоЗи тест за овулация как ви се струва? Правих го преди малко и пих вода и кафе, знам че се прави следобяд и не трябва да се пие течности поне час-два. Направих теста защото адски ме болят яйчниците , напрегнати са ми гърдите и сякаш ме наболява кръста 😔, между другото след К за първи път ми се появява по-ясна черта , следях си овулацията заради изследване за прогестерона.
Зара този тест според мен е отрицателен,  но може да не е точен защото не си спазила условието...Защо не направиш още един следобяд...?

# 608
Утре ще повторя теста , по принцип на 15-16-я ден ми е овулацията . След К от два месеца правя тестове за да видя дали овулирам но неможех да хвана овулацията . Мисля че утре ще е овулацията 😉, утре ще кача теста 🤗😉

# 609
  • София
Фелин, съжалявам. Не се самообвинявайте - много често ембрионите в ранна бременност не се развиват добре. Просто жените рядко говорят за това, и когато ти се случи е шок. Прегледай изследванията от първа страница. Според мен е добре да пуснеш тромбофилия, витамини - Д и Б12, и ТСХ. Стискам палци за бързо възстановяване и следващия път да е успешен.

Зара, днешния е отрицателен, пусни утре пак като направиш следващия. Тестовата черта трябва да е ярка поне колкото контролната. Ако усещаш болки в Я - те могат да предшестват овулацията.

# 610
Момичета след missed в 12г.с. кога да очаквам отново овулация...след първия цикъл ли ще е .... мисълта ми е този месец след самата процедура едва ли ще има овулация....в сряда съм на преглед...в петък пак бях на 9 ден след абразиото,док.каза,че лигавицата е ок...че мога да правя секс...ама не ми каза да се пазим...явно няма да има ову?

Фелин...никой не е виновен...така е било писано...аз сега чакам изследването на плода, за да даде някакъв ориентир къде да търсим причината...но това ни значи , че някой е виновен...много е тъжно и отчайващо..но се моля ,че пак ще видим 2 чертички и добър финал...пожелавам го на всички тук...

# 611
  • София
Ирина, индивидуално е. Овулация ще има, когато се нормализират всички хормони в Ц. Моят К беше в 12-13гс, в цикъла след процедурата ни бяха казали да ползваме презерватив, тъй като шийката е още отворена и има опасност от инфекции. На следващия Ц вече може да следиш с тестове, но моят съвет е да не бързаш - и психиката и физиката ти трябва да се възстановят.

# 612
Ами аз изрично попитах дали да ползваме презерватив...заради риск от инфекция...и док.каза ,че няма риск и няма нужда....сега в сряда съм при моята док. и нея ще питам...
Ох пък за това чакане за новите опити...слушам противоречиви мнения и то от репрудуктивни спициалисти....едните казват 3м.,другите казват,че сега тялото е подготвено за имплантиране и ще е дори по-лесно...ще видим как е лигавицата дали е достатъчно задебелена и ако е добра и дойде овулация ....знам ли...и разбира се изследванията,ако могат да покажат през това време къде е грешката...ох иска ми се веднага да стане....4 години чакане и така бързо приключи всичко.....

# 613
  • София
Моята док.ми каза 3 месеца пазене. Аз отидох на 12 ден след К но не пожела да ме прегледа. Каза след първата М. Аз мисля да отида към 12 ден, тъкмо ще се види и лигавица и фоликул. .. Ние секс правим горе -долу от около 10тия ден,  без презерватив,  казаха ми че шийката  се затваря много бързо. Но честно да ви кажа нямам кой знае какви мераци.

# 614
Мен ме прегледаха на 9 ден след абразиото и док.каза,че лигавицата е много добре....не е наранена,цяла и хубава...но забравих да питам за мм.
Моята докторка иска да ме види на 14 ден след абразиото (нея вече ще е питам колко мм)...в сряда....
Секс правихме веднъж на 10 ден,след като док.разреши  (а и защото до тогава имах и кървене) .... и си ми се прави секс честно казано...

Общи условия

Активация на акаунт