А за това:

има постове и в старата тема......

поздравления
. Темата е приказна, точно като любовта на Ийт и Нур

благодаря за поста, все едно чета своите мисли, но нямаше да мога така точно да ги опиша като теб.
и аз обожавам нейното добро сърце. Просто в свят на хищници ,от който е заобиколена ,никога не трябва да "подаваш ръка на врага ". Ийт точно това хареса в нея-нейната чиста невинност . След смъртта на Керем Нур обърна палачинката. Започна да бъде точно такава ,каквато трябва да е. Силна ,много по-опълчваща се срещу хиените ,а понякога и срещу пълното с любов към Ийт сърце ,при честите си сблъсъци с него. Не случайно нае къщата до тях- тя изпитва себе си ,нейната воля да бъде постоянно до него ,но едновременно и далеч. Нямам търпение да продължавам да гледам нейното развитие на характера и.
Не съм сигурна ,но дъщерята не се ли ражда след затвора. Т.е с една дума искат да ни покажат -в затвора попаднал на хора и станал човек. Но явно вредните навици не се изкореняват ,знам ли ,може би и майката на момичето също е била жертва на тормоз ,затова момичето страни от него. Ще стане ясно тези дни.
И аз искрено те поздравявам за темичката . Браво ! 

има постове и в старата тема......

приемам от сърце поздрава точно с този колаж. Много ми е на душата. Приемам го като личен подарък, защото много ми се иска да се покаже интимната страна на двойката Нур и Ийт.

Прекрасни сте 

Прекрасни сте 
Този момент, когато гледах сериала за първи път, ме впечатли с интимния заряд, който носи, без да има някакво разголване. Не знам колко дубъла е имала тази сцена, но е подбран сигурно най- сполучливият, според режисьора. На мен поне така ми допада и въздейства. Разбираш чувството на тази двойка, която току-що е консумирала брака си, след толкова мъчения, на попътно място, в "откраднато" време. Двамата излъчваха любов,емоционална удовлетвореност и една странна меланхолия.