Искам да попитам дали при вашите бебета се случва по време на нощния сън да сядат в леглото както си спят?
И още един въпрос към тези мами, които все още кърмят. Как приспивате?
, а пък той е вече 9кг. и кръстът почва да не държи.
Днес имаме месечинка, става на 9 месеца! Вчера бяхме на консултация 9.100кг / 76см.С 4 зъбчета сме напред.Сравително спокойно избиха. Да са ни живи и здрави!
Към 9:00ч дремва 30 минути. След това от 13:30ч, ако имам късмет до към 15:30-16:00ч. Вечер заспива към 20:30ч и пак сутринта към 7:00ч е станал.
и с един сантиметър също може да я измерите колко е дълга. Аз така меря, като поръчвам дрехи онлайн, за да съм сигурна.
.
Спането и то една каша - спи около 12:00 някой път за час, някой път за два...понякога 3 пъти през деня, като последната дрямка е около 19:00 и после няма заспиване до 22:00...и така...едно време с каката бях далеч по-организирана ама сега дали щото са две, но съм много зле...😖
Спането и то една каша - спи около 12:00 някой път за час, някой път за два...понякога 3 пъти през деня, като последната дрямка е около 19:00 и после няма заспиване до 22:00...и така...едно време с каката бях далеч по-организирана ама сега дали щото са две, но съм много зле...😖Препоръчани теми