Парфюмни размисли и страсти - 215

• 121 511
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
не е ли още рано да пристигат?

# 136
Ми не знам, то не беше ли миналата седмица? За колко пристигат нещата от парфимо?

# 137
доста е чакането от този сайт, но скоро не съм поръчвала и не знам точно колко
във всеки случай няма седмица - поръчките май бяха в четвъртък

# 138
Преди малко ми се обадиха от Парфимо и казаха, че утре ще ми пристигнат парфюмите. Попитах дали имат капачки (със свито сърце попитах, очаквайки, че като са тестери, няма да имат; не отворих дума за пухчета по капачките, защото щеше да бъде нахално) - казаха ми, че си имат капачки.
Ако дойдат в оригиналния си вид, това ще е супер попадание, дето не се случва често в живота - 100 мл. на тези Гутали май са над 200 лв. (не запомних цената в магазина, но такава я гледах в ензо), а ние ги поръчахме за 50 и нещо.

В ензо цените са (ей сега погледнах) : 50 мл. - 189 лв., 100 мл. - 259 лв.

# 139
Значи очакваме пристигането на поръчките и да разкажете! Flutter Супер е, че са с капачки! Така не обичам безглави парфюми, а шишенцата на тези като ги гледам във Фрагрантика, са красиви. Последният ми тестер е без капачка, а също е такова красиво шише и ми е тъжно да го гледам така, но питах в размените и освен, че не е особено популярен, явно на никого, ако все пак го има, не му е на свършване.
Ама то кой ли от нас има нещо на свършване... Laughing

# 140
Утре и на мен ми казаха. Аз ви казах, че ще са с капачки и с пухчета, поне така са оригиналните. Не знам защо биха ги махнали и изхвърлили. Само да са читави и ще е наистина невероятен удар. Имам проби от магазина и чужбина, познавам отлично и двата аромата и не бързам да се радвам, докато не сравня добре.

Денсиии, защо ти беше да пишеш за Ванилията ,пробвах го и съм пристрастена,трябва да го имам. Crazy
Жесток е нали, за ваниломаните. Таралеж в гащите. И аз ще го купя, само намаление да пуснат по-големичко.

# 141
  • София
А някой знае ли кога се очаква намаление? Помня преди време имаше едно 3 парфюма 40%, много се надявам на такова Bowtie Имам набелязани, а и Черната Орхидея трябва да си подновя.

Ама то кой ли от нас има нещо на свършване... Laughing
О, аз Grinning Но съм фен на врачанската школа Blush

# 142
  • София
Наскоро свърших 2 парфюма и имам 2 на свършване. Simple Smile
Даже се чудя дали да купувам същите или други. Важното е да спазвам бройката. Simple Smile

# 143
  • Козлодуй
Моля Ви за помощ!
Търся Salvatore Ferragamo White Mimosa...Откъде да го купя от България или някакъв близък до него аромат... Проверих всички онлайн сайтове, звънях да попитам могат ли да го доставят...Няма го. От две седмици ме тресе тази треска и го сънувам вече... Помогнете ми !!! Не знам коя от съставките ме подлуди толкова, не съм още веща.. Но този парфюм.. той е идеалният за мен. Моля Ви!
Намерих го в немски сайт, който не изпраща до бг и не приема бг карти, но поръчвах чрез посредник миналата година. Щом си се влюбила в този, не смятам, че заместител ще ти оправи треската Grinning
Друг е въпросът до колко те устройва цената...

# 144
  • Пловдив
Лунен сън !!!!!! Ама наистина си Лунен сън!!!!
Благодаря! Сега ще проуча всичко!

# 145
  • София
Последният парфюм, който ми хареса е Zadig& Volter This is her. Много ми е балансиран и като срадкоман ми е вкусен, без да ме дразни с някоя съставка. Никога не съм обръщала голямо внимание на бутилката, но тази ми е направо отблъскваща. Още обмислям покупката му.

# 146
  • Пловдив

Друг е въпросът до колко те устройва цената...
[/quote]
Любовта в случая надделя!...
Готова съм да се разделя с няколко парфюма, заради този!

# 147
  • София
Мили дами, препорьчайте ми за тест най-пиперливия парфюм, който познавате, моля Heart Eyes

Последна редакция: ср, 07 фев 2018, 19:07 от sympathy

# 148
Мили дами, препорьчайте ми за тест най-пиперливия парфюм, който познавате, моля Heart Eyes
https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Intense-Pepper-28120.html

# 149
  • София
Благодаря, Lily bouquet Този ми се наложи да го разкарам, тъй като ММ го нарече «змийска отрова» и нямаше как да го нося Laughing Иначе е много добър, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт