"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 763
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • On the sea
Добро утро на всички  bouquet Hug
Снощната серия и на мен ми беше доста забавна, а още по забавно щеше да ми е, ако Айтюл си беше тръгнала, ама ........ от къде тоя късмет. Ийт горкият полудява от ревност и колкото повече се опитва да я прикрие, толкова повече му личи.  Явно Фатих само на мен не допада (като външност), просто не харесвам мъже с мустаци, но пък определено пък е добър приятел, слушател, интелигентен, възпитан, джентълмен и т.н.
Димана, много ми допадна определението за Джахид, искрено ме разсмя  Joy. И някаква доза мазохизъм има в него, повечето неща си ги причинява сам, не може да се съпротивлява, дори и пред себе си не може да признае, плужек си е верно  Mr. Green
На новата снимка Амине е изключелно красива, прилича ми на момиченце  Simple Smile

# 136
Здравейте, момичета!

За всички, които харесват Ийт Козан

и за тези, които не го харесват

# 137
  • Пловдив
Еми, благодаря! Аз съм другия верен обожател на Йит Simple Smile И на Толгахан, разбира се, той е единствения от турските актьори, който ми харесва на мен  Heart Eyes  Всичко си е въпрос на вкус явно, защото така обичания от много жени Бурак на мен никак не ми допада.
А самият Йит, вярно понякога съм имала критика към него, но не и сега. Не се подразних, че моли леля си да остане, даже обратното - възхищавам му се че успява да запази хем твърдостта в позицията си, хем полага усилия да запаси семейството си цяло. Не му се ядосвам и за това, че не защити Нур както сега сестра си. То просто нямаше кога да се случи това. Мисля, че тепърва ще има възможността да застане и зад нея. Аз бих си обичала Йит точно както Нур го прави - всеотдайно и безусловно  Two Hearts

# 138
За всички вас, фенове на сериала "Сега и Завинаги" с пожелание за много усмивки, позитивизъм и вяра в доброто!

Последна редакция: ср, 07 фев 2018, 12:47 от Emiliya

# 139
 Привеет  Hug

Нов репортаж с Толга  

https://vk.com/tolgahan_sayisman?z=video-45712272_456239731%2Fe9 … pl_wall_-45712272

сладък като ягодка

Ийт е имал тежко дество  но е добър и не остави Ямур .  Остай тая кобра се изнася кво и се молиш  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 07 фев 2018, 17:48 от femmi2

# 140
  • в кукувиче гнездо
Много красива жена има Толгахан в живота. Страхотна мацка!

# 141
 Чак страхотна  не бих казала но всеки си има мнение и вкус  Peace   Уреди са с   известен и хубав мъж .

танкен шойн  Joy  още много лица ще видите на Ийт Кузан  

Цитат
На вопрос журналистов запретил ли он играть в сериалах своей супруге Альмейде Абази, Толгахан Сайышман пояснил, что никакого запрета не было, это ее решение

сичките моделки актриси  ooooh! бяхте писали, че играла във Великолепният век 

Последна редакция: ср, 07 фев 2018, 18:16 от femmi2

# 142
Феми, и аз пускам нещо от репортажа. Дълго се колебах заради "половинката", която загрозява снимката, но .... Толга е страхотен! Сърце не ми дава, но заради него ....
Цитат
На вопрос журналистов запретил ли он играть в сериалах своей супруге Альмейде Абази, Толгахан Сайышман пояснил, что никакого запрета не было, это ее решение
че тази пък кой ще я вземе в сериал. А Толга, както винаги галантен и внимателен. Тя сама си решила, ха-ха!
Цитат
още много лица ще видите на Ийт Козан   
ето и някои от тях

на кого ли намига ...

май мислим за Нур ...

# 143
 Емиии love001   кой ли не се пише за актриса  в кавички   та и Алмеда ли нема да стане  #Crazy
     Голема скица е като кара и говори със себе си  Joy

# 144
Какво ще видим тази вечер

Приятно гледане!

# 145
Йит към Джахид - "Престани да се кикотиш, след малко ще те смачкам" .. JoyJoy Много е сладък! Heart Eyes

към Нур - "Кой? Аз да ревнувам? Аз? Аз? Аз?.. стига глупости, това беше преди " Joy Ще го изям направо.
"Не че ревнувам. От какво да ревнувам? От завития му мустак ?" хахха Grinning

# 146
Много е сладък когато "не ревнува". А музикалният фон при срещата между Нур и Ийт - танго е точно на място

# 147
Много е сладък когато "не ревнува". А музикалният фон при срещата между Нур и Ийт - танго е точно на място
Малко ще те поправя Grinning - Винаги е сладък! HeartHeart Eyes

# 148
Иджлял е ужасяващо, грозно слаба.
Чак краката са и криви от слаботия.
И с тези тесни панталони и клиновр изглежда ужасно.

# 149
Малко ще те поправя Grinning - Винаги е сладък! HeartHeart Eyes
Добре де, съгласих се - винаги е сладък:Smile

Общи условия

Активация на акаунт