"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 502
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Появи се и новият персонаж в сериала.

# 76
И...... на това му се вика шах с пешката. Ийт веднага усети нещо.

# 77
И естесвено започна да гледа на кръв Фатих.Да се чуди човеккак не скочи да го набие.
Дали Фатих ще изяде боя и той..по нататък.

# 78
Сезон 2
Епизод 47

- Това странно момиче е моя сестра! Моя сестра!

- Любов моя, защо не каза на Джахид?
- Слушай, не ме наричай любов моя, изнервяш ме!
- Така съм свикнала, защото така го чувствам! Извинявай!
- Не стига, че ме удариха по главата, ами и фасони ще търпя!

- Какво намекваш? Какво да направя? Да взема тази откачалка вкъщи или пък да я наема за секретарка, а?
- Казвам ти тогава. Познавам любимия си мъж! Знам, че не утре, а още днес ще се погрижиш за сестра си!

- Да не те изнервям, добре, няма, но и ти не си навличай проблеми!
- Нима имам по-голям проблем от теб?
- Помисли си пак.

- Фатих!
- Това вече е изненада за мен! Знаех, че ще те видя, но не тук и не толкова рано.

- Как е възможно?
- Какво ще стане г-жо Нур, ти не познаваш Ийт, нали? Като научи това за онова ...  което бях написала! Но ние бяхме деца, така ще кажеш на Ийт, бях дете. А ти на негово място нямаше ли да се разсърдиш. Ако беше ти нямаше ли да го направиш на парчета... Нямаше ли направо да го унищожиш?

# 79
И аз се записвам във вашата прекрасна тема.
От известно време се вълнувам с Ийт и Нур.Страхотно играят и двамата и успяват да ме развълнуват всяка вечер.

# 80
И естесвено започна да гледа на кръв Фатих.Да се чуди човеккак не скочи да го набие.

При това все още не знае нищо конкретно. А ако разбере......., но пък е сладък как ревнува.

# 81
От известно време се вълнувам с Ийт и Нур.Страхотно играят и двамата и успяват да ме развълнуват всяка вечер.

Чаровничка, welcome welcome welcome

Много се радвам, че нашите любимци са те развълнували. Предстои още повече вълнение на тяхната улица.Прекрасни са и не напразно и ние сме тук - развълнувани и запленени.
Ще се радвам да пишеш и споделяш, а то има за какво.

# 82
Добре дошла, Чаровничка!

Надявам се, че заедно ще можем да коментираме невероятния сериал и страхотните Ийт и Нур!

# 83

При това все още не знае нищо конкретно. А ако разбере......., но пък е сладък как ревнува.
Ийт е толкова сладък и в ревността си, и в гнева си, и в безумната си любов към Нур!

# 84
Прекрасна бе тази сцена между тях. Как само се нанюхаха.
Преди това  Ийт като голям защитник и ревнивец как улови погледите върху Нур на мъжете по улицата пред бара и я придърпа до него, тя пък по женски кокетно се притисна в него, за да го подушка. Големи страстни сладури бяха. Страстта си личеше и в двамата.

# 85

Прекрасен колаж, който ми допадна.

# 86
Ах, вие! Знаете как да ме примамите в темата!

Димана, Velvet, благодаря ви!

Ето нещо и от мен, че този годеник на Амине ни загрозява картинката. Да не вземете да пуснете и Алмеда, че тогава няма да мога да стана от леглото.

Аз продължавам да сравнявам

Кенан

Ийт

но нещо си ме тегли към Ийт Козан!

та макар и облечен в този работен гащеризон!

Ох, по принцип не харесвам мъже с много къси коси, ама наистина Толгахан не ми харесва с по-дълга. Имам чувството, че само аз мисля така. 😂 Изобщо не му отива според мен. В сегашните епизоди е перфектен. Не го харесвам дори и в манекенските му години.

# 87
magdalenatar,
Цитат
Ох, по принцип не харесвам мъже с много къси коси, ама наистина Толгахан не ми харесва с по-дълга. Имам чувството, че само аз мисля така. 😂 Изобщо не му отива според мен. В сегашните епизоди е перфектен. Не го харесвам дори и в манекенските му години.
аз не го харесвам в образа на Кенан (визуално, защото не съм гледала сериала "Черната перла") прилича ми на типичния турчин, грубоват и неглиже. Докато в образа на Ийт Козан и в реала има нещо много изтънчено, елегантно и в същото време много мъжкарско. Това си е мое мнение, разбира се!

Кенан

Ийт Козан

# 88
Запис и от мен! Серията тази вечер беше хубава 😊

# 89
Запис и от мен! Серията тази вечер беше хубава 😊

Arizona Няма да съжаляваш, очакват ни и още много хубави епизоди. Романтика, страст, ревност, интриги - ще има върху какво да разсъждаваме!

Общи условия

Активация на акаунт