Парфюмни размисли и страсти - 215

• 121 452
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Чета ви за Aura и ви завиждам, да и за неприятните нотки, защото е предизвикал вълнение. При мен е нищо, нула! Мъжът ми помириса лека зелена ябълка във върха, аз - нищо, нула! В базата се появи лека ванилия - гушлива, тиха и беззъба. Даже по шала ми нищо не остана. Очаквах много повече провокация, въз основа на прочетеното от вас и във фрагрантика. Може би не е за моята кожа или му е много студено.

# 661
Обичам аура! Влюбих се още при пробата,много време си представях какъв ще бъде аромата и за моя изненада беше точно такъв,какъвто си го представях.Началото наистина е трудно,но на моята кожа се развива много добре.Различен аромат за мен,много траен също.За мое щастие не усещам никакви лекарства и мехлеми! Simple Smile)) Много време не можех да възприема така обичаният Addict - Dior.От скоро време го разносвам и май ще се вземаме и с него...

# 662
Аз пък днес имах лош опит с Santal Blush Tom Ford. Напръсках се добре и така не ми хареса, че се наложи да го трия много и да го покрия с новия КМ Интенз. Добре, че той е много силен и покрива добре.
Не знам защо ми хрумна точно нещо да пробвам с хубаво напръскване, като щом не съм го купила никога, значи не съм го одобрила. И реших да видя и се прецаках.

# 663
  • Sofia
Мадмоазел интенс ще се купува.
За мен е различен от Мадмоазел, по-дълбок и наситен, сякаш са му добавили от Коко ноар. И безумно траен.

# 664
Мадмоазел интенс ще се купува.
За мен е различен от Мадмоазел, по-дълбок и наситен, сякаш са му добавили от Коко ноар. И безумно траен.
Точно така го усетих и аз!
Като ми свърши ЕДП ще си взема интенз версията, двата са ми излишни.

# 665
  • The Evergreen State
И мен Aura Mugler ме остави безразлична но мисля че до голяма степен ми повлиява и бутилката и цвета.
Тествах и други новости като Gucci Guilty Absolute pour Femme (дълбок, кипарисово-дървесно-пачулест), Miu Miu L’Eau Rosée (нежен, ефирен, розовоцветен) и YSL Mon Paris Couture (плодов, свеж, летен - грейпфрут и малина предимно) и ми допаднаха но не ме развълнуваха.
Не намерих никъде новостите от Герлен и попивам всяка ваша дума за тях, флоралния Мон Герлен го има онлайн само.

# 666
Флоралният Мon Guerlain има препратка към Shalimar Initial и затова ми хареса, за разлика от Mon. Във Флоралния усещам повече типичността на Guerlain, отколкото в първия.

# 667
  • Варна/Лондон
Днес се зарадвах с Twilly d’Hermès, писали сте назад, никак не е лош, но началото малко ме стряска, много силен джинджифил. После утихна и се насладих на доста приятна парфюмна компания, но не усетих ванилията, а я обичам да загатва, когато я има. Иначе за трайност нямам забележки, вече повече от 8 часа.

# 668
Интенз КМ и при мен е безумно траен и е много силен, с хубаво напръскване. Прилича ми доста на ЕДП, само че е по-плътен и засега няма да го купувам.

Напръсках се с Black Phantom By Kilian и тъна в блаженство. Обожавам този парфюм. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 669
Не знам за вас,но аз преди лягане задължително две фъс от някой приятен и лек аромат.Успокояващо и приспивно ми действа white tea на Elizabeth Arden.Като допълнение за Аура ❤ В нея има тигрова лиана,бутилката е в формата на сърце,защото лианата в миналото се е използвала като лек за сърдечни болести.

# 670
И аз два пъти си пръснах преди лягане от Guerlain Idylle - и ей го, на, няма заспиване, а минава един часа - ужасно главоболен го усещам, лепкав, досаден и няма измиване. Отдавна не го бях ползвала, стоеше си кротко в шкафа, нямах лош спомен за него, не мога да разбера защо в момента така отвратително го усещам.

# 671
  • София
За мен интенз КМ е много различен от ЕДП. Пръснах ги едновременно и ги проследих паралелно. Ами много ми е различен.
Аз обикновено винаги намирам прилики, но този път -не Simple Smile
Имам го вече и много му се радвам  Heart Eyes

# 672
  • София
Аз преди лягане избягвам да ползвам парфюми. Предпочитам след душа да се намажа с масла и да не си претоварвам сетивата. Белият чай обаче наистина действа успокояващо, но не и преди сън. От младежките години харесвам Арден и дори сега чакам Зеления чай със смокини. Между другото, прави ми впечатление, че тази година много дизайнери залагат на смокините. Аз много обичам и вече съм в трепетно очакване на новите предложения. Особено на Roger&Gallet, които вече няколко пъти успешно се заиграват със смокините.

# 673
Задължително от много отдавна ползвам парфюми и то силни и тежки, за през нощта. Установила съм, че вечер най-силно и хубаво усещам нотките в ароматите и използвам да ги опознавам постоянно в различни условия.

# 674
Много внимавам каква козметика ще ползвам преди сън. Има парфюми, които ме товарят с емоции и не мога да спя спокойно, да не говорим, че са способни да ми внушат определени сънища  Mr. Green и ...сънища  Twisted Evil
Предпочитам фини аромати, ненатрапващи се, колкото да придадат нюанс на чистата кожа, отколкото да я покрият като с наметало, пък било то и невидимо (но това е полезно за работата ми, а не...хм, така де, стана ясно къде   Flutter ).
Избягвам силно плодови аромати в козметиката, кокос не търпя, нито шоколадови ноти...за преди сън, като се замисля по-скоро знам какво да избягвам, отколкото какво да препоръчам Crazy Може да е банално, но Шанел Шанс о фреш и тендър са ми предпочитани, а напоследък и няколко любими виолетки (не е истина колко дълго време съм пренебрегвала една, но я хванах точно преди да изчезне по сайтовете Sunglasses).
Говорейки за виолетка - Аурата при мен е камфорова виолетка с лек нюанс на ихтиол и ми стои великолепно! ММ я отбелязва като много мой   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт