Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са популярните парфюми през пролетта?
Какви са впечатленията от парфюмите на Annick Goutaud и Molinar?
Какви са впечатленията от парфюма Nuit et Confidences на Annick Goutal?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са популярните парфюми през пролетта?
Проучванията показват предпочитания към деликатни, свежи и флорални парфюми за пролетта. Някои от най-предпочитаните аромати включват Chanel 5 L'Eau, Cristalle, Diorissimo, Pleasures, Mon Guerlain, Gucci Bloom и Bloossom Love Amouage. Други споменати аромати са Miss Dior, Pure Poison и Montale White Musk.
-
Какви са впечатленията от парфюмите на Annick Goutaud и Molinar?
Форумът съдържа различни мнения за парфюмите на Annick Goutaud и Molinar. Някои потребители се възхищават на ароматите на Molinar, като Vanille Fruitee и Acqua Lotus, докато други споделят положителни преживявания с Tenue de Soiree и Nuit et Confidences от Annick Goutaud. Въпреки това има изразени предпочитания към определени аромати и разочарования от някои продукти.
-
Какви са впечатленията от парфюма Nuit et Confidences на Annick Goutal?
-
Какви са впечатленията от парфюма Tenue de Soiree на Annick Gouta?
-
Какви са впечатленията от парфюма Molinarde Viollette?

Абе...шанелска му работа!

Sysly, ставам почитател на твоя мъж, искрено ме разсмива с коментарите си.
. За съжаление тук още не са достъпни. Мон Герлен флорал рускините го разгромиха, при тях вече се предлага в продажба. И моето очакване е да не е за мен, но да видим. Между другото, в немския форум се появиха вече проби от новите ермесанси, пробва ли ги вече? Аз мисля другата седмица да се разходя до бутика на Hermes, че отчайващо ми се иска да си купя нещо ново, нали отдавна не съм купувала 
Много сме далеч парфюмно, но като чета алдехидната ти стаст в момента, все се каня да ти предложа да се запознаеш с
Така се почва то, днес мислиш 19 пудре, утре ще осъмнеш с Шанел №5
Шега, разбира се. Защо не поканиш парфюмната ти приятелка да се присъедини към нас в темата, явно е човек със сериозни парфюмни познания и е хубаво, ако имаме повече такива хора.