"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

 • 74 803
 • 736
 •   1
Отговори
 • Мнения: 14 458

                   
Резюме
„Любов от пръв поглед? Не, не е така. Имахме буря от пръв поглед! От този ден до последния ... до последния, тази буря не преставаше да бушува.“-Нур Козан
„Сега и Завинаги“ (Asla Vazgecmem) -  една любовна история, която  държи в напрежение от първия до последния епизод. Любов - буря, любов - кошмар, любов - мечта, любов - приказка.
Главният  герой на тази любовна драма е Ийт Козан. Той е млад, красив, обезпечен. Започнал от нулата, постигнал завиден успех, в бизнес средите Козан се радва на репутацията на твърд, труден и целеустремен човек. Но тези качества на характера са безполезни, когато става дума за лични отношения, с които героят се справя трудно.
Скътал дълбоко в сърцето си трудното детство, пронизващата болка от загубата на своята майка Ийт се понася по течението. Сключва брак с братовчедка си Иджлял, която го дарява с прекрасен син. Мерт е единственият светъл лъч в живота му.  Отегчен от ревнивата си съпруга, свидетел на превратностите в живота, той няма доверие на никого от роднините си. Търпеливо   понася всички изпитания, на които е подложен. Иджлял е в кома и  младият мъж никога не е мислил да измени на своята съпруга, но сърцето не слуша. Срещата с младата  и невинна девойка  Нур обгръща героя с нова, страстна любов.
„Любовта се оказа осезаемо нещо, можеш да го почувстваш с всяка своя клетка до толкова, че нещо скрито да тревожи тялото ти всеки път, когато я видиш.“
Ийт  е изправен пред най-голямото изпитание в живота си! Иджлял или Нур? Любов или отговорност?
Иджлял – болезнено амбициозна жена, готова на всичко, за да върне съпруга си. Отгледана и възпитавана единствено от майка си Айтюл, която подхранва амбициите на дъщеря си и двете заедно се борят за фамилията Козан.
Нур - скромно, чистосърдечно и добронамерено момиче, което пристига в големия град, след загубата на двамата си родители. Мечтае да продължи образованието си и здраво да  стъпи на краката си. Съдбата определя друго - пътят й е пресечен от Ийт Козан. Влюбва се от пръв поглед.
"Ийт Козан, какво направи с мен? Кога успя?"
Последвалите драматични събития превръщат  плахото момиче в амбициозна жена, готова да брани своята  любов.
Предстои сблъсък на противоположностите - справедливостта или лъжата, любовта или коварството, нежността или грубостта.  Кой ще победи в този жесток свят на измама и предателство, кое ще вземе връх – любовта или омразата,   съпричастността или безразличието, истината или лъжата. Предстои да видим!
"За някои нашата история беше приказка, други си мислят, че това е позор. Може би животът беше просто сън и бяхме събудени....“-Нур Козан


Всяка делнична вечер от 20.00 часа по БТВ


С участието на :
Продукция на: Gold film  
Режисьори: I-Nıhat Durak; II - Aysun Mehdiabbas  
Сценаристи: Sırma Yanık, Melis Civelek  
Изп.продуцент: Faruk Turgut


Информация за сериала можете да намерите тук:  Лична информация за историята на сериала
«Сега и Завинаги» ( Asla Vazgeçmem)
турски  телесериал на  канал  Show TV в жанр драма. Премиера - 12 февруари 2015 г.
Рейтинг: Тотал...
12 февруари 2015 г. – 5-то място
20 февруари 2015 г. – 10-то място
27 февруари 2015 г. – 9-то място
6 март 2015 г. – 6-то място
20.03.2015 – 8-мо място
27.03.2015 – 4-то място
02 април 2015 г. – 4-то място
12 февруари 2016 г. – 2-ро място
18 февруари 2016 г.  – 1-во място
До финала  на 06 октомври 2016 г. рейтингът на сериала се движи от 1-во до 5-то място.
Много противоречиви становища от критици, фенове и зрители. Много публикации в пресата, които оспорват или възхваляват сериала, актьорската игра и сценария. Борбата за утвърждаване е жестока. Конкуренцията е голяма. Мненията се движат от „Осанна!“ до „Разпни Го!“, но пък всички са единодушни относно брилянтното превъплъщение на Толгахан Сайъшман в образа на Ийт Козан.
Извадки от турската преса:
Поради ниските рейтинги  на  първите епизоди сериалът „Сега и Завинаги“ е бил изправен пред опасността да бъде  свален от екран 3 пъти: - след 18 серия, след 44 серия и 56 серия е обявена за финална.
29 март 2016 г - Към момента единственият сериал, носещ огромен успех на ShowTV, е "Никога няма да се откажа" (Asla Vazgecmem) с Толгахан Сайъшман, превръщащ се всеки четвъртък вечер във втория най-гледан сериал след лидера "Долината на вълците".
м. май 2016 г -  Faruk Turgut, продуцент на поредицата „Asla Vazgeçmem“ написа в Twitter следното:
«Asla Vazgeçmem » ще приключи с  последния  57 епизод според нас."
Следват остри реакции от страна на зрителите, които пишат гневни писма в редакцииите  и на продуцента. Реакцията се разраства като лавина. Публикуват се заглавия като:
Asla Vazgeçmem  ще направи  Nur убиец?
Amine Gulse защо трябва да си отиде?
Защо ще финализират, когато серията от рейтинги е толкова добра, а Ийт и Нур са обичани и гледани с интерес?
Gold Film никога не е обявявал, че поредицата ще финализира втория сезон на сериала.
23 юни 2016 г - Актуализирана информация за това дали  „Asla Vazgeçmem“  ще продължи или не.
Преговорите между Show Tv и Gold Film във вторник, 14 юни бяха прекратени и окончателното решение за по-дългата поръчка бе променено. „Asla Vazgeçmem“ ще продължи с нов сезон. На 23  юни ще бъде излъчен 56-ия епизод на  втори сезон и ще напусне екрана за кратко време до 22 септември, като се започне от новия сезон с 57-ия епизод. „Asla Vazgeçmem“  ще пристигне с 3 епизода, а след това финалът ще се излъчи в неделя 6 октомври 2016г.
09.08.2016г. - Производителят на „Asla Vazgeçmem“  Gold Film, направи изявление в пресата на 9 август 2016 г. В официалното изявление  Faruk Turgut, собственик на Gold Filmin  сподели, че сюжетната линия е изчерпана, историята е към своя край, но това не може да се приеме като обида на феновете на „Asla Vazgeçmem“. В края на съобщението те обявиха, че ще подновят снимките на  „Сега и Завинаги“ след Kurban Bayramından за новия сезон на 2016/2017 г. и ще завършат историята с 3 епизода от новия сезон.  Ето и официалното становище:
Актуализация: Faruk Turgut'un притежаващ любимия сериал на Gold Filmin „Asla Vazgeçmem“, който успешно се представлява от продуцента.
Faruk Turgut даде окончателно обяснение за финала на сериала: „Asla Vazgeçmem“ ще продължи да се излъчва  след Kurban Bayramından с новия сезон 2016/2017г. с 57-ия епизод от поредицата  и ще публикува 3 епизода от новия сезон.  След това ще кажем сбогом на екрана с финалния  59 епизод.

Dimana-nova1

Преплетените съдби на героите, техните падове и възходи, техните грешки и прошки, техните любови, скрити и явни, могат да ни поучат да погледнем навътре в себе си и да се попитаме дали не сгреших, дали не прибързах в реакцията си към някой, дали не обърнах достатъчно внимание на подрастващ и много въпроси, на които няма еднозначни отговори.  И най-вече този сериал ни показа видовете любов, според гледната точка на всеки един от героите, показа ни  движещата й сила, както разрушителна така и извисяваща, и изкристализирането на една чиста и безусловна любов, стъпала и преодоляла голямото минно поле на живота.


Видео клипове от сериала


 Предишни теми


Предстоящи моментиДобре дошли в новата тема за любовта и приятни мигове с героите от сериала

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 11:42 от Emiliya

# 1
 • В света на ЕлБАр
 • Мнения: 10 379
Еми  Hug Heart Eyes поздравления  bouquet bouquet bouquet. Темата е приказна, точно като любовта на Ийт и Нур  bouquet bouquet bouquet

# 2
 • Мнения: 676
Благодаря  за новата тема. Прекрасна е bouquet
Бонбоните са чудесни. Ммм. Мерси.

Иджлял се променя и то осъзнато. Много хубаво са го направили.

# 3
 • София
 • Мнения: 1 433
благодаря за прекрасната нова тема bouquet
серията свърши и не разбрах, че ми звъннаха на вратата
бащата на Ийт умря ли newsm78 newsm78

# 4
 • Мнения: 31 428
Благодаря за новата тема. bouquet

Гледам сериала разсеяно вече.

# 5
 • Мнения: 307
Благодарим за новата тема  Hug Hug Hug

# 6
 • On the sea
 • Мнения: 1 849
И от мен благодарско за новата тема  Hug
Иииииии....... честито на Еми, ти наистина го заслужаваше  bouquet bouquet bouquet
Много уютна е станала новата тема, невероятен дизайн, красиви снимки и колажи, и резюмето, и инфото, страхотна си Еми. Пожелавам ни още по разгорещени дискусии, още по красиви снимки и колажи, и още по голяма посещаемост в темата. И също изрових малко снимки, с едни много красиви усмивчици  Smile
# 7
 • Мнения: 159

                      Еми,
            сърдечна благодарност за новата тема!
            Направена е с много любов и вкус! Браво !
           

# 8
 • Мнения: 1 982
Честита да е новата ни тема!

Благодаря ти,  Еми, че се нае да я правиш! Благодаря за целия материал и инфо, които си синтезирала от многото прочетено от теб и си ни го предоставила! Темата ни придоби някак завършен вид. ПРЕКРАСНА Е!
Пожелавам да я изпишем с удоволствие, позитивизъм, приятелство и много коментари, защото има  достатъчно теми за размисъл и споделяне. Сериалът е според мен много стойностен и има с какво да замисли всеки човек.Преплетените съдби на героите, техните падове и възходи, техните грешки и прошки, техните любови, скрити и явни, могат да ни поучат да погледнем навътре в себе си и да се попитаме дали не сгреших, дали не прибързах в реакцията си към някой, дали не обърнах достатъчно внимание на подрастващ и много въпроси, на които няма еднозначни отговори.  И най-вече този сериал ни показа видовете любов, според гледната точка на всеки един от героите, показа ни  движещата й сила, както разрушителна така и извисяваща, и изкристализирането на една чиста и безусловна любов, стъпала и преодоляла голямото минно поле на живота.

Браво на всички участници в процеса на създаване на темата! Обичам ви!

 smile3501 smile3501 love001 love001 txtloves txtloves newsm51 newsm51

Да си сложа любима снимка от ПБН/първата им брачна нощ/

# 9
 • София
 • Мнения: 13 726
Привет момичета, загледах този сериал по БТВ и ми хареса много. Играта на артистите също. Толгахан е много интересен артист, до сега не го бях гледала другаде, но тук направо ме грабна. Амине също играе много добре, да не говорим какви хубави очи има. А за Шафак мога да кажа, че прекрасно си играе ролята.
Ето на какво попаднах в ютуба за главната артистка Амине. Тя е била избрана за мис Турция през 2014г.
Слагам ви линк на видеото
https://www.youtube.com/watch?v=fSW0GkaMI3U&feature=youtu.be

# 10
 • София
 • Мнения: 4 429
Много сте се постарали, момичета!

Темата, е много красива 
 ЕПИЗОД 45 - линкЕПИЗОД 46 - линк - за петък вечер

# 11
 • Мнения: 22 867
 Emiliya, чудесно оформление, точно приказно! Благодаря! bouquet

На мен ми стана мъчно за таткото на Йит. Да, много жесток беше, уби майката на децата си, изоставил ги е, дъщерята също е расла без него, но като гледам стар безпомощен човек и......тая Айтюл как му се нахвърли и тя. Мисля, че Йит ще открие сестра си, няма как, щом снимката влетя обратно в колата му. Simple Smile Нур кефи, браво на момичето, най-после се взе в ръце! Heart Eyes

Пронизващият магнетичен поглед на Йит

и Нур/Амине
# 12
 • Мнения: 4 642


     Поздравления за новата тема! Наистина е много хубава.         Поздравления към новата домакиня и благодарности на предходната!


   

# 13
 • Bulgaria
 • Мнения: 1 146
Здравейте ,момичета  Hug Hug Честита темичка

Снощи ме подразни поведението на Ийт в работилницата. Явно много бързо забравя как Нур живя досега живот на любовница ,на втората жена . Тя никога не загуби доверие в него ,но беше длъжна най-накрая да се откопчи от тази забранена любов заради Мерт . Благодарение на Иджлял ,Нур бързо падна в капана и стъпи накриво . Да ,грешка беше женитбата с Керем ,но Ийт много добре трябва да я е опознал ,за да разбере нейните действия.
Както бяхте споменали преди месец ,наистина голямо преследване оказва Нур върху Ийт  Laughing Laughing Laughing Но отново търси вината у себе си .Нито веднъж не се оплака от подлите змии в семейство Козан ,нито от психическия тормоз от страна на Мерт . Тя е толкова миролюбива ,че на моменти доста дразни тази нейна прекомерна  доброта . Радвам се ,че леко започва да показва инатът и умът си . Някой по-назад в темите беше казал ,че не харесва това поведение от нейна страна. Но на мен ми харесва. Нека най-накрая тя да не бъде тъпкана . За разлика от Иджлял и Айтюл ,тя не е способна на толкова безскрупулно поведение. Засега виждаме само една заслужена игра ,в която Нур се стреми да бъде победител и да отвоюва трофея в лицето на Ийт -но за разлика от Иджлял ,тя не го смята точно за такъв . Тя е оставила сърцето и душата си на Ийт ,сега просто се стреми ,къде с усмивка ,къде с малко хитрички действия ,най-накрая да завоюва любовта и щастието си.

А за бащата на Ийт- днес ще стане ясно дали е жив . Да остави 3 деца полу-сираци заради неговото пиянство и безразсъдство ,не е за съжаление . Затова не ми е жал за него . Ще е интересно каква роля ще играе сестрата на Ийт- дано да не прилича на баща си . Ще гледаме следващите епизоди с интерес.

# 14
 • Мнения: 307
mimity933
Напълно съм съгласна !

Общи условия

Активация на акаунт