Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са популярните парфюми през пролетта?
Какви са впечатленията от парфюмите на Annick Goutaud и Molinar?
Какви са впечатленията от парфюма Nuit et Confidences на Annick Goutal?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са популярните парфюми през пролетта?
Проучванията показват предпочитания към деликатни, свежи и флорални парфюми за пролетта. Някои от най-предпочитаните аромати включват Chanel 5 L'Eau, Cristalle, Diorissimo, Pleasures, Mon Guerlain, Gucci Bloom и Bloossom Love Amouage. Други споменати аромати са Miss Dior, Pure Poison и Montale White Musk.
-
Какви са впечатленията от парфюмите на Annick Goutaud и Molinar?
Форумът съдържа различни мнения за парфюмите на Annick Goutaud и Molinar. Някои потребители се възхищават на ароматите на Molinar, като Vanille Fruitee и Acqua Lotus, докато други споделят положителни преживявания с Tenue de Soiree и Nuit et Confidences от Annick Goutaud. Въпреки това има изразени предпочитания към определени аромати и разочарования от някои продукти.
-
Какви са впечатленията от парфюма Nuit et Confidences на Annick Goutal?
-
Какви са впечатленията от парфюма Tenue de Soiree на Annick Gouta?
-
Какви са впечатленията от парфюма Molinarde Viollette?

.
. Смених го с Van Cleef & Arpels Reve Elixir- това вече го усещам

Сетих се аз, че шест оригинални проби на Memo Paris стоят при мен още от лятото, а аз все не намирам време да ги пробвам
Постът ти обаче ме накара да ги извадя и първото, което пробвах е именно Лалибела! Много хубав парфюм. Преди време водихме дискусия, дали миришат орхидеите или не. С първото пръсване от Лалибела се пренесох в къщата в орхидеите от моя град, по време на вълната на най-големия цъфтеж. Точно така мирише цялото място, на което са представени огромно количество орхидеи от най-различни видове. След малко се появи и кокосът. Аз не обичем кокос в парфюм, но тук е един от малкото кокоси, които не ми отиват в нафталинова посока. Прилича точно на кокосова пиня колада. Много женствено, креместо и жълто усещане дава този парфюм. За мен е доста плажен аромат, прилича ми на скъп плажен крем за тяло. Харесва ми как е включено пачулито в него, някак балансира огромният интензитет на жълтите цветя. В средната част на парфюма се появява при мен франджипани с ванилия, и остава до самия край на парфюма. За мен това е ароматът на екзотична почивка из тропиците, да пиеш някъде под палмите коктейли в кокосови орехи, закичена с цвят франджипани, по боси крака и парео. Не го усещам мой парфюм, но е много класен и луксозен. На мен ми напомня на няколко парфюма. В началните нотки ми заприлича на много интензивна версия на Moonlight in Heaven By Kilian. Когато се появи пачулито ми напомни в известен смисъл и на For Her NR. Най-вече ми напомня обаче на Casta Diva Nobile 1942, но Лалибела е много по-мека, по креместа и удобна за носене. Жасминът не е така нахален и индолов и точно в това е красотата му, точно в това се изразява и мекотата му. Много траен, с много красиво и елегантно излъчване. Най-интересното беше, че го усещах и на следващия ден, като в остатъчния аромат пък беше останал най-вече ванилов аромат, и по някакъв начин много ми заприлича на хипнотичната отрова ЕДТ на Диор. Със здраве да си го носиш 
Ето тук аз се чувствах така, както ти при откриването на Лалибела
Ето това е моят юнски пролетен ден в парфюм! Липа! Медна, сладка, натежала от цвят и затоплена от слънце! И липов мед! От най-любимия ми! Плътен, лъскав и прозрачен! Буквално да усещаш липовия аромат в него! Сладка и сочна мандарина, от най-любимите ми! И хвойна! Друга моя любов! Тук е -6 градуса, вятър свири, а при мен беше юни и чаках да ме накацат пчелите! И най-вече, в този парфюм има мнооооого слънце! Усещам го от първия спрей на кожата ми! И този парфюм се развива и уляга много женствено и луксозно. И жасмин се появи, и плътна, бяла гардения, която обожавам в парфюм, и сладък, омаен жасмин, толкова топъл, толкова прекрасен. Нито глава ме заболя, нито тубероза се появи, а цял ден чаках да ме изненада отнякъде
Нямам търпение да дойде! А това е едва проба номер две
. От Венера козметиккс поръчвам,не вярвам да е менте