Кюретаж и забременяване след това - тема 77

• 57 935
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Здравейте,предстои ми кюретаж ,казаха ми да отида гладна и жадна много се притеснявам в 8+ г.с. съм но така и не чухме тоновете
Съжалявам 😭,че ти се е случило това! Тук всички сме преживели К и знаем и за страха и за болката! Процедурата ще мине ,не се страхувай, възстановяването е сравнително бързо, важно е да се отърсиш психически също така бързо! Потърси евентуално причина и успех 🤗

# 646
Салсиша, то по учебник може и така да е. Само, че тялото учебници не чете, не забравяй Stuck Out Tongue Winking Eye

# 647
Салсиша, то по учебник може и така да е. Само, че тялото учебници не чете, не забравяй Stuck Out Tongue Winking Eye

E ... така или иначе, няма нужда да се пренавива човек, от собствен опит знам. По-добре да се настрои за по-дълъг маратон на бебеправене, от колкото за бърз спринт и да се разочарова всеки месец от отрицателните тестове. Simple Smile

# 648
  • София

Ето това са резултатите..аз нищо не схващам... утре ще отделя време да се заровя да чета и ако мога да си ги обясня.  Confused

Хера, освен тези двете в дясно с удебеления шрифт, имаш и хетерозигот на фактор 13. По принцип са нискорискови мутации, но като се съберат всички има някакъв риск. Предполагам, ще ти назначат терапия при следваща Б.

# 649
[Предполагам, че на повечето от вас ви е ясно, Но за идея си нямам за усвояването на B9  и B12. С 7нформацията от вас и няколко статии..малко се поуспокойх и стреснах още повече..едновременно Joy
https://www.magipashova.com/2016/11/mthfr/
Сори за спама, ако всички са наясно и само аз съм от все още не достатъчно добре образованите.

# 650
Момичета, днес бях на преглед - 14 дни след абразиото, лигавицата ми е 10мм. (никога не съм имала толкова хубава лигавица .. за 4 години следене) и смея да твърдя, че е благодарение на добавките и витамините препоръчани от Денис...апелирам всички, които се възстановяват и изобщо при проблем с лигавицата да разгледат форума и ...определено и благодарение на тях мисля, че ми се получи и забременяването (макар и за кратко), сега тази докторка ми казва да чакам 3-4 месеца, заради матката нещо си, каза че ще си имам овулация и да си се пазя, други също репродуктивни специалисти пък казват, че матката сега е подготвена и по-лесно биха се случили нещата ... на мен естествено ми харесва второто мнение ахаха..... чакам все още генетичните изследвания, но ми записа да пусна Б12, Вит.Д, ТСХ, ТАТ, МАТ - само не разбрах мога ли сега да ги пусна или трябва да чакам някой си ден след цикъл...?! ако някой е изследвал, моля да сподели....

# 651
  • Sofia
Ирина ,можеш да пуснеш всичко сега , не се влияят от Ц ( някои казват тсх на чист ден) другите са витамини, няма проблем кога!

# 652
Момичета, днес бях на преглед - 14 дни след абразиото, лигавицата ми е 10мм. (никога не съм имала толкова хубава лигавица .. за 4 години следене) и смея да твърдя, че е благодарение на добавките и витамините препоръчани от Денис...апелирам всички, които се възстановяват и изобщо при проблем с лигавицата да разгледат форума и ...определено и благодарение на тях мисля, че ми се получи и забременяването (макар и за кратко), сега тази докторка ми казва да чакам 3-4 месеца, заради матката нещо си, каза че ще си имам овулация и да си се пазя, други също репродуктивни специалисти пък казват, че матката сега е подготвена и по-лесно биха се случили нещата ... на мен естествено ми харесва второто мнение ахаха..... чакам все още генетичните изследвания, но ми записа да пусна Б12, Вит.Д, ТСХ, ТАТ, МАТ - само не разбрах мога ли сега да ги пусна или трябва да чакам някой си ден след цикъл...?! ако някой е изследвал, моля да сподели....

Здравей,би ли споделила кои са добавките и витамините препоръчани от Денис.

# 653
на първо място Маслото от вечерна иглика (доказано то ми помогна и при зачеването) х 2500мг на ден;
Аргинин х 2 табл.на ден; Вит.А и Вит.Е (до овулация); вит.С; Омега 3 ; Колаген (като колагена не съм го взела,защото доста ми станаха), но изброените съм ги пила точно 14 дни и имаше резултат - 10мм.лигавица

# 654
Хера, какво стана с твоя аборт? Всичко ок ли мина? Надявам се да.

Хера, доста е грубо да ми подминеш въпроса като малка гара. Ако не искаш да споделяш, просто си кажи, защото това да подминаваш по този начин е доста невъзпитано и грозно.

# 655
Cargill, извинявай ако съм те засегнала, но изчаках и днешния преглед да мине, за да мога да кажа спокойно, че всичко мина. Лигавицата е тънка, но така или иначе ще изчакам един месец, но иначе няма за доизчистване...
И сега си търся специалист за имонолог..АГ-то ми каза за д-р Конова, но не беше просто каза, че само нея знае в Пловдив. Някакви идеи от вас за добър специалист?
Иначе утре ще пусна витамини -Б12, Б9 и Д,  че ми омръзна да ги пия само на изуст...
За хормоните ще изчакам другия месец, като моето АГ каза да пусна TSH, TAT, MAT, FSH, Prolactin ба 3ти ден от цикала, а между 19 и 23ти ден (средни на 21ви) прогестерон.
Другото, което чакаме е кариотип и на двамата и да видя тези  имонологични изследвания...и не знам..нещо друго дали остана ..сигурни пак забравям някое изследване Confused

# 656
  • София
Хера, добри имунолози в София - Русев( аз не успях с неговата терапия, но пък доста други момичета са успяли) и доцент Балтаджиева от клиника Надежда.( още незнам с нейната дали ще успея)

# 657
И АГ-то ми каза за  доцент Балтаджиева в София, но не ми се искаше да тръгвам по София..не че проблема е маловажен за мен, но се уморих да се чувствам като някаква крава по прегледите при големите светила...малко странно сигурно звучи, но едва ли ако дойда в София на преглед при някой само един път ще ме приеме като негова пациентка. Поради такива причини мисля дапробвам първо в Пловдив...дано да не ми се налага и по София да тръгна

# 658
  • София
Не съм сигурна че в Надежда можеш да отидеш при имунолог без да си пациент на репродуктивните специалисти. А за тях се чака с месеци.

# 659
  • София
Не съм сигурна че в Надежда можеш да отидеш при имунолог без да си пациент на репродуктивните специалисти. А за тях се чака с месеци.
Дели, аз не съм пациент на репродуктивните, въобще и на никой от Надежда, като изключим , че аборта ми беше при тях. Даже и бързо ми дадоха час, след около 2-3 дни

Общи условия

Активация на акаунт