"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 703
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
И аз мисля, че Айтюл е най главният интригант в това семейство.
Ако я нямаше най вероятно Иджлял нямаше да воюва така настървено с Нур и в един момент щеше да се събере с Фарат.Айтюл обаче не би допуснала такова събиране.Тя предпочита Нур да я няма и дъщеря и да е с мъж който не я обича ,само и само Иджлял да не е с Фарат.

# 241
И аз мисля, че Айтюл е най главният интригант в това семейство.
Ако я нямаше най вероятно Иджлял нямаше да воюва така настървено с Нур и в един момент щеше да се събере с Фарат.Айтюл обаче не би допуснала такова събиране.Тя предпочита Нур да я няма и дъщеря и да е с мъж който не я обича ,само и само Иджлял да не е с Фарат.
Чаровничка , напълно съм съгласна с теб, но не проумявам защо, осъзнавайки какво причинява на дъщеря си, продължава да я нахъсва и тика към Ийт. Защо й причинява  това. Само заради парите ли жертва дъщеря си или знае, че не е много наред с главата и никой друг мъж не би я търпял.

# 242
   Как за какво Айтюл жертва дъщеря си - заради парите. Иска да живее в охолство. Знае какво е да си беден. Не може да допусне, че може да стане пак бедна и на улицата. Но в края на сериала, ще получи заслуженото. А Иджлял доста дълго време ще остане в психиатричната клиника. Тогава ще се сети, че има син и нейният син е бил най-важен на света.

Някой писа как може първи братовчеди да се оженят. И аз се чудя, но сигурно в Турция е позволено да сключат брак и да имат дете първи братовчеди. Остава в Турция да бъде разрешено да се сключва брак и със сестра си или брат си. Изобщо не знам как Мерт се е родил нормален след такова кръвосмешение. Ненормални хора. Първите братовчеди са като братя или сестри.

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 15:18 от Jennifer_w

# 243
Профи,
Цитат
Всъщност Иит не и вярва сляпо. Беше и казал (мисля в 7-ма или 8-ма оригинална серия), че трябва да е благодарна, защото слуша сърцето си, а не ума си. Иначе отдавна ще е да е постъпил с нея, както заслужава.
     напълно съм съгласна с теб! Точно така би трябвало да постъпи един добре възпитан и добронамерен мъж, който уважава роднините си и цени семейството. И Ийт го прави! И не защото е слабохарактерен и може само да "гледа лошо", а защото проявява разбиране, чувство за отговорност, човещина и вярва в доброто. Твърдо и последователно отстоява позициите си, без да обръща внимание на гневните изблици на Айтюл. Той знае, че не може да я промени и прави това, което му диктува сърцето. Доведе Ярен в къщата си, грижи се за нея, беше категоричен, че сестра му ще остане в този дом! А това, че Айтюл изригва си е нейна работа. Да се дави в злобата си!
     Ийт беше категоричен и когато заяви, че неговата съпруга е Нур, че я обича и ще бъде с нея. Всеки член от фамилията има право да мисли за Нур, каквото си иска. Ийт не може да промени мисленето им и затова се вкопчи в Нур с още по-голяма сила.
     Двамата се обичат, вярват си, могат да осмислят и разберат действията на другия, прощават си, но се и наказват. Усещат и предугаждат чувствата, които бушуват в душата на любимия, но  се изправят един срещу друг. Борба не за доминиране, а за утвърждаване. Действия и постъпки, продиктувани не от гордост и инат, а заради гордостта и ината на другия. Абсурдни ситуации, в които се каляват чувствата им  и безкраен копнеж отново да са заедно, за да споделят тези чувства.
"Аз мога да се влюбя само в такава жена, упорита като мен, която прави това, което е решила“
    Иджлял може да мечтае само за такава любов, а Айтюл - да върви по дяволите!

# 244
  Как за какво Айтюл жертва дъщеря си - заради парите. Иска да живее в охолство. Знае какво е да си беден. Не може да допусне, че може да стане пак бедна и на улицата. Но в края на сериала, ще получи заслуженото. А Иджлял доста дълго време ще остане в психиатричната клиника. Тогава ще се сети, че има син и нейният син е бил най-важен на света.

Някой писа как може първи братовчеди да се оженят. И аз се чудя, но сигурно в Турция е позволено да сключат брак и да имат дете първи братовчеди. Остава в Турция да бъде разрешено да се сключва брак и със сестра си или брат си. Изобщо не знам как Мерт се е родил нормален след такова кръвосмешение. Ненормални хора. Първите братовчеди са като братя или сестри.
Добре де, заради парите. Но Ийт никога не би ги оставил, ще се грижи за тях. На нея това би трябвало да й е ясно. Защо трябва да прави дъщеря си нещастна /да живее с мъж, който открито заявява че не я обича/.

# 245

Добре де, заради парите. Но Ийт никога не би ги оставил, ще се грижи за тях. На нея това би трябвало да й е ясно. Защо трябва да прави дъщеря си нещастна /да живее с мъж, който открито заявява че не я обича/.

Това се нарича егоизъм. Важното е Айтюл да бъде добре.

# 246
За Айтюл е важно че Иджлял иска да е с Ийт.Неговите чувства нямат значение.Сигурна е била че той ще стои до Иджлял само заради благодарноста си към нея. А това за Айтюл е било достатъчно- дъщеря и е поискала Ийт- получила го е.
Видяхме че какво ли не направи, какво ли не измисли само и само да задържи и да върне Ийт при Иджлял, макар че виждаше и знаеше че той не я обича.
Айтюл е отгледала чудовище, сама го е формирала и възпитала.Сега трябва да " храни" това чудовище, защото иначе ще стане зле положението.
Да Ийт няма да ги остави да имат финансови проблеми.
Но чудовището отгледано от Айтюл не се примирява и върши глупости

# 247
Исках да изгледам 51 епизод, защото довечера имам онлайн гледане,  но не се получи, но пък изгледах 55....
Жалко същество чиято душа е пълна с тъмни мисли става Иджлял и за това трябва да благодари на майка си.....
Айтюл е съсипала живота не само на дъщеря си, но и на всички, които по един или друг начин са имали контакт с нея....Фърат...жалко подобие на мъж....
Сега ми стана интересно, защо Айтюл няма мъж до нея...Имам много пропуски от началото на сериала, може би тогава е ставало въпрос, какво се е случило със съпруга й.....Но няма да се изненадам, ако той я е изоставил, или Айтюл е предизвикала смъртта му...За да направи дъщеря си "щастлива" според нейните разбирания, я подлудява всеки божи ден....
А дано някой ден да си даде сметка какво е направила, заради собствените си амбиции.....

# 248
   Нищо не се е споменавало за съпруга на Айтюл.

# 249
Мисля,че Айтюл е подтикнала Иджлял към Ийт,защото по-рано във филма се спомена,че Айтюл е настоявала Иджлял да забременее,а тя не е искала.И продължава.Дори когато знаеше,че Ийт е женен за Нур тя излъга Иджлял че всичко някаква си авантюра,и я накара да не си признава,че си е възвърнала паметта.Точно Айтюл е докарала дъщеря си до това Положение и й помага да се влоши

# 250
      Тези прекрасни колажи от MAMA-AN Благодаря ти!
ни подсказват какво ще видим в предстоящия епизод. Ето и още малко кадри от 51 епизод!

# 251

Приятно гледане и пишете, за да разбера какво се е случило...

# 252
Още от предстоящия епизод:

Приятно гледане!

# 253

Нова снимка от Instagram

Толгахан Сайъшман

# 254
Хипнотизиращият поглед

и един за друг.

Хубавото момче

и хубавото момиче.

Приятно гледане и от мен!