"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 564
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Еми ❤ Привет - какви хубави само ❤

# 616

Какво ще видим тази вечер

Приятна  вечер със сериала "Сега и Завинаги"!

# 617
Лелее, какви са тия страхотии, пищов в ръцете на Иджлял!? Shocked Знае ли се накъде и по кого ще реши да гърми? Mr. Green bouquet, Еми!

# 618
Лелее, какви са тия страхотии, пищов в ръцете на Иджлял!? Shocked Знае ли се накъде и по кого ще реши да гърми? Mr. Green bouquet, Еми!
Споко, по стената ще гърми Grinning

Последна редакция: пн, 19 фев 2018, 19:38 от DebSs

# 619
Споко, по стената ще гърми Grinning

DebSs, направо ме успокОи, че то на тая може ли доверие да има човек?! Simple Smile bouquet Сега ми се ще да питам кой ги отвлече и двете, ама с голям зор ще се въздържа! Simple Smile Остана още малко. Peace

# 620
 Здравейте !

Екшън ще гладаме тая вечер  буууум , тряс   Joy

Ийт няма  му е смешно  в такава ситуация . Онзи ще го накара да избира между двете.

Емиии Hug bouquet

# 621
Здравейте !
 Ийт няма да му е смешно в такава ситуация . Онзи ще го накара да избира между двете.

Здравей Simple Smile
Скрит текст:
Ще го накара, но няма да е в днешния епизод, а утре.

# 622
# 623
Сезон 2
Епизод 57

# 624
Вечерен привет!

Силна, изненадваща и напрегната серия видяхме тази вечер.
Фатих се разкри и разбрахме целта на  неговото присъствие във фирмата на Ийт. Значи Ийт е бил предателя на тъмна групировка, в която е участвал. Правя паралел и с начина му как накара леля си да подпише документи, в които бе и пълномощното за развода. Излиза, че Ийт има качеството да бъде предател. Искам само да кажа, че направих това сравнение, за което се сетих сега, просто по подразбиране, а не да обвинявам Ийт. Той така е решил и така е направил в живота си, за което и отговаря, и което го вкарва в много последващи проблеми, един от които е този с Радован. Да не говорим за проблемите, които си навлече от леля си, следствие на измамата му. Това са все факти, които тази серия ме провокира да напиша.
Изключително много ме дразни това, което казва Радован, че е пленил двете жени на Ийт, но това е самата истина.
Същевременно ми стана много приятно, когато Ийт първо помисли за Нур, разбирайки за смъртта на немците, които са били охрана на жените.
Мила и трогателна беше сцената на Ийт, душкайки пижамата на Нур в нейнта спалня.
Съвсем нормално е да помисли и за майката на детето си.
Толгахан бе изключително добър в изразяване на чувствата на страх, на гняв, на отчаяние, на тревога и още много, които той предава по много убедителен начин. Дори  да не слушаш можеш да разбереш неговото вълнение и бешуващите чувства. Великолепен!
В края на серията видяхме коя е Нур. Тя се върна, за да помогне на Иджлял, забравила да спаси себе си, както би направил някой друг. Това е истинската Нур и затова Ийт я обича.

Ситуацията  Назан,осиновено дете, Айтюл няма да я коментирам, защото ме отвращава.
Не мога да си обясня как може една жена и майка, каквато е Айтюл да твори такива пъкени планове на своите близки.Цялата ситуация с осиновяването на това дете ми е повече. Горкото дете, дори Елмас, която е потърпевша, се умили от съдбата му, а двете кобри не. Нямам думи за гаврата им.
Погледнато от друг ъгъл е чудесно, че едно дете ще има семейство, но ако това семейство е нормално, а не като това, в което са го дали.
Спирам, защото ще избълвам какво ли не за двете.

# 625
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Миличкият! Как само и душеше пижамката!
Цитат

Назан е отвратителен човек. Sick Жалка самозабравила се егоистка! Загърбила самата тя от какво блато е изпълзяла, готова да стъпва по трупове за да запази докопания социален статус. Без капка човещина и жал би жертвала и дете. Ако не бях в женски форум, щях и по-рязко да се изкажа.
Айтюл ханъм! Намерила поредната удобна марионетка и ръсеща безогледните си лъжи с лекотата, с която диша. Ненавиждам подобни манипулатори. Но даже тя се сепна от отношението на Назан към детето.
Иджлял! Първична реакция поставена в извънредна ситуация - да помисли преди всичко за себе си и за собствения си дискомфорт. Чак на втори план и светна, че ситуацията е по принцип тежка, и то не само за нея. Гордо биене в гърдите, че видиш ли тя била майка, респективно претенции за някакви права. Очакване някой да направи нещо за нея, както е свикнала цял живот. И нито мисъл, през цялото време, за детето и.

Понякога ми е трудно да реша коя от трите е най-лошата. Thinking

А Нур, макар и по-скоро под натиска на емоциите, отколкото на разума, отново вземайки всичко в ръцете си и действайки без да чака наготово. Красива като крехка порцеланова кукла, но жилава и силна като тревата, която се изправя със собствени сили след всяко стъпкване. Е, нямаше начин Иит да не се влюби в такава жена!  Heart Eyes

П.П. Докато пиша, Димана е постнала чудесен анализ на останалото в серията. Hug Все едно сме си я разпределили. Laughing

# 626
Миличкият! Как само и душеше пижамката!
Цитат

Назан е отвратителен човек. Sick Жалка самозабравила се егоистка! Загърбила самата тя от какво блато е изпълзяла, готова да стъпва по трупове за да запази докопания социален статус. Без капка човещина и жал би жертвала и дете. Ако не бях в женски форум, щях и по-рязко да се изкажа.
Айтюл ханъм! Намерила поредната удобна марионетка и ръсеща безогледните си лъжи с лекотата, с която диша. Ненавиждам подобни манипулатори. Но даже тя се сепна от отношението на Назан към детето.
Иджлял! Първична реакция поставена в извънредна ситуация - да помисли преди всичко за себе си и за собствения си дискомфорт. Чак на втори план и светна, че ситуацията е по принцип тежка, и то не само за нея. Гордо биене в гърдите, че видиш ли тя била майка, респективно претенции за някакви права. Очакване някой да направи нещо за нея, както е свикнала цял живот. И нито мисъл, през цялото време, за детето и.

Понякога ми е трудно да реша коя от трите е най-лошата. Thinking

А Нур, макар и по-скоро под натиска на емоциите, отколкото на разума, отново вземайки всичко в ръцете си и действайки без да чака наготово. Красива като крехка порцеланова кукла, но жилава и силна като тревата, която се изправя със собствени сили след всяко стъпкване. Е, нямаше начин Иит да не се влюби в такава жена!  Heart Eyes

П.П. Докато пиша, Димана е постнала чудесен анализ на останалото в серията. Hug Все едно сме си я разпределили. Laughing

Профииииииии Hugнаистина, все едно сме си разпределили серията, ама и още ще се сетим.
Това, което си написала за Нур е и мое мислене, но не можех така добре да го опиша като теб.Супер!
Peace Heart Eyes С всичко написано за останалите съм абсолютно на същото мнение.

Нур беше много сладка, когато обясняваше на Иджлял, че има опит в отвличанията, защото нея са я отвличали 3 пъти, единият от които е бил отвличането й от Ийт. И бързата реакция на Иджлял да я нагруби, раздирайки се от яд, че Нур и напомни онова отвличане от любов.

Последна редакция: пн, 19 фев 2018, 22:36 от Dimana-nova1

# 627
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
А, да! Наистина беше много сладка като обясняваше колко пъти е отвличана. hahaha

Мъчно ми беше за Елмас заради безнадеждността, пред която е изправена. И за разлика от вещиците, тя усети надеждата и драмата на малкото момиченце, и тихо се оттегли.
Още в началото, като се разписах в тази тема, казах, че Елмас е един от малкото образи претърпяващи развитие. Късмет за актрисата, великолепна впрочем  Heart Eyes, даващ и възможност да покаже коренно различни лица в един сериал. Рядък шанс предвид превесът на мъжките образи в комшийските сериали. Peace

# 628
А, да! Наистина беше много сладка като обясняваше колко пъти е отвличана. hahaha

Мъчно ми беше за Елмас заради безнадеждността, пред която е изправена. И за разлика от вещиците, тя усети надеждата и драмата на малкото момиченце, и тихо се оттегли.
Още в началото, като се разписах в тази тема, казах, че Елмас е един от малкото образи претърпяващи развитие. Късмет за актрисата, великолепна впрочем  Heart Eyes, даващ и възможност да покаже коренно различни лица в един сериал. Рядък шанс предвид превесът на мъжките образи в комшийските сериали. Peace

И Елмас, която в техните очи е нагла лъжкиня и коравосърдечна е в най-голяма безизходица, която двете змии продължават да задълбочават. Колко заговорнически само си намигаха и разбираха, манипулирайки Джахид.За актрисата, играеща ролята на Елмас съм на 100% съгласна. Тя е и хубава и пресъздава много достоверно всички колизии и етапи от живота на Елмас.
Имаше още един момент, когато Нур казваше на Иджлял, че нищо няма да се случи на Ийт, защото тя би го усетила, реакцията на Иджлял беше уникална. hahaha hahaha hahaha

# 629
Имаше още един момент, когато Нур казваше на Иджлял, че нищо няма да се случи на Ийт, защото тя би го усетила, реакцията на Иджлял беше уникална. hahaha hahaha hahaha
"Ти ще усетиш, а аз мога само да се тюхкам, така ли..? Твоето е любов, а моето - лукова глава?" (нещо такова май беше) JoyJoy

В края на серията видяхме коя е Нур. Тя се върна, за да помогне на Иджлял, забравила да спаси себе си, както би направил някой друг. Това е истинската Нур и затова Ийт я обича.
Утре Иджлял точно това ще попита Нур.. Защо е останала, и не е избягала, както би направила тя, без да се замисли.

Общи условия

Активация на акаунт